Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα στη γκαμήσω τη μπουφάνΩπ... κέρασμα
![]()
Της ειχα στειλει στο instagram και μου απαντησε μετα απο κανενα διμηνο περίπου. Αν εισαι καλο παιδακι με 1000 κατι μπορει να γινει μου ειχε γραψει. Της απαντησα οτι με 500 πηρα Αλεξανδρατου στα ντουζενια της και θες εσυ 1000?? Και με μπλοκαρε![]()
Και σίγουρα θα τα βρίσκει τα 1000 αν όχι και παραπάνω κινείται σε χώρους που αυτά τα λεφτά είναι τίποταΤης ειχα στειλει στο instagram και μου απαντησε μετα απο κανενα διμηνο περίπου. Αν εισαι καλο παιδακι με 1000 κατι μπορει να γινει μου ειχε γραψει. Της απαντησα οτι με 500 πηρα Αλεξανδρατου στα ντουζενια της και θες εσυ 1000?? Και με μπλοκαρε![]()
καλη πληροφορια!Της ειχα στειλει στο instagram και μου απαντησε μετα απο κανενα διμηνο περίπου. Αν εισαι καλο παιδακι με 1000 κατι μπορει να γινει μου ειχε γραψει. Της απαντησα οτι με 500 πηρα Αλεξανδρατου στα ντουζενια της και θες εσυ 1000?? Και με μπλοκαρε![]()
Ωραία κοιτάζει...
Θέλουμε αποδεικτικό συνομιλιώνΤης ειχα στειλει στο instagram και μου απαντησε μετα απο κανενα διμηνο περίπου. Αν εισαι καλο παιδακι με 1000 κατι μπορει να γινει μου ειχε γραψει. Της απαντησα οτι με 500 πηρα Αλεξανδρατου στα ντουζενια της και θες εσυ 1000?? Και με μπλοκαρε![]()

ελπιζω να ειναι οπως και στις φωτο

Πλέον είμαι παντρεμένος. Δεν αφήνεις ποτέ αποδεικτικά στοιχεία στο κινητόΘέλουμε αποδεικτικό συνομιλιών
Πωπω βυζάρες η γαμιόλα!!
Την εγλυφα με τις ωρες