Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Μηνύματα
1.578
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ρε παιδια το σαγανακι εντελη ποσο το χρεωνουν στο καβο?
παιρνουν κεφαλια?
 

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Μηνύματα
138
Like
34
Πόντοι
1
και μακρια απο κατερινα ...πανακριβα
 

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Μηνύματα
431
Κριτικές
83
Like
2.121
Πόντοι
3.875
Ισχύει μόνο για καλούς πελάτες - θαμώνες και αφού έχουν κεράσει το πρόσωπο 3-4 ποτά προηγουμένως. Και αν δεν έχει πίπα, έχει σίγουρα φραπέ. Προσοχή! Δεν αφορά όλα τα κορίτσια του μαγαζιού.
 

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
132
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια το σαγανακι εντελη ποσο το χρεωνουν στο καβο?
παιρνουν κεφαλια?
Δεν το χρεωνουν απο οτι εχω προσεξει.Συνηθως ερχεται μετα απο πολλα κερασματα και οταν ο λογαριασμος εχει ανεβει αρκετα,κερασμα δηλαδη του μαγαζιου (και καλα),οπως και τα φρουτα.
 

carnival

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2007
Μηνύματα
52
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Εγώ στο La Luna μια φορά που πήγα δεν είδα τίποτα να παίζει. Πέντε άτομα γύρω από την μπάρα, εγώ, ο κολλητός και τρεις συνταξιούχοι που έκλεγαν τις περικοπές στις συντάξεις. Μια μπαργούμαν που θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα ως τσατσά, η οποία είχε όρεξη για κουβέντα και να μάθει τι παίζει από μπουζούκια.

Από κοπέλες όταν πήγα είχε ελάχιστες. Μπορεί βέβαια να ήταν όλες στα υπόγεια και να μην τις είδα.

Εμένα μου φάνηκε χαλαρό μαγαζί, μου θύιμσε αρκετά κάτι κωλόμπαρα που υπάρχουν στα στενά του Πειραιά (LM, Blow klp klp).

Ξαναπάω άνετα, όχι γιατί είδα ότι κάτι παίζει αλλά είναι αρκετά χαλαρό όπως αρμόζει σε ένα κωλόμπαρο που σέβεται τον εαυτό του. Αν παίζει κι αυτό που λέει ο Γιάννης, τότε καλοδεχούμενο. Δεν λέμε ποτέ όχι
 

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
6
Πόντοι
16
Λεπτομε..ιεριες για το LALUNA
Το μαγαζι αυτο είναι πολυ παλιό. Πρεπει να έχει ανοιξει απο τις αρχες τις δεκαετιας του '80. Εγω το έμαθα αρκετα αργότερα.
Ειναι..οντως χαλαρό το στυλ μεσα, αλλα όπως ολα αυτα τα μερη-μαγαζια έχει τις..ιδιοτροπίες του.
Κατ αρχας υπαρχουν ιδιοκτητριες(γυναικες) και ενας...boss που όμως εμαφανιζεται απο σπανια έως ποτέ.
Το περιβαλλον ειναι κλασσικου μπαρ , μικρο με 3-4 τραπεζακια και μεγαλη μπαρα.
Εχει περιπου 10-15 γυναικες καθε ημερα ακομη και σε περιοδους χωρις ΄΄κινηση΄΄. Μαλλον θα πηγαινουν οι..εκπαιδευομενες υποχρεωτικά.
Τα ποτα ειναι σε καλες τιμές για πελατες και girls/womans( ηλικιες κυμαινονται απο 20-40+) συνηθως δεν βαζουν ..μπομπες ειδικα εαν σε..ξερουν και πηγαινεις αρκετα συχνά,το χειροτερο που έχω δει και..κυριως θυμαμαι ειναι να μην έχουν την συγκεκριμενη μαρκα και να πινεις άλλη..ποιοτητα. Αλλα οχι νταμιζανα.
Το περιεχομενο ειναι κατα βαση Πολωνικης καταγωγης( οι ιδιοκτητριες) και ανανεωνεται αρκετα συχνά. Βασικο αρχικο προτερημα ότι οι περισσοτερες ή μιλανε ελληνικα και οχι ellinikos ή ειναι σε διαδικασία..εκμαθησης.
Κατα καιρους κυκλοφορουνε και ντοπια προιοντα αλλα εμφανιζονται και των πρωην βαλκανικων χωρων, παντα αν μιλανε ελληνικα. Μειονοτητα παντα σε ποσοστο ουτε 10%.
Εμφανιση ΄΄προιοντων΄΄ απο..καλη και πανω μεχρι και..εξαιρετική μερικές φορές.
Δεν γινονται επιμονες για κερασμα ..συνηθως κάθονται και το βασανιζουν το..δικο τους( δεν ειαι μουφα...αλλα αραιωμενο) και γενικως έχουν καλο...επιπεδο και στυλ.
Οδηγιες..προς...΄΄περιεργους΄΄.
Μην επιχειρησετε να ΄΄ζητησετε΄΄κατι με το..καλημερα. Θα ειναι λαχειο να ακουσετε ΟΚ αλλα και αν φυγουν θα εχουν ηδη ΄΄ειδοπιηθει΄΄οι επομενες για τις προθεσεις και θα σας ..παιξουν όλε μαζι.
Το κλιμα στο μαγαζι ..ειπαμε ειναι ..χαλαρο χωρις να σημαινει πως ειναι κωλοχανειο και γαμιουνται πανω στην μπαρα. Ουτε απο κατω γινεται. Παραμεσα...ισως, εξω μπορει, μετα...γιατι όχι?? :dancing:
Οι κοπελες του μαγαζιου συνηθως..επιλεγουν αυτές και έρχονται μόνες τους, εαν βεβαια δεν επιμεινετε κοιτωντας/καλωντας καποια συγκεκριμενη. Δυσκολα την πεφτουν με το...well come, περιμενουν και αυτές να δουν!! τι παιζεταια!!
Προοπτικη ..υπαρχει,όμως δεν ειναι δεδομενο πως όποιος μπει μεσα θα έχει και συνεχεια. Χρειάζεται καλη προσεγγιση και ..άνοιγμα προθεσεων την καταλληλη ωρα. ΠΟΤΕ...απ ευθειας, οχι εκει..μονο..ΠΑΝΤΟΥ.
Στο μαγαζι επειδη ειναι πολλα χρονια και το ξερουν πολλοι(μαλλον για να μενει) κυκλοφορουν όλες οι ηλικίες. Αυτη μεταξυ των 20-25 ειναι οχι ποιο σπανια αλλα οι λιγοτεροι συνηθως αριθμητικά. Δεν εχει σημασια η..ηλικια αλλα το πως διαχειριζεσαι αυτο που εισαι. Και εκει ειναι καλα εκπαιδευμενες σε αυτο το...θεμα.
Δεν θα γραψω ονοματα αν και ξερω για ευνοητους λογους. Για οσους καταλαβουν πραγματικα τι ακριβως γραφω ισως αν θελησουν να δωσω καποιες διευκρινησεις. Αλλωστε τι με κοφτει εμενα περα απο το να περναμε καλά. Για να περναμε ομως ..ολοι μας καλα μερικα πραγματα μεχρι αποδειξεως τουναντιον πρεπει να γινοναται με εναν συγκεκριμενο τρόπο. Μην ακουστει δηλαδη ότι το..έμαθα απο το internet οτι εσυ τον..περνεις σε εμενα γιατι δεν καθεσαι μωρη ξεκωλιαρα και αλλλα τετοια...ωραια.
Ο συγκεκριμενος τροπος που καπως περιγραφω ..λειτουργεί..αποδεδειγμενα εκει και αποδιδει επισης και αλλου γιατι θα προσθεσω και αλλα για αλλα μερη. Εκει επιμενω ότι θελει...τροπο προσεγγισης. Το μετα δεν ειναι απαραιτητα ΠΑΝΤΑ με...πληρωμη!! Αν παντως μονο ετσι..προκυψει τα 100 ειναι ταβανι ..αξεπεραστο γενικως αλλα η ιστορια γραφεται απο τις..λεφτομέρεις πάντα. ΠΡΟΣΟΧΗ Μην το...ξεφτυλισουμε με το ποσό αλλα και με την διαδικασια. Επαναλαμβανω θελει..ΤΡΟΠΟ όχι...πόσο παει καυλα για μια ωρα , για ολη νυχτα για μια ζωη και ...τετοια. Θα σας προγγιξουν..ειδικα να δεν σας ξερουν.
Μεσα στο μαγαζι εφ οσον καταλαβετε ότι υπαρχει ΄΄επαφη΄΄, όχι λογω μεγαλης παραγελλιας ..αλλα διαθεσης μπορει επισης να προκυψουν...αποτελεσματα άμεσσα. Οτι μπορει να γινει σε ενα μαγαζι, σε ενα μπαρ , στο μπαρ, ή....παραμεσα. Μερικα τα γαρφει ο φιλος παραπανω..τα απλά. Για το που θα φτασει ε δεν ειμαι...μαντης ουτε και απολυτα δεδομεναο ειναι το...ξεκαθαριζω το γιατί.
Για τους ..αδαεις σε θεματα προσεγγισης η..΄΄αισθηση΄΄ προκυπτει απο ενα απλο άγγιγμα. Βλεπεις,καταλαβαινεις,αισθανεσαι αντιδρασεις. Εαν και εφ οσον δεν αντιδρασει σε μια ..επαφη...πας παρακατω ή αλλαζεις...πεδιο δρασης. Παλι δεν υπαρχει συγκεκριμενο σημειο. Σε αλλη μπορει και να τις πιασεις τον κωλο κατ ευθειαςν σε αλλη μονο την μεση κλπ το δειχνει η στιγμη δεν ξερω να το περιγραψω αλλιως.
Μην πατε νωρίς δηλαδη μεχρι τις 2-3!!! για εκει νωρις ειναι γιατι κλεινουν με το φως του ηλιου, οχι με την ωρα. Αν και νωριτερα απο τις 5-6 αποκλιεται να ..φυγουνε...ολες.
Μην πατε να..πειτε γενικως σε τετοια μπαρ περα απο αντε το πολλυ 2-3 ποτά.
Τα Σαβ/κα όπως..παντου θα εχει παραπανω κοσμο και δεν βγαινουν ευκολα συμπερασματα. Επιχειρηστε να ειστε εκει 1-2 καθημερινες και αν σας κανει και βρειτε...΄΄επαφες΄΄ πατε όποτε θελετε.
Ο πληθυντικος στο..επαφες δεν ειναι τυχαιος. Δεν πατε να βγαλετε...γκομενα..στοχευστε 2-3 και μην δινετε..αποκλειστικοτητες ακομη και αν εχουν..ενδωσει.
Ελπιζω
ΥΓ. Επειδη εγραψα πολλα και ισως παρεξηγηθω θα συνεχισω και με το ακριβως διπλα απο το LALUNA..ΛΥΧΝΑΡΙ αν θυμαμαι καλα το ονομα του και οχι μονο για αυτά τα δυο ..κωλομπαρα.
ΥΓ1. Τα αλλα δυο μαγαζια που αναφερονται επι της Μιχαλακοπουλου , ειναι διευκρινισμενα απο αλλους...συναθλητές. Τα γνωριζω αλλα δεν έχω να προσθεσω κατι διαφορετικό. Τα βασικα!! ισχυουν παντου σε ολα..παντως! Ισως όχι παντα και για όλους το ιδιο. Εγω γραφω αυτα που ξερω..απο μονος μου! Θα γραψω και για αυτα πάντως.
ΥΓ2. Δεν θα μεινω και μεσα βεβαια γραφοντας, οποτε αν σας ενδιαφερει το θεμα ξανακοιταξτε. Θα τα συμπληρωσω καποια στιγμη όσα ξερω και δεν ειναι ολα..ιδια.
 

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
6
Πόντοι
16
ΛΥΧΝΑΡΙ
Ειναι 10 μέτρα αποσταση , στον ιδιο δρομο απο το LALUNA. Και τα δυο ειναι στην παραδρομο της Μιχαλακοπουλου πισω απο το παρκακι κατεβαινοντας στον οποιο αν και εχω παει/οερασει..χχχ φορες δεν ξερω πως τον λενε. Ειναι ευκολο παντως να βρεθει κατεβαινοντας Μιχαλακοπουλου δεξια σε όποιο δρομο στριβει. Δυο..ειναι που πανε δεξια
Το ΛΥΧΝΑΡΙ( αν και δεν ειμαι απολυτα βεβαιος οτι το λενε..ετσι και δεν αλλαξε προσφατα όνομα, δεν κοιταω ταμπελες εκει που ξερω)
ειναι επισης σαν το LALUNA μαγαζι απο τα '80ς. Αρχες δεκαετιας.
Ειναι πολυ ποιο μεγαλο και παλια ειχε αλλη..διαρυθμιση απο αυτη που ειναι τωρα. Τωρα εχει κυκλικο τεραστιο μπαρ και σκαμπο ...περιφεριακα με πασσο προς την τζαμαρια.
Τα ποτα εδω..προσοχη.. σε αυτα που που θα πιειτε. Ζητειστε επιμονα την μαρκα σας και για επιβεβαιωση δοκιμαστε ..σκετο οτιδηποτε αν ειναι αλκοολ χωρις χυμους και τετοια που σπανε την γευση αλλα και την...οσφρηση. Υπαρχει κινδυνος για...bomba οποτε αν δειτε τα σκουρα ...μπυρες η κρασια...που θα ανοιχθουν παντα..εμπρος σας.
Οι τιμες ειναι ιδιες με LALUNA ίσως και ποιο φτηνα μερικες ημερες λογω...αναδουλειας.
Τον χειμωνα αυτο το μαγαζι έχει πολυ πληθυσμο αλλα απο ποιοτητα ....δεν ειναι πάντα ότι το καλυτερο. Συνηθως, γιατι υπαρχουν και οι...εκπληξεις με κατι περαστικες. Ο πληθυσμος ειναι κυριως Ελληνιδες, Ρουμανες, Βουλγαρες και πρωην Ανατολικων χωρων.
Για αυτη την περιοδο όμως υπαρχει σοβαρό...ζητημα  :dancing:
Στο μαγαζι δουλευουν 3-4 γυναικες μονο αν και περιμενου νεα..σοδεια, απ οτι πηρε τ αυτι μου. Μεσα σε αυτες τις ..λιγες ειναι και μια ελληνις. ΄΄Δεσποινις ετων 39΄΄ προερχομενη απο τα μερη του Κολοκοτρωνη! σχετικα καλα εμφανσιακα όπου το καλα εχει να ακνει και αναλογα με την ηλικια.Εδω ειμαι πλεον συγκεκριμενος αλλα ξανα ισχυουν τα βασικα να μην τα ξαναγραφω. Επισης και ενα αλλοδαπό απο πρωην Ανατολικη χωρα, αλλα δεν θυμαμαι ακριβως ποια, που μιλαει καλα ελληνικά. Η ποιο μικρη ειναι σαφως ποιο..σφικτη απο την ..άλλη ..σωματικο-δερματικως όμως τα γουστα ποικιλουν.
Σε αυτα που πρεπει απαραιτητως να προσεξετε ειναι το να μην εμφανιστειτε νωρίς καθως εκει και δεν εχει πολλυ κοσμο μεχρι πριν απο ..κατι ημερες, αλλα και πινουν γενικως το..καταπετασμα και βεβαια δεν συμφερει ακομη και αν υπαρχει..συνεχεια.
Υπαρχει..διαθεση και..ανταποκριση απο πλευρας τους όμως και εδω ισχυει η..ρημαδα η προσεγγιση. ήρεμα στην αρχη αλλα ποιο ξεκαθαρα απ οτι στο αλλο μαγαζι για τις διαθεσεις. Καντε και..προεκτασεις χεριων μετα το κερασμα/τα(καλο ειναι να αφησετε να φανει οτι υπαρχει διαθεση και για αλλα ποτα) και μιληστε τους καιαπο αρκετα εως και πολυ...προστυχα!! Ειπαμε οχι κατ ευθειαν αλλα το σηκωνει το κλιμα. Εαν ολα πηγανε απο την αρχη...σωστα θα υπαρξει ανταποκριση σχεδον...άμεσση. Καλο ειναι να έχετε καθησει όμως και σε μερος που να..βολευει πρωτα για τα ..αρχικα σταδια που μπορει να ειναι φυσικα και τα..ολοκληρωμενα. Μπαινοντας λοιπον πηγαινετε αριστερα προς το μπαρ και καιστε απο την μεσα μερια προς την..ακρη του. Εκει το φως ειναι παντα...χαμηλοτερο και αργα σχεδον...κατεβαινει.Εξυπηρετει καθε ειδους..προεκτασεις.
Για το αν θα υπαρχει μετα ..ειπαμε..Ναι μεν αλλα δεν ειναι δεδομενο ότι ετσι ακριβως γινεται. Αν προκυψει συνεχεια ..η τιμη τιμη δεν έχει και χαρα στον που την έχει. Δεν νομιζω παντως ότι εκει θα υπαρξει...προβλημα. Τις τιμες της αγορας τις ξερετε...διαχειριστειτε το.
Καλο βολι σε όσους προσπαθησουν.
ΥΓ2 Δεν γραφω αλλα για σημερα. Θα επανέλθω όμως με νεότερα για αλλα μαγαζια/μερη και απο τωρα το ..περιγραφω, θα ακολουθουν ποιο...άγριες ..καταστασεις για ποιο..έτοιμους. 
 

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Μηνύματα
206
Like
80
Πόντοι
1
Φίλε Seihis πραγματικά άψογος ....

 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Μηνύματα
11.388
Κριτικές
132
Like
129
Πόντοι
2.266
τί μουνάρα είναι η τσεκαδόρισα του κάβου ρε παιδιά?μιλώ για την ψηλή ξανθιά!απίστευτο ΄νιμού έτσι?
 

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Μηνύματα
512
Like
6
Πόντοι
6

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Μηνύματα
512
Like
6
Πόντοι
6
Πάντως το μαγαζί με την παρέα το έχουμε μετατρεψει σε ρεμπεταδικο!

Αλλα είναι λίγο όχι πολυ βέβαια ,δύσκολο να βγει μωρό απο εκει μέσα !!! Μόνο για χαβαλέ είναι...καλό
και πολύ χαιδεμα ρε παιδί μου....
 

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Μηνύματα
512
Like
6
Πόντοι
6
Στο LA LUNA οπως είπε ο εμπειρος συνάδελφος παραπάνω είναι για πολύ προχωρημένους ΠΑΙΧΤΕΣ.
Οι αρχάριοι αποκλείονται εντέλως.
Παίζει καλά και έχει αποτελεσματα πολύ θετικά σε Πολωνία πλευρα ειδικά...
 

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
132
Like
0
Πόντοι
1
Seihis σε ποιο χαρεμι χαθηκες?Αναμενουμε την συνεχεια του tour guide της ιστορικης Μιχαλακοπουλου ;)
 

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
6
Πόντοι
16
Μακαρι να φανηκα..χρησιμος.
Ειχαμε tour ..στην επαρχια :grin: τις προηγουμενες ημερες, τιποτα το σπουδαιο για ..καταχωρηση. Μιχαλακοπουλου..απο εμενα τελος, τα υπολοιπα τα γραφουν οι συναγωνιστες για τα αλλα δυο ΄΄μνημεια΄΄. Θα βαλω όμως κατι στο..υπολοιπο Αττικης..και όποιος ενδιαφερεται ας ριξει καμια ματιά. :tickedoff:
ΥΓ ''δεν σε ξερω δεν με ξερεις υπφερω και υποφερεις''.  :2funny:
 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.492
Κριτικές
31
Like
1.326
Πόντοι
6.305
Σάββατο βράδυ, περιμένοντας δυο φίλες να ετοιμαστούν στο CROWNE PLAZA, είπα να ρίξω μια ματιά στα δυο μπαράκια απέναντι.Ανοίγω την πόρτα του FLASH και βλέπω δύο κυριούλες-η μία μέσα από τη μπάρα- που δε θα τις πλησίαζε άντρας ούτε αν είχε να πάει με γυναίκα 10 χρόνια.30 δευτερόλεπτα αργότερα ήμουν έξω!!
Μπαίνω στο La Luna.4-5 γυναίκες, κάποιοι παππούδες και φυσικά μεταβολή και έξω.Δε ξέρω αν παίζει κάτι άλλο σε αυτά τα μαγαζιά, αλλά και να παίζει προσωπικά δε θα πήγαινα μαζί τους, ούτε να με πληρώνανε!!
Στη Μιχαλακοπούλου πλέον μόνο ο Κάβος και το Grand Ritornο, αν και στο δεύτερο έχω να πάω πάνω από δύο μήνες.
 

Panos81

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Μηνύματα
29
Κριτικές
21
Like
6
Πόντοι
10
Το La Luna δεν ειναι ουτε για αρχαριους, αλλα ουτε και για τους προχωρημενους.
Οι περισσοτερες, οπως προαναφερθηκε, ειναι πολωνεζες.
Δεν ειδα ομως πουθενα (μπορει να μην προσεξα) να λεει καποιος οτι ολες εκει μεσα ειναι συγγενεις (αδερφες, ξαδερφες) απο τα ιδια χωριά. Και εχουν καθε μια τους απο 2 , 3 παιδια.
Ερχονται, παιζουν λιγο με κανενα μαλακα, του τρωνε τα φραγκα και μετα, αντε γεια.
Μολις μπει ανθρωπος μεσα, του την πεφτουν αγρια και κολλανε σαν βδελες. Αν δεν πιουνε καμια 10αρια ποτα η μια, δεν ξεκολλανε.
Μην ελπιζετε και πολυ για να κανετε φαση, εκτος και αν το φυσατε το ταλιρο.
Εκει πανε συνεχεια οι ιδιοι και οι ιδιοι, μπας και ριξουν καμια συγκεκριμενη.
Ετσι ειναι αυτες, " ελα αποψε στο μπαρ, και δεν μπορω εξω, και δουλευω κλπ."
Αλλα, σαμπως παντου δεν συμβαινουν αυτα? (βλεπε Οιστρος κλπ)
Απλα, στο La Luna, το εχουν κανει επαγγελμα.
Αυτα απο μενα.
 

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
336
Like
0
Πόντοι
1
στη μιχαλακοπουλου τα πιο πολλα κωλομπαρα ειναι της πλακας
 

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Μηνύματα
159
Like
2
Πόντοι
1
Μάγκες μήπως κάποιος συναγωνιστής έχει κάνει καμιά καταδρομική τελευταία από Κάβο για να ενημερώσει τι παίζει τελευταία;
 

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
336
Like
0
Πόντοι
1
το dolls που ειναι ενα δρομο μεσα απο τη μιχαλακοπουλου αλλα φαινεται κανονικα και απο τη μιχαλακοπουλου εχει κλεισει?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom