dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
φιλε Αρισταρχε.και εγω φοβομουνα το ιδιο πριν παω να κανω την δευτερη επεμβαση.ολα εξαρτονται απο τη δοτρια περιοχη το πισω μερος του κεφαλιου.αν ειναι τεντομενο το δερμα δεν μπορεις να κανεις αλλη εμφυτευση.συνηθως το 90% των ανθρωπων που κανουν κανει ανετα 3 επεμβασεις.εμενα τοτε πριν κανω τη δευτερη επεμβαση μου ειχαν πει οτι μπορω να κανω ανετα και 2 και 3 επεμβασεις ακομα.εγω θα ηθελα να κανω αλλη μια για να πετυχω το τελειο αποτελεσμα.αν θελεις να σου στηλω φωτο στηλε μου με Π.Μ. το e-mail σου.στηλε και Π.Μ. στον andreas αυτος ξερει περισσοτερα απο μενα γιατι εχει παει και εξωτερικο.εγω μονο για το Laser Line μπορω να πω.θα με ενδιεφερε να δεις της φωτο μου να μου πεις τη γνωμη σου.ο andreas τοτε μου ειχε πει οτι ειναι πολυ καλο αποτελεσμα και μου ειχε γραψει:σκεψου να πηγαινες και εξωτερικο.δυστηχως δεν εχω τη δυνατοτητα να παω εξωτερκο για εμφυτευση.οσο για τη Ρωσσια ουτε τη γατα μου δεν θα πηγαινα στους Ρωσσος γιατρους για εμφυτευση μαλλιων!
.Λοιπόν η δικία μου ιστορία είναι πιο πολύπλοκη.Ξεκίνησα απο DHI και σε ηλικία 17 χρονών.Τα μαλλία μου άρχιζα να τα χάνω απο τα 13-14!Παω εκει είχα άνοιγαμ μόνο στους κροτάφους.Μου λένε και συγκεκριμένα ο Διευθυντής ότι η μεταμόσχευση που θα γίνει θα μου αλλάξει κυρίως την ψυχολογία και λιγότερο την εμφάνιση.Με τα λιγά μπαίνω και την κάνω.Μου κόστισε απο 2500 με παζάρια 1800.Για 4 χρόνια δεν ξαναχρείαστηκε να κάνω τίποτα αλλά έχανα παράλληλα πολλά μαλλία.Πηγα στα laserline και μου λένε να μην κάνω μια 2η εμφύτευση αλλά ένα λέιζερ το οποίο μπαίνει στο κεφάλι σαν αυτα που βάζουν στις γυναίκες στα κομμοτήρια και θα σου δυναμώσει τις τρίχες.Όντως είχα αρκετές τρίχες στο κεφάλι που δεν είχαν ολοκληρωτικά πεθάνει χνούδια κυρίως και μου τις έκανε Κοναν ο βαρβαρός.Για κανα 5-6 μήνες τα μαλλία μου είχαν γίνει βούρτσα!!Τόσο πυκνα!!Αλλά αυτο τί έκανε...???Ήταν σαν ένα είδος ηλεκτροσοκ στις τρίχες , αυτές πέρναν ζωη αλλά μετα δεν αντεχαν πολύ και πεφταν.Σαν ένα είδος ντόπας.Μετά βλέπω ο μλκς ένα παρόμοιο έργαλείο στο MENS HEALTH διαφήμιση!Μιλαω με έναν τύπο στο τηλεφωνω το αγόράζω χωρίς να το δω το προίον απο κόντα άλλα ουτε τον προμηθευτη(μεγάλη μλκ έκανα τότε)δίνω 700 και δεν κάνει τπτ!Μέτα πάω στην BERGMAN όπυ κάνω μια εμφύτευση και με γεμίζουν όλο το πανω μέρος του κεφαλιόυ και ήμουν πολύ jet.Τωρα έχω μαλλία δεν έχω πουθενά άνοιγμα απλά δεν έιναι τόσο πυκνά πάνω και τα έχω συνεχώς κοντά όπως ο Κανάκης(Παρεπιπτόντως και αυτός έχει κάνει αλλά δεν ξέρω που)γιατί αν τα αφήσω μεγάλα φαίνονται λίγα και κάνουν κένα.Εμένα ποτέ δεν μου είπαν ότι δεν θα πετύχει...Και τα αποτελεσματα ήταν special.Μόνο μια φορά έβγαλα ένα τρυχοθυλάκιο μόνος μου.Δίοτι τις πρώτες μέρες τα μαλλία έχουν τα κουκουδάκια απο τις τρύπες και εγώ ο χαζός τα έξυνα και καταλάθος έβγαλα ένα το οποίο έιχε και 4 τρίχες.Πάντως πλάκα έιχε ήταν σε φρέσκο κρεμμυδάκι είχε αρκετό μήκος