Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 1.706
να μαντέψω? έχεις κόψει τον υδατάνθρακα?Καταλαβαίνεις γιατί είμαι αγενής;
να μαντέψω? έχεις κόψει τον υδατάνθρακα?Καταλαβαίνεις γιατί είμαι αγενής;
Να τι να κάνεις τα 50 ευρώ σου.και ποιός σε αναγκάζει να βρίζεις λολ
οκ. να σου βάλω 50 ευρώ έτσι να ησυχάσεις?
ξεκίνησες να βάζεις φώτο από το ίνσταγκραμ σου? μπράβο baby stepsΝα τι να κάνεις τα 50 ευρώ σου.
Σε βαράει η γυναίκα σου; Σε πιέζουν στο σπίτι; Δεν εξηγείται αλλιώς ο κομπλεξισμός.ξεκίνησες να βάζεις φώτο από το ίνσταγκραμ σου? μπράβο baby steps
Να και κάτι που έπεσες μέσα.να μαντέψω? έχεις κόψει τον υδατάνθρακα?
Δεν ξέρω, είσαι μερακλής; Χώσε και όλο το πορτοφόλι αν θες.να τα κάνω 51 τα ευρά?
άμα γίνεις ευγενική χοντρούλα θα είμαι και εγώ κιμπάρηςΔεν ξέρω, είσαι μερακλής; Χώσε και όλο το πορτοφόλι αν θες.
Γιατί να είναι χοντρή?άμα γίνεις ευγενική χοντρούλα θα είμαι και εγώ κιμπάρης
Χοντρούλα δεν μπορώ να γίνω, όσο και εσύ δεν μπορείς να γίνεις κιμπάρης - και τα δυο προϋποθέτουν να έχεις να φας.άμα γίνεις ευγενική χοντρούλα θα είμαι και εγώ κιμπάρης
όσες δουλεύουν εδώ περιορισμένα με πμ μέχρι τώρα ναι.Γιατί να είναι χοντρή?![]()

εντάξει, plus size Suzy. Τουλάχιστον παραδέχτηκες ότι βιζιτάρεις.Χοντρούλα δεν μπορώ να γίνω, όσο και εσύ δεν μπορείς να γίνεις κιμπάρης - και τα δυο προϋποθέτουν να έχεις να φας.
Πόσο να σε έχουν κοροϊδέψει κακομοίρη μου. Ποσά λεφτά να σου έχουν φάει για να τους το δεις και μόνο.όσες δουλεύουν εδώ περιορισμένα με πμ μέχρι τώρα ναι.
Οι όμορφες έρχονται ευθέως χωρίς μουρ μουρ και ιστορίες του ίνσταγκραμ![]()
Και άφραγκος και χαζός; Βαρύ..εντάξει, plus size Suzy. Τουλάχιστον παραδέχτηκες ότι βιζιτάρεις.
κωλο σ εστειλε????Θα ήθελα να πω κάποια πράγματα για να ξεκαθαρίσουν οι βασικές "απορίες" που έχετε αρκετοί (και είχα και εγώ). Με την winemedineme μιλήσαμε με μερικά pm εδώ και ανταλλάξαμε προφίλ στο instagram. Πρόκειται για μία όμορφη κοπέλα με ένα απόλυτα ανθρώπινο instagram προφίλ. Ήδη ανταλλάξαμε αρκετά μηνύματα και εκεί (και φωνητικά), οπότε μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι το προφίλ της. Και, βάσει των όσων είδα - ουδεμία σχέση έχει με το επάγγελμα που φανταζόμαστε.
εχει και εκει φωτος με γλωσσα, βυζι, μουνι χυμα ψαχνοντας για συζητηση επιπεδου η' ειναι με ρουχα και ψαχνει για πουτσα ?Θα ήθελα να πω κάποια πράγματα για να ξεκαθαρίσουν οι βασικές "απορίες" που έχετε αρκετοί (και είχα και εγώ). Με την winemedineme μιλήσαμε με μερικά pm εδώ και ανταλλάξαμε προφίλ στο instagram. Πρόκειται για μία όμορφη κοπέλα με ένα απόλυτα ανθρώπινο instagram προφίλ. Ήδη ανταλλάξαμε αρκετά μηνύματα και εκεί (και φωνητικά), οπότε μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι το προφίλ της. Και, βάσει των όσων είδα - ουδεμία σχέση έχει με το επάγγελμα που φανταζόμαστε.
Σε έτσουξε κακομοίρη.. σε καταλαβαίνω.εχει και εκει φωτος με γλωσσα, βυζι, μουνι χυμα ψαχνοντας για συζητηση επιπεδου η' ειναι με ρουχα και ψαχνει για πουτσα ?![]()
ωχ ωχ ωχ αχαχαχΣε έτσουξε κακομοίρη.. σε καταλαβαίνω.
για να καταλαβεις πρεπει να εχεις εστω λιγο μυαλοΣε έτσουξε κακομοίρη.. σε καταλαβαίνω.
H κοπέλα δεν έχει ποτέ ανεβάσει "γλώσσα και μουνί χύμα" όπως αναφέρετε, απλά έχει την ρωγίτσα της σαν φώτο προφίλ, το οποίο δεν είναι καθόλου μεμπτό ιδίως αν είστε θιασώτης του "free the nipple"εχει και εκει φωτος με γλωσσα, βυζι, μουνι χυμα ψαχνοντας για συζητηση επιπεδου η' ειναι με ρουχα και ψαχνει για πουτσα ?![]()