Νέα

Mini cooper S vs audi s3 8L μεταχειρισμενα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα GetYouBarbara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Μηνύματα
2.447
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
... Αυτοί που λένε ότι είναι το ίδιο αμάξι με το golf π.χ. απλά δεν έχουν ΙΔΕΑ κι έχουν φάει το παραμύθι του Νεοέλληνα που γνωρίζει τα πάντα ...

θα μεινω μονο στο παραπανω για να μην γραφεις ανακριβειες

για το S3 πρωτης γενιας :

PQ34 platform cars :

   Audi A3 Mk1 (8L)
   Audi TT Mk1 (8N)
   Volkswagen Golf Mk4 (1J)
   Volkswagen Bora (1J)
   Volkswagen Lavida
   Volkswagen New Beetle (1C/1Y/9C)
   SEAT León Mk1 (1M)
   SEAT Toledo Mk2 (1M)
   Škoda Octavia Mk1 (1U)
   Škoda Roomster Mk1 (5J)

για τη δευτερη γενια :

PQ35 platform cars :

   Audi A3 Mk2 (8P)
   Audi TT Mk2 (8J)[1]
   Volkswagen Touran (1T)
   Volkswagen Caddy (2K)
   SEAT Altea (5P)
   Volkswagen Golf Mk5 (1K)
   Škoda Octavia Mk2 (1Z)
   Volkswagen Golf Plus (5M)
   SEAT Toledo Mk3 (5P)
   Volkswagen Jetta Mk5 (1K)
   SEAT León Mk2 (1P)
   Volkswagen Scirocco (13)
   Volkswagen Golf Mk6 (5K)
   Škoda Yeti (5L)
   Volkswagen Jetta Mk6 (1K)
   Audi Q3 (8U)
   Volkswagen Beetle (A5) (16)
   Volkswagen Eos

για τον 1.8Τ της πρωτης γενιας :

1.8 R4 20vT (EA113/EA827) applications :

    150 PS        VW Polo GTI, VW Golf Mk4 GTI, VW Bora, VW New Beetle, VW Passat B5 and VW Sagitar.VW Sharan . Also on the Audi TT Mk1 (8N), Audi A3 (first gen.), Audi A4, Audi A6, Škoda Octavia, Škoda Superb (first gen.) and SEAT Ibiza.

   150 PS        SEAT Exeo

   156 PS        SEAT Ibiza Mk3 Cupra, Cupra R, SEAT Cordoba Cupra

   163 PS        Audi A4, VW Passat

   170 PS        Audi A4, VW Passat, New Beetle, VW Jetta. This version only exists in North American and emerging markets.

    179 PS        Volkswagen Golf Mk4 GTI, VW Bora/Jetta, New Beetle, Audi A3, Audi A4 Quattro Sport, Audi TT Mk1 (8N), Škoda Octavia vRS, SEAT León, SEAT Toledo, VW Polo GTI.

    190 PS        Audi A4, Audi TT Mk1

   209 PS        Audi S3 (8L), SEAT León Mk1 (1M) Cupra R

   224 PS        Audi TT Mk1 (8N), Audi S3 (8L), SEAT León Mk1 (1M) Cupra R

   239 PS        2005 Audi TT quattro Sport



για τον 2λιτρο TFSI που φοραει η δευτερη γενια βαριεμαι το copy paste


τωρα εαν εσυ συνεχιζεις να πιστευεις οτι διαφορετικα σχεδια σε φτερα, πορτες και μασκες ..., διαφορετικα σχεδια και υλικα στο εσωτερρικο ..., διαφορες στη χαρτογραφηση του κινητηρα και τις αναρτησεις ...
κανουν διαφορετικο αμαξι

be my guest ...

εγω θα συνεχισω να πιστευω οτι τα s3 και tt δεν ειναι χοντρικα τιποτα αλλο απο χαμηλωμενα γκολφακια
 

200m_poutsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Μηνύματα
16
Κριτικές
15
Like
336
Πόντοι
290
Ψιτ, τσολιά μου...

Προφανώς δεν έχεις ιδέα από αυτοκίνητα στην ΠΡΑΞΗ! Ακόμα και στο ίδιο πάτωμα να βασίζονται δεν υπάρχει ουδεμία σχέση ενός S3 σε μοτέρ και πλαίσιο με το απλό το A3 κλπ. κλπ. Πήγαινε σε συνεργείο να δεις μοτέρ λυμένα και αυτοκίνητα ξηλωμένα και όταν δεις το τι ενισχύσεις στο αμάξωμα έχει τα ξαναλέμε. Και το STi που έχω τώρα ίδια καρότσα με το 1500άρι έχει, να δεις όμως πάνω τι ενισχύσεις έχει να πάθεις πλάκα. Επίσης δεν έχει καμία σχέση η ανάρτηση, οι μασίφ αντιστρεπτικές, τα φρένα και άλλα τόσα με το WRX, όχι με τα μικρότερα μοντέλα. Και φυσικά άλλο μοτέρ, άλλο intercooler, μπλοκέ μπροστά, άλλο πίσω, ρυθμιζόμενα κλπ κλπ.. Μπορείς φυσικά να πάρεις ένα A3 και να του βάλεις πάνω ό,τι ενισχύσεις θες και κινητήρα κλπ. και να γίνει 99% ίδιο, μετατροπή κοινώς αλλά και αμφίβολο αποτέλεσμα θα έχεις και θα σου κοστίζει πιο ακριβά με μεταχειρισμένα πράγματα αμφιβόλου ποιότητας.

Μερικοί νομίζουν ότι θα πάρουν Seat Cupra, θα του βάλουν χάρτη revo και θα είναι ίδιο αμάξι με το S3. Aμ δε! Ή που άλλοι λένε ότι το μόνο που αλλάζει σε μοτέρ Seat Skoda VW και Audi είναι το σηματάκι στο καπάκι του κινητήρα. Άκου εκεί tt και s3 χαμηλωμένα γκολφάκια. Έλα με τον κάθε άσχετο που νομίζει ότι ξέρει τώρα...
 

Comilfo

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Μηνύματα
241
Like
27
Πόντοι
1
Είμαστε στη χώρα που όλοι ψαχνουμε τις ευκαιρίες..
Μεγαλώσαμε με αυτή τη νοοτροπία.
Βιοτεχνίες υποκαμισων στα σεπολια που κάνουν φασον για τη Lacoste!
Παπουτσαδικα που εξάγουν μόνο στην Αμερική αλλά πουλάνε και λιανική σε κλειστό κύκλο, Rayban από την αμερικανική βαση και άλλα πολλά ευτράπελα.

Πλέον κάποιοι θεωρούν την skoda octavia εφάμιλλη του audi a4
 
OP
OP
GetYouBarbara

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Μηνύματα
5.079
Κριτικές
89
Like
10.508
Πόντοι
25.015
Επειδη ακομα ειμαι στο ψαξιμο εχω να πω τα εξης. Οδηγησα απο ιδιωτη ενα παλικαρι 27 χρονων ενα cooper S το οποιο οδηγησα και επαθα πλακα. Ειναι σαν καρτ, εχει πολυ ωραια εμφανιση, εχει γκαζι, ειναι ενα αμαξι παιχνιδιαρικο και που μου αρεσει εξωτερικα παρα πολυ. Απο την αλλη μιλησα με διαφορους μηχανικους κτλπ και μου ειπανε ολοι μακρυα απο cooper S θα το εχεις ολη την ωρα συνεργειο. Παρολα αυτα σκεφτομαι οτι αν βρω καμμια ευκαιρια απο γνωστο τιποτα τετοιο που να το εχει στην πενα μπορει και να το παρω αφου μαρεσει τοσο πολυ.

Τωρα αλλη περιπτωση, οι μηχανικοι που σας ελεγα ο ενας εχει ibiza FR και ο αλλος ibiza cupra αλλα το παλιο με το 1.8 κινητηρα. Και επειδη ειχα ξαναρωτησει στο παρελθον για το 1.4 με τα 180 αλογα αλλα κανενας δεν εδωσε σημασια, ειδα ενα βιντεο στο youtube και το ibiza cupra 1.4 180ps βγαινει μονο με κιβωτιο DSG. τα αυτοματα σαν ιδεα μου αρεσουν πολυ μιας και δεν μπορει ο κατοχος να κανει μαλακεια με συμπλεκτη κτλπ. Απο την αλλη ειδα ενα review που ελεγε ο τυπος οτι το αμαξι αυτο δεν στριβει καλα. Με κατοχο που μιλησα μου ειπε οτι το αμαξι στριβει και ειναι μια χαρα. Παντως δεν εχω οδηγησει τετοιο αμαξι και θα ηθελα να ακουσω γνωμες. Πολυ παλια ειχα οδηγησει DSG ibiza αλλα το FR και αν θυμαμαι καλα ειχε λιγο lag στις αλλαγες ταχυτητας. Εμφανισιακα δεν με τρελενει οσο το cooper S και σιγουρα δεν ειναι γκομενομαγνητης σαν το cooper S αλλα αν ειναι πιο αξιοπιστος ο ισπανος και σιγουρα θα ειναι πιο οικονομικος ισως το κοιταξω και αυτο σαν αμαξι γιατι του παει πολυ και σε κοκκινο χρωμα και σε ασπρο.

Οποτε για πειτε γνωμες αναμεσα σε cooper S και Ibiza Cupra θα διαλεγατε ισως το Cupra ?

AA επισης ειδα και ενα audi A1 116 καπου εκει αλογα ντιζελακι το οποιο σημαινει εχει αρκετη ροπη αλλα οι μηχανικοι ειπανε αμα παρεις diesel θα σου βγαζει ολο θεματα. και αυτο ωραιο αμαξι εμφανισιακα αλλα μπηκα μεσα και ειναι πολυ στεναχωρο ρε γαμωτο.
 

Comilfo

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Μηνύματα
241
Like
27
Πόντοι
1
Το s είναι παγίδα.
Οφείλεις να είσαι έτοιμος για αυτά που έχεις ενημερωθεί.

Καλη επιλογή και καλή τύχη
 

HANTZOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Μηνύματα
181
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
1
Μιας και μιλαμε για mini s - η γυναικα μου ειναι fan αυτου του αμαξιου και οπως γνωστο μια τριχα σερνει καραβι , ετσι και εγω ενεδωσα και αγορασα ενα mini coopers countryman s all 4. Οντως το αμαξι παει σφαιρα - κυριολεκτικα και το all 4 ειναι οντως cart. Εσςτερικα αλλα και η γενικη αισθηση του το αμαξι προσφερει εχει το σημα του premium δηλ bmw.Μηχανολογικα ειναι ευαισθητο και αν βαλεις βενζινη που ειναι εστω και λιγο bad quality αμεσως οι σενσορες κτυπανε αλαρμ. Ανταλακτικα ακριβα διοτι ψωνιζεις bmw..Aυτο ομως που δεν λενε ειναι οτι δυστυχως το mini cooper εντασετε στην κατηγορια του smart στυν υποθεση κλοπης.Κοινως πρεπει απαραιτητα κλειστο γκαραζ αλλα και οπου πας να το αφηνεις σε γκαραζ.Δυστυχως της γυναικας μαου το coper to κλεψανε 7 το απογευμα απεναντι απο παιδικη χαρα που ειτανε και γεματη κοσμο.Δεν πτοηθηκαμε ξαναγορασαμε mini cooper sountryman s αλλα οχι all 4 , η διαφορα στο στησιμο και την οδηγηση μεγαλη, προς το χειροτερο δυστυχως. Αν σου αρεσει το mini go fr it αλλα σκεψου τα παραπανω.Το audi s3 ειναι πολυ καλο αμαξι αλλα γουστα ειναι αυτα.Γκομενοπαγιδα το mini ειναι το ιδεατο.Αυτα τα ολιγα.
 

200m_poutsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Μηνύματα
16
Κριτικές
15
Like
336
Πόντοι
290
Όλοι οι άσχετοι εδώ μαζεύτηκαν. Και αυτός που θέλει να αγοράζει πάλι δεν ξέρει τι του γίνεται, μας πήγε από το S3 στο mini και μετά στις μαλακίες της Seat και στο Α3 diesel! Μεγάλε πήγαινε και πάρε ό,τι θες, τα λεφτά δικά σου είναι αλλά μη ζητάς γνώμες αφού αλλάζεις συνεχώς. Αποφάσισε τι θες: οικογενειακό, sport, γκομενοπαγίδα, οικονομία;
 
OP
OP
GetYouBarbara

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Μηνύματα
5.079
Κριτικές
89
Like
10.508
Πόντοι
25.015

Όλοι οι άσχετοι εδώ μαζεύτηκαν. Και αυτός που θέλει να αγοράζει πάλι δεν ξέρει τι του γίνεται, μας πήγε από το S3 στο mini και μετά στις μαλακίες της Seat και στο Α3 diesel! Μεγάλε πήγαινε και πάρε ό,τι θες, τα λεφτά δικά σου είναι αλλά μη ζητάς γνώμες αφού αλλάζεις συνεχώς. Αποφάσισε τι θες: οικογενειακό, sport, γκομενοπαγίδα, οικονομία;
Εσυ που εισαι σχετικος για διαφωτισε με. Μινι cooper S η polo gti? Εκει εχω καταληξει αλλα μαλλον δεν διαβασες ολα τα ποστ
 

200m_poutsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Μηνύματα
16
Κριτικές
15
Like
336
Πόντοι
290
Λοιπόν για να μην το κουράζουμε:

1) Ευκαιρίες δεν υπάρχουν! Αν κάποιος διαθέτει προς πώληση ένα καλά συντηρημένο αμάξι τότε δε θα το "σκοτώσει", ξέρει ότι αργά ή γρήγορα θα το πάρει κάποιος που το εκτιμάει ή θα το πουλήσει στο εξωτερικό.

2) Θες να κάνεις οικογένεια; Γιατί με τα αυτοκίνητα που μας λες όπως A1, mini, rx8 και κάτι τέτοια δε γίνεται εκτός αν θα τραβάς και τρέιλερ από πίσω.

3) Το σπορ αμάξι δεν είναι για τον καθένα δυστυχώς, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ό,τι κάτσει και να έχεις έναν κουμπαρά για παν ενδεχόμενο.

4) Το σπορ αμάξι είναι τρόπος ζωής, DSG και μαλακίες σκοτώνουν την οδήγηση, χειροκίνητο κιβώτιο και τα μυαλά στα κάγκελα και paddles μόνο σε πανάκριβες εξωτικές κατασκευές.

και...

5) Kαι τα 2 αυτοκίνητα που λες είναι μπουρδέλα από άποψη αξιοπιστίας, και το polo και το mini. Eπίσης είπα ότι είναι και κοτέτσια και με το ζόρι χωράνε εσένα και τη γκόμενα για εκδρομή του Σαββατοκύριακου. Αν θες τόσο πολύ πάρε ό,τι γουστάρεις, κι εγώ είχα παλιά Alfa Romeo επειδή μου άρεσε αλλά από μηχανικά ήταν για τον πούτσο. Αν θες αξιοπιστία να πάρεις γιαπωνέζο όπως ένα TypeR που θα σε βολέψει παντού! Αν δε σου αρέσει το τάπερ, πάρε το S3 αλλιώς δες και κανά OPC αλλά κι αυτά έχουν θέματα, τα υπόλοιπα χέστα! Βέβαια υπάρχει και το impreza wrx που γαμεί και δέρνει αν σου αρέσει σε αυτά τα λεφτά και είναι αντρικό, αξιόπιστο αλλά με εσωτερικό 20 χρόνια πίσω.

6) Ένα σπορ αμάξι κουράζει για καθημερινή χρήση και καίει και τον κώλο του. Αυτά. Α, και το αμάξι να το οδηγήσεις ΕΣΥ, άκουσα, μου είπαν, με πήγε βόλτα κάποιος δε μετράει για 'μένα. 
 
OP
OP
GetYouBarbara

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Μηνύματα
5.079
Κριτικές
89
Like
10.508
Πόντοι
25.015
Τελικα αποφασισα να παω για Opel Corsa OPC. ευχαριστω ολους για την βοηθεια. μπορει να κλεισει το θεμα.
 

psaromenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Μηνύματα
79
Κριτικές
4
Like
361
Πόντοι
280
Τελικα αποφασισα να παω για Opel Corsa OPC. ευχαριστω ολους για την βοηθεια. μπορει να κλεισει το θεμα.

Εξαιρετική επιλογή ... μόνο τα καθίσματα αξίζουν ... στις 2 ανατινάξεις η 1 δώρο ... να περάσεις και από Π@@@@@@@ για tuning να κλείσεις shuttle για τις μπιέλες ciao χαχαχαχ
 

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Μηνύματα
2.637
Κριτικές
7
Like
114
Πόντοι
16
Τελικα αποφασισα να παω για Opel Corsa OPC. ευχαριστω ολους για την βοηθεια. μπορει να κλεισει το θεμα.
οτι να ναι εισαι φιλικα στο λεω.απλα τα κορσα οπσ να ξερεις οτι εκτος του οτι καινε και δεν πανε και πολυ καλα τα πρωτα μοντελα βαραγανε μοτερ.πολυ καλυτερο και πολυ πιο βελτιωσιμο σε αυτη την κατηγορια ειναι το 1800 ιμπιζα κουπρα.το κορσα ειναι σχετικα μπανικο ομως και στριβει καλυτερα
 
OP
OP
GetYouBarbara

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Μηνύματα
5.079
Κριτικές
89
Like
10.508
Πόντοι
25.015
Παιδες με μπουχτισατε ε. Ολα τα αυτοκινητα που ανεφερα βγαζουν προβληματα λετε. Εγω σας λεω οτι αμαξι και να παρω θα βγαλει προβλημα, ειτε μου αρεσει και ειτε σας αρεσει οταν ενα αυτοκινητο ειναι πανω απο 10 χρονων ειναι λογικο να βγαλει κατι εκτος αν ειναι ιαπωνας , nissan,toyota κτλπ. Οσο για το OPC μου ειπανε απειρα ατομα γνωστες , μηχανικοι κτλπ οτι ειναι μια πολυ αξιοτιμη επιλογη, επισης στα λεφτα που ψαχνω βρισκω μοντελα του 11 και του 12. το cooper S που ειχα φαει κολημα ειναι μοντελα απο 2006+ εως 09. επισης για τα cupra τα πιο πολλα ειναι βελτιωμενα και εμφανισιακα δεν φτανει το OPC ουτε το cooper S Και στην τελικη ειναι TSi. Αντε γινατε ολοι επιστημονες να πουμε και με εχετε σκασει. Ο αλλος μου προτεινε να παρω subaru impreza και παπαριες. Στην τελικη αν επερνα ενα 2 θεσιο ουτε καν θα ανοιγα θεμα, θα πηγαινα να επερνα ενα mazda mx-5 και θα τελιωνε η υποθεση.
 

200m_poutsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Μηνύματα
16
Κριτικές
15
Like
336
Πόντοι
290
Πω πω πέσαμε σε μεγάλο νούμερο! Τύπε χέσε μας που σε μπουχτίσαμε κιόλας που κάτσαμε να σε ξεστραβώσουμε να πούμε... Αφού γουστάρεις ένα αμάξι πάρε το και μη μας πρήζεις τα @@ σε 8 σελίδες, στο είπα και πριν! Το Subaru που σου πρότεινα και το θεωρείς παπαριά καταπίνει το OPC για πρωινό κι αν τα βάλεις από στάση δίπλα δίπλα σου δίνει και 50 μέτρα παραπάνω αν θες. Πάρε λοιπόν το OPC που όπως σου είπα και ΠΡΙΝ είναι λιγότερο μπουρδέλο και από το mini και από το polo και κάνε και κανα μάθημα γρήγορης οδήγησης πρώτα γιατί είσαι παντελώς άσχετος!
 

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Μηνύματα
4.753
Κριτικές
6
Like
3.414
Πόντοι
736
Πω πω πέσαμε σε μεγάλο νούμερο! Τύπε χέσε μας που σε μπουχτίσαμε κιόλας που κάτσαμε να σε ξεστραβώσουμε να πούμε... Αφού γουστάρεις ένα αμάξι πάρε το και μη μας πρήζεις τα @@ σε 8 σελίδες, στο είπα και πριν! Το Subaru που σου πρότεινα και το θεωρείς παπαριά καταπίνει το OPC για πρωινό κι αν τα βάλεις από στάση δίπλα δίπλα σου δίνει και 50 μέτρα παραπάνω αν θες. Πάρε λοιπόν το OPC που όπως σου είπα και ΠΡΙΝ είναι λιγότερο μπουρδέλο και από το mini και από το polo και κάνε και κανα μάθημα γρήγορης οδήγησης πρώτα γιατί είσαι παντελώς άσχετος!
Τυπε αν είχες διαβάσει τις 8 σελίδες όπως ισχυρίζεσαι , θα εβλεπες οτι καπου έγραψε οτι έχει οδηγησει κάποια porsche δεν θυμάμαι ποιά :P
Και εκτος αυτου ο νηματοθέτης δεν είπε οτι ψάχνει για το γρηγορότερο αμάξι ... αμα ηταν έτσι θα έψανχε μόνο ιπποδυναμη  και βάρος αυτοκινητου.


*Βασικα , αν θυμάμαι καλα ειπε οτι την οδηγουσε για δυο χρόνια η κάτι τέτοιο.
 

200m_poutsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Μηνύματα
16
Κριτικές
15
Like
336
Πόντοι
290
Έχει οδηγήσει τα @@ μου, που λέει ότι οδηγούσε Porsche. Αν τη γούσταρε όντως θα έπαιρνε αμάξι αρχιδάτο και πιο σκληροπυρηνικό εκτός αν την έβγαζε βόλτα μόνο για την καφετέρια ή ήταν του αφεντικού του.

Ή σε παιδάκι μιλάμε ή σε παντελώς άσχετο στα αλήθεια! Από Porsche Boxter S πήγε στο Quasqai και τώρα ψάχνει αυτοκίνητο επιδόσεων αξιόπιστο με 8 χιλιάρικα, οk! Και μετά θέλει S3 και στο καπάκι σου λέει ότι θέλω 1400 - 1800 κυβικά, ok. Kι ενώ θα κάνει οικογένεια πάει από το μεγαλύτερο συνεχώς στο μικρότερο, ok. Και από τα 2λιτρα πήγαμε στα 1400, ok. Και από το RX8 που καίει τον κώλο του πήγαμε στο Suzuki swift ατμόσφαιρα, ok.

Mεγάλε πάρε εκεί πέρα να πούμε μια Toyota Celica 1.8 ατμόσφαιρα 140 άτια να κάνεις τη δουλειά σου. Άνετο για 2 άτομα, αξιόπιστο, όμορφο, σχετικά οικονομικό και δε θα σε σκοτώσει. Kαι θα σου μείνουν και ρέστα. Και θα σταματήσεις να μας τα πρήζεις επιτέλους. Αλλιώς μείνε με το κάρο σου και πάρε μηχανή για γκάζια ή παίξε Forza!!
 
OP
OP
GetYouBarbara

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Μηνύματα
5.079
Κριτικές
89
Like
10.508
Πόντοι
25.015
Έχει οδηγήσει τα @@ μου, που λέει ότι οδηγούσε Porsche. Αν τη γούσταρε όντως θα έπαιρνε αμάξι αρχιδάτο και πιο σκληροπυρηνικό εκτός αν την έβγαζε βόλτα μόνο για την καφετέρια ή ήταν του αφεντικού του.

Ή σε παιδάκι μιλάμε ή σε παντελώς άσχετο στα αλήθεια! Από Porsche Boxter S πήγε στο Quasqai και τώρα ψάχνει αυτοκίνητο επιδόσεων αξιόπιστο με 8 χιλιάρικα, οk! Και μετά θέλει S3 και στο καπάκι σου λέει ότι θέλω 1400 - 1800 κυβικά, ok. Kι ενώ θα κάνει οικογένεια πάει από το μεγαλύτερο συνεχώς στο μικρότερο, ok. Και από τα 2λιτρα πήγαμε στα 1400, ok. Και από το RX8 που καίει τον κώλο του πήγαμε στο Suzuki swift ατμόσφαιρα, ok.

Mεγάλε πάρε εκεί πέρα να πούμε μια Toyota Celica 1.8 ατμόσφαιρα 140 άτια να κάνεις τη δουλειά σου. Άνετο για 2 άτομα, αξιόπιστο, όμορφο, σχετικά οικονομικό και δε θα σε σκοτώσει. Kαι θα σου μείνουν και ρέστα. Και θα σταματήσεις να μας τα πρήζεις επιτέλους. Αλλιώς μείνε με το κάρο σου και πάρε μηχανή για γκάζια ή παίξε Forza!!

Εσυ εισαι βλακας. Δεν ειπα οτι θα κανω οικογενεια στοκε. Ειπα περνω διαζυγιο και γιαυτο θα χρειαζομαι χωρο για ενα καθισμα πισω. Με πορσε ρε βλακα χωρανε 2 παιδια? Το qashqai ειναι μια χαρα αμαξι για οικογενειαρχη ανθρωπο. Εχει χωρους ειναι οικονομικο και ειναι αξιοπιστο και πανεμορφο τι αλλο θες μονο γκαζι δεν εχει. Και επισης το σουμπαρου βλακα ειναι 2λιτρο++ και ασε που φαινεται παλιο. Αν ηταν θα επερνα ενα 350ζ η κανα σχ200.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom