Νέα

milfakia.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gomenakiasssexy27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είναι fake το milfakia.com?

• Ναι

Ψήφοι: 84 95,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 4 4,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    88

Iamhere

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συνφορουμιτες,επειδη προσφατα την πατησα και εγω σαν μακακας και χρησιμοποιησα το εν λογω datesite θελω να ρωτησω κατι αν γνωριζετε.Υπαρχει περιπτωση μετα την διαγραφη απο ενα website να παρακρατησουν τα στοιχεια της χρεωστικης καρτας η οποιασδηποτε καρτας και να την χρησιμοποιουν ;Τους εστειλα και μυνημα οτι αποχωρω απο το milfakia γιατι ειναι μια σκετη απατη,ακομα και οσα προφιλ φαινονται αληθινα δεν ειναι ,οι τυπισσες πονταρουν σε απελπισμενους σαν και εμενα για να κερδιζουν απο τα χρηματα που καταθετεις,οσο περισσοτερα μηνυματα στελνεις τοσο κερδιζουν και εκεινες.Εννοειται δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να βρεθεις απο κοντα με καμια και οταν επιχειρησεις να το ζητησεις ολες θυμουνται να το παιξουν κυριες οι καργιες.Σκετη απατη μιλαμε.Ποιοι ειναι ομως οι οροι σχετικα με τα στοιχεια καρτων ;Μηπως χρειαστει να κινηθω νομικα προς την εν λογω "εταιρια"?Πληρωνω ακριβα τη μακακια που με βαρεσε,ενοχος αλλα....ευχαριστω εκ των προτερων μαγκες

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
68
Πόντοι
1
Μονο αυτος γαμησε απο αυτο το σαιτ εμεσως!

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.109
Πόντοι
746
Τελικά βρέθηκε κάποιος που να γάμησε στο milfakia.com εκτός του γνωστού που το διαφημίζει η παραμένει ακόμα άθλος.
Μου αρέσει που έχει ένα σωρό θετικές κριτηκές.

Johny-come-lately

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2023
Like
79
Πόντοι
0
Δύο πράγματα. Πρώτον, μπορείτε να προσθέσετε στο blacklist το milfarea.com (την έπαθα κι εγώ).

Δεύτερον, τελικά υπάρχει κάποιος ιστότοπος τέτοιου στόχου που να δουλεύει legit?

Ευχαριστώ για τον χρόνο, γλομπεοσύντεκνοι.

neopap

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2022
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ, τις προάλλες χαζολογοντας έπεσα κάνω στο συγκεκριμένο site (milfakia.com). Μου κίνησε το ενδιαφέρον και από την στιγμή που ήταν free η εγγραφή είπα να δω τι παίζει. Μου φανηκε για απάτη ή τουλάχιστον πολύ ακριβό για να χαζολογήσεις. Έχει κανένας άποψη τι παίζει με αυτό το site?
Ηπα και εγώ να δοκιμάσω αυτό το site από περιέργεια. Αφού χάλασα γύρω στα 100€ φορτώνοντας την κάρτα μου διαπιστωσα πώς πρόκειται για μεγάλη απάτη... Μετά από ανταλλαγή πολλών μηνυμάτων όταν έφτανα στο καίριο ερώτημα (σε διάφορες κυρίες του site) του τύπου θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με κάποιον άλλο τρόπο ανταλλαγής μηνυμάτων π.χ. internet messenger email η μέσω κινητού τηλεφώνου η αντίδραση τους ήταν σαν να τους έβριζες κάποιο πρόσωπο πρώτου βαθμού συγγενείας... Σε κάποιες περιπτώσεις μου λέγανε πώς δεν μπορώ να δώσω πρόσωπικά στοιχεία και όταν τους απαντούσα μα αν έχεις facebook τότε αυτομάτως μπορεί να το δει μισός πλανήτης . Εκεί δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα; Με λίγα λόγια κατέληξα στο συμπέρασμα πώς μιλάμε με επαγγελματίες τηλεφωνήτριες η ίσως και ai κοπέλες.
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ, τις προάλλες χαζολογοντας έπεσα κάνω στο συγκεκριμένο site (milfakia.com). Μου κίνησε το ενδιαφέρον και από την στιγμή που ήταν free η εγγραφή είπα να δω τι παίζει. Μου φανηκε για απάτη ή τουλάχιστον πολύ ακριβό για να χαζολογήσεις. Έχει κανένας άποψη τι παίζει με αυτό το site?

th toutouzas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
22
Like
973
Πόντοι
991
Αν είναι έτσι όπως τα λες έχουν στήσει ωραία μπίζνα

• Like