Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
3-4 ειναι οι καλες που μπορεις να τηςΘα γίνει χαμός στο Μετάξι....θα γαμεύσουμε όλες τις κορασίδες....![]()
![]()
![]()
ολες οι αλλες ειναι
ελπιζω να μην κανει ζέστη οταν θα ερθω!θα κανουμε παρελαση στο μεταξιΕγω ηθελα και πιο νωρις αλλα δεν μπορω!Ππιθανοτατα Θα κατσω μεχρι της 26-27 Μα'ι'ου

Παρτούζα τύπεΘα γίνει χαμός στο Μετάξι....θα γαμεύσουμε όλες τις κορασίδες....![]()
![]()
![]()

Ο ανθρωπος Πιρφόρος συχνάζει σε κατι αθλια μπαρ στη γειτονιά του!
Ρε συ καντο τελη Μαιου αν μπορεις, γιατι μεσα Μαιου μαλλον θα λειπω εξωτερικο![]()
απλό πρόγραμμα)

)

...γιατί με καυλώνει το κωλάκι της!

) 15€)
Ωραίος ΜπιλάκοΠριν λίγο....Μεταξουργείο 2η-3η βάρδια...με αρκετές κοπέλες σε δωμάτια...
Ιάσωνος 33 - Χριστίνα (το στυλιάρι με μαλλί Φρου-φρου και ο ξυλουργός) & Μαρία (με την κωλάρα)
Ιάσωνος 30 πάνω - Βανέσα (ωραίο πιπινοτσουρκάκι)
Ιάσωνος 27Α - Σακίρα (η μαυρούλα,προσπαθούσε να χώσει κόσμο σε δωμάτιο)
Ιάσωνος 37Α - Μαρία (τσουρκοειδές στυλιάρι)
Ιάσωνος 1 μεσαίο - στο αριστερό μαγαζί Ρίτα (ρωσικό προμίλφ,οι αλλοδαποί έκαναν πάρτυ και πήραμε δρόμο)
Υπηρεσία η κ.Νίκη....![]()
![]()
Κολωνού 30 κάτω - Ηλέκτρα (η ξανθιά καύλα,με τα τατού) + 1 στο δωμάτιο
Τιμήθηκε πάλι από τον εξωθεσμικό μου φίλο με καλές εντυπώσεις...
Κολωνού 15 δεξιά - Μαρία (η γνωστή με το κωλαράκι το πεταχτό και απαξιωμένη φατσούλα)
Την πήρα εγώ,με απλό πρόγραμμα![]()
...γιατί με καυλώνει το κωλάκι της!
Πολύ καλή,εγαμεύθη με καλές εντυπώσεις...ήθελε να την γαμήσω δυνατά...πράγμα που έγινε!
Κάτι μαλάκες έξω φώναζαν και άνοιξα την πόρτα πριν ξεκινήσω με το Μαράκι και τους είπα να κάνουν ησυχία....![]()
![]()
Πολύ καύλα η κοντοπούτανη....
Κολωνού 15 αριστερά - Νικόλ (η νέα πιτσιρίκα) και 1 στο δωμάτιο.
Κολωνού 11 ισόγειο - Ζωή (Αλβανοστυλιάρι)
Κολωνού 11 υπόγειο - Μόνικα + 1 στο δωμάτιο
Κολωνού & Λεωνίδου - Γκαμπριέλα (ξανθό στυλιάρι,με γυαλάκια 15€)
Κολωνού 23 κάτω - Χριστίνα (Κου,με τις βυζάρες έξω) 15€)
Το δωμάτιο από Κολωνού 15 δεξιά,που τίμησα τη Μαρία...
![]()

Εγω δεν ειδα να υπαρχει κανενας κυνδινος.Βεβαια στις 12 μερες που ημουν Ελλάδα (Μεταξουργειο πηγα 7 ή 8 φορες,αλλα περπατισα και στο τριγωνο που λενε κατω απο το δημαρχείο) δεν μπορω να εχω πληρη εικοναΕπισης απο αποψη επικυνδηνοτητας υπαρχει καποιος δρομος που να σε οδηγει στα ρδελα (απο μετρο) που να ειναι λιγοτερο επικυνδηνος. Οι περιεργοι τις περιοχης σε πειραζουν? Εχει τυχει δλδ κανα σκηνικο που ειναι αξιολογο για να προσεχουμε. Τα ματια ηταν 44 αλλα νταξει καμια φορα ειναι η κακια στιγμη
Πιστευω οτι αν δεν εχεις ακριβά πραγματα μαζι σου και πολλα μετρητα (αν εχεις 1000+ Ευρω μαζι σου και τα δουνε μπορει να εχεις προβλημα) δεν εχεις να φοβιθεις τιποτα.
Το προβλημα εκει ειναι οτι η ποιοτητα επεσε τελειως!Αντε να εχει μια ή δυο που να βλεπονται στην καθε βάρδια!
Πάλι καλά τύπε στην Φυλής δεν δέχονται πάκιαΤο μετάξι έχει χαλάσει. Ολοι Φυλής
Το μετάξι έχει χαλάσει. Ολοι Φυλής
Σοβαρά; χαχα.Πάλι καλά τύπε στην Φυλής δεν δέχονται πάκια![]()
Πριν λίγο με τον εξωθεσμικό μου φίλο...στην αλλαγή βάρδιας!
Μεταξουργείο....τυχαία συνάντηση με Προεδράρα Sotirof/Kavlof και Προεδρικό εξωθεσμικό!
Να πω ότι είναι της μόδας οι εξωθεσμικοί,τώρα τελευταία...!!! :o
![]()
Ιάσωνος 20Α - Κορίνα (σαν πιο όμορφη ήταν σήμερα,με το μαύρο εσώρουχο![]()
απλό πρόγραμμα)
Ιάσωνος 19Α κάτω - Ντιάνα (το κοντό πιπίνι με τα ωραία βυζάκια...μακρύ μαύρο μαλλί,απλό πρόγραμμα)
Ιάσωνος 30Α - Τζέσικα (το πιο ωραίο μωρό της πρώτης βάρδιας...με απλό πρόγραμμα)
Τιμήθηκε από τον εξωθεσμικό,με καλές εντυπώσεις...και καπάκι πέρασα και εγώ!
"Εκαταγαμεύθη" πολύ ωραία με εναλλαγές στάσεων και στα όρθια....τελείωσα σε ιεραποστολικό.
Το είχα ανάγκη αυτό το σεξάκι,με το τσουρκοειδές μωρό Τζέσικα!
Εδώ τελείωσε και η μίνι βόλτα μας...![]()