Νέα

Μίνα Αρναούτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα delja
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 671
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.915
Πόντοι
4.546
Εγω τον εδινα στην Μιναρα στεγνα
με τζελ δε πιστευω οτι θα ενιωθες και κατι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάθε τσόκαρο φλεξαρει ένα ρολεξ. Αν την ρωτήσεις τι είναι θα σε κοιτάζει σαν χάνος
εχει κατι μαρκες που η ρολεξ τις βλεπει με τα κυαλια (ποσο μαλλον ο καθε ασχετος) και κοστιζουν οσο 100 ρολεξ το καθενα.... εκει να δεις αν το φλεξαρεις αυτη θα το περασει για παζαρισιο

gauvain

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Like
3.837
Πόντοι
446
Screenshot_20250814-224233_Instagram~01.jpg

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.915
Πόντοι
4.546

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
1.840
Πόντοι
1.076
Ωραίο κορμί, αλλά από φάτσα, άστα.....

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.999
Πόντοι
10.131

Εν τω μεταξυ η τυπισσα μας εχει πει καμια 50αρια φορες οτι εχει κανει 17 χειρουργεία και δεν θυμάμαι μια φορα να εχω δει ουτε... μιση ουλη στο σωμα της:rolleyes::think:

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
3.108
Πόντοι
446

Εν τω μεταξυ η τυπισσα μας εχει πει καμια 50αρια φορες οτι εχει κανει 17 χειρουργεία και δεν θυμάμαι μια φορα να εχω δει ουτε... μιση ουλη στο σωμα της:rolleyes::think:
Η κοπέλα αδιαμφισβήτητα χτύπησε σοβαρά,τώρα σίγουρα μιας και περιμένει αποζημίωση ο δικηγόρος της την βάζει όταν μιλάει να τα φουσκώνει ακόμα περισσότερο.Τωρα όμως έχει δίκιο βγάζουν σε εκπομπές ένα κάρο δήθεν δημοσιογράφους και πανελιστες, το παίζουν και ειδικοί και δεν μπορούν να περάσουν απέναντι το πεζοδρόμιο και όποιον θέλουν τον ονομάζουν φίλο του εκλιπόντος η μάρτυρα πάντα ανώνυμα,βγάζουν εμπειρογνώμονες που 10 χρόνια ουσιαστικά δικάζουν με ενδείξεις δεν υπογράφουν κάτι απλά κατηγορούν και δίνουν πάτημα στον κάθε κακομοίρη η Κακομοίρα ή ακόμα χειρότερα και σε ίσως προβληματικους ανθρώπους να μπαίνουν και να βρίζουν την κοπέλα. Μπείτε στο ινστα της να δείτε τι της στέλνουν κανονικα πρέπει να τους κυνηγήσει όλους.Συγγνωνη για όλο αυτό το κατεβατο που έγραψα.

nikitas5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
2.658
Πόντοι
446
"γιαυτο" δεν λέει την αλήθεια για την αποζημίωση,όχι ότι δεν χτύπησε αλλα το χρήμα βουλώνει στόματα

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.999
Πόντοι
10.131
Η κοπέλα αδιαμφισβήτητα χτύπησε σοβαρά,τώρα σίγουρα μιας και περιμένει αποζημίωση ο δικηγόρος της την βάζει όταν μιλάει να τα φουσκώνει ακόμα περισσότερο.Τωρα όμως έχει δίκιο βγάζουν σε εκπομπές ένα κάρο δήθεν δημοσιογράφους και πανελιστες, το παίζουν και ειδικοί και δεν μπορούν να περάσουν απέναντι το πεζοδρόμιο και όποιον θέλουν τον ονομάζουν φίλο του εκλιπόντος η μάρτυρα πάντα ανώνυμα,βγάζουν εμπειρογνώμονες που 10 χρόνια ουσιαστικά δικάζουν με ενδείξεις δεν υπογράφουν κάτι απλά κατηγορούν και δίνουν πάτημα στον κάθε κακομοίρη η Κακομοίρα ή ακόμα χειρότερα και σε ίσως προβληματικους ανθρώπους να μπαίνουν και να βρίζουν την κοπέλα. Μπείτε στο ινστα της να δείτε τι της στέλνουν κανονικα πρέπει να τους κυνηγήσει όλους.Συγγνωνη για όλο αυτό το κατεβατο που έγραψα.
Σίγουρα χτύπησε σοβαρά μιας και αν θυμάμαι καλα έμεινε αρκετά καιρο στο νοσοκομείο ενω η Φροσω βγήκε σύντομα. Μου φαίνονται πολλά ομως τα 17 χειρουργεία ακομα και αν βάλεις μεσα τα χειρουργεία αισθητικής αποκατάστασης (πλαστικές).

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
3.108
Πόντοι
446
Σίγουρα χτύπησε σοβαρά μιας και αν θυμάμαι καλα έμεινε αρκετά καιρο στο νοσοκομείο ενω η Φροσω βγήκε σύντομα. Μου φαίνονται πολλά ομως τα 17 χειρουργεία ακομα και αν βάλεις μεσα τα χειρουργεία αισθητικής αποκατάστασης (πλαστικές).
Από την στιγμή που ζητάει αποζημίωση αποκλείεται να λέει ψέματα για τα χειρουργεία.Η ασφαλιστική έτσι κι αλλιώς δεν ακούει τι λέει αυτή απλά διαβάζει τα έγγραφα του νοσοκομείου και τον ιατρικό της φάκελο.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.999
Πόντοι
10.131
Από την στιγμή που ζητάει αποζημίωση αποκλείεται να λέει ψέματα για τα χειρουργεία.Η ασφαλιστική έτσι κι αλλιώς δεν ακούει τι λέει αυτή απλά διαβάζει τα έγγραφα του νοσοκομείου και τον ιατρικό της φάκελο.
Ναι σιγουρά η ασφαλιστική τα εγγραφα θα κοιτάξει αλλα να πω την κακια μου οτι υπάρχουν τρόποι να παρει χαρτι χειρουργείου χωρις να εχει κανει απαραίτητα το χειρουργείο, ο ενας τρόπος ειναι να το αγοράσει με μετρητά και ο αλλος να το αγοράσει με...:pipa1::fuck1:

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
3.108
Πόντοι
446
Ναι σιγουρά η ασφαλιστική τα εγγραφα θα κοιτάξει αλλα να πω την κακια μου οτι υπάρχουν τρόποι να παρει χαρτι χειρουργείου χωρις να εχει κανει απαραίτητα το χειρουργείο, ο ενας τρόπος ειναι να το αγοράσει με μετρητά και ο αλλος να το αγοράσει με...:pipa1::fuck1:
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.Εγω το 2014 είχα ένα τροχαίο με την μηχανή, έκανα 4 χειρουργεία για να διορθωθεί η ζημιά.Για να αποζημιωθω προσκόμισα όλα τα αποδεικτικά από το νοσοκομείο και τον ιατρικό μου φάκελο και φυσικά με είδε και γιατροσ της ασφαλιστικής.

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.324
Πόντοι
1.056
Αγχώνεται τώρα η τσιμπουκοτούμπανη γιατι αν ξανανοιξει η υποθεση Παντελιδη και αποδειχθεί οτι οδηγός ηταν η φίλη της η Φρόσω θα βρεθει κατηγορούμενη για ψευδή κατάθεση στις Αρχές....η δε Φρόσω εξαφανισμένη απο προσώπου γής...λές και μετάκομισε στον Αρη!!!!Αχ βιζιτούλα βιζιτάκι...έρχεται η ώρα σου κι εσένα!!!!

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.999
Πόντοι
10.131

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
919
Πόντοι
86
Αγχώνεται τώρα η τσιμπουκοτούμπανη γιατι αν ξανανοιξει η υποθεση Παντελιδη και αποδειχθεί οτι οδηγός ηταν η φίλη της η Φρόσω θα βρεθει κατηγορούμενη για ψευδή κατάθεση στις Αρχές....η δε Φρόσω εξαφανισμένη απο προσώπου γής...λές και μετάκομισε στον Αρη!!!!Αχ βιζιτούλα βιζιτάκι...έρχεται η ώρα σου κι εσένα!!!!
H Φρόσω, γλύκα πάντα, έχει παντρευτεί ένα personal trainer κι έχουν κι ένα παιδί

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.915
Πόντοι
4.546
ναυαγησαν παντως... απο εκει που θα επαιρναν 6ψηφιο τοτε τωρα πηραν ενα τριτο και μακρυτερο!!! και εχασαν και το χρημα και τον πληθωρισμο τοσα χρονια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom