Νέα

Μια νέα Δεξιά γεννιέται

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα whiteman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
whiteman

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Μηνύματα
441
Like
209
Πόντοι
1
και η ΝΔ πηρε ορθη θεση
«Είναι ένα ζήτημα το οποίο δεν είναι της παρούσης και στο οποίο η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας τοποθετείται αρνητικά», υποστηρίζουν από την οδό Πειραιώς
Την κατηγορηματική αντίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντά η προοπτική υιοθεσίας ή αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Με αφορμή κυβερνητικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, η Νέα Δημοκρατία ξεκαθαρίζει ότι δεν υποστηρίζει την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. «Είναι ένα ζήτημα το οποίο δεν είναι της παρούσης και στο οποίο η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας τοποθετείται αρνητικά», αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές από την οδό Πειραιώς.

Επιπλέον οι ίδιες πηγές δηλώνουν ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση θα αντιταχθεί και στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει φέρνοντας στην επιφάνεια το ζήτημα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια ή επιχειρήσει να ανοίξει ένα παράθυρο μέσω της αναδοχής».

Εκτιμάται, μάλιστα, από γαλάζια στελέχη ότι πέραν της ΝΔ, αντίθετοι είναι και πολλοί βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας καθώς, όπως υποστηρίζουν «οι ΑΝΕΛ αλλά και μεμονωμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπονοήσει ή και προεξοφλήσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν μια τέτοια επιλογή».
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom