- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 120.276
- Πόντοι
- 97.923
Και ο Πύρρος Δήμας αν και έχω παίξει μπάλα μαζί του και όλο γκρίνια ήταν ...
Τελευταία τροποποίηση:
Αθληταράδες και οι 2!!!!Χατζηπαναγης; Γκαλης; Και αθλητες και καλλιτεχνες.

Ο Γκάλης είχε διακρίσεις ναι ....ο Χατζηπαναγής δεν είχε τίποτα ....σε διακρίσεις....και ναι τον έχω δει λάιβ να μας γαμαει μέσα στην νέα Φιλαδέλφεια και να τον χειροκροτεί όλο το γήπεδο...αλλά μέχρι εκείΑθληταράδες και οι 2!!!!
Με επιρροή σε πολλά επίπεδα.
![]()
Χωρίς παρεξήγηση πολυ λάθος ή λίστα.1. Τεντόγλου
2. Αντετοκούμπο
3. Τσιτσιπάς
4. Γκάλης
5. Κυριακίδης 1ος στον μαραθώνιο της Βοστώνης το 1946
6. Γιάννης Κούρος επίσης μαραθωνοδρόμος
7. Στεφανίδη
8. Σάκκαρη
9. Κακλαμανάκης
10. Κεντέρης
Βάσει διακρίσεων Τσικλητήρας-ΠύρροςΑς καταλήξουμε στον πρώτο και μετά θα βρούμε και τους άλλους
Ναι ίσως αλλά ...Βάσει διακρίσεων Τσικλητήρας-Πύρρος
Πάντα.Ναι ίσως αλλά ...
.υπάρχουν πολλά άλλα
) θα έτρωγε για πρωινό Ζελέζνι και λοιπούς.Βεβαια συγκρινουμε 2 ανομια πραγματα, το ποδοσφαιρο αρχικα αλλα και το μπασκετ ειναι ομαδικα αθληματα, πολυ πιο πολυσυνθετα, σε σχεση με το αλμα που ειναι ατομικο. Πιστευω ομως οτι αυτοι οι 2 ηταν φαινομενα που δεν θα ξαναεμφανισθουν, σε σχεση με τον Τεντογλου, που αυτη τη στιγμη, ναι μεν ειναι ο κορυφαιος στο αθλημα του, και ισως ο κορυφαιος αθλητης αυτης την εποχη στην Ελλαδα, αλλα μπορει ομως να ξαναβγει και αλλος ισως σε αλλο αγωνισμα.Φυσικά και όχι για αθλητές λέμε όχι για άλλο θέμα όχι καλλιτέχνες κτλ....και τι έκανε ο Χατζηπαναγής και ο Γκάλης σε σύγκριση πάντα με τεντογλου....τι διακρίσεις είχαν ?
Σίγουρα είναι γυναίκα?το ρεκορ της στα 800 μετρα δεν θα σπασει ποτε....εκτος αν τωρα με την lgbt κοινοτητα βαλουν κανεναν μπετατζη με 25 παπάρι να τρεξει με τις γυναικες (προσπαθησε βεβαια ο αραπης ο σεμενιας να το σπασει, αλλα ουτε αυτη μπορεσε)....![]()
![]()
![]()
Μόνος του είχε έρθει ή μαζί με το Ρέμο;Και ο Πύρρος Δήμας αν και έχω παίξει μπάλα μαζί του και όλο γκρίνια ήταν ...
πόσο είσαι είπαμε?Ρε παιδιά είμαι ο μόνος που βαριέμαι εντελώς τα ατομικά αθλήματα? Τι ολυμπιακοί αγώνες και μαλακίες? Ποδόσφαιρο μόνο, άντε και μπάσκετ που και που αλλά ευρωπαϊκά γιατί ελληνικό μπάσκετ χειρότερο και από ελληνικό ποδόσφαιρο
Ο Χατζηπαναγής έκανε το λάθος και δεν έπαιξε σε μεγάλες ομάδες, αν είχε πάει σε κάνα ΠΑΟΚ η κάνα Ολυμπιακό θα σας έλεγα εγώ τι τίτλους θα είχε πάρει
18πόσο είσαι είπαμε?
Είπες μεγάλη μαλακία...πάρτον από πίσω!!!Ρε παιδιά είμαι ο μόνος που βαριέμαι εντελώς τα ατομικά αθλήματα? Τι ολυμπιακοί αγώνες και μαλακίες? Ποδόσφαιρο μόνο, άντε και μπάσκετ που και που αλλά ευρωπαϊκά γιατί ελληνικό μπάσκετ χειρότερο και από ελληνικό ποδόσφαιρο
Ο Χατζηπαναγής έκανε το λάθος και δεν έπαιξε σε μεγάλες ομάδες, αν είχε πάει σε κάνα ΠΑΟΚ η κάνα Ολυμπιακό θα σας έλεγα εγώ τι τίτλους θα είχε πάρει

Να είναι οι ώρες σου μυγόφτημα...

εντάξει ενήλικας πλέον...
Μα έτσι δεν είναι?Είπες μεγάλη μαλακία...πάρτον από πίσω!!!![]()
Χαχαχαχ τι να κάτσω να δω, τα άλλα αθλήματα βαρετά είναι, ποδόσφαιρο σημαίνει οπαδισμος και συναίσθημαεντάξει ενήλικας πλέον...
για δες και τίποτα άλλο εκτός από το τόπι...