Νέα

Mερη και στεκια που συχναζουν και επισκεπτονται αλλοδαπες (Οχι ιεροδουλες)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
3.590
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
173
Πόντοι
866
Καινούριες θείτσες σουλατσάρουν εκεί πέρα ... συνήθως ήταν κάποιες γνωστές μούρες .... είχα να περάσω και καιρό βέβαια .
τυπε ψαχνουν για τιμιες δουλειες
ο κατουρημενος και βρωμερος τοιχος ειναι γεματος απο αγγελιες στα σλαβικα
 

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
3.590
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ναι δεν είπα πως είναι ιερόδουλες ή κάτι τέτοιο , καμιά σχέση .
 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Μηνύματα
6.784
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μιας και εγω λοιπον εχω αρχησει να τρωω στην μαπα της ελληνιδες  :zfuck:

και ειχα αποριες κιολας γτ της κραζουν αρκετοι, σιγα σιγα αρχιζω και ανακαλυπτω και εγω τι πραγματικα ειναι  :birdman:


σε αυτο το θρεντ θα λεμε, για νησια, τοποθεσιες, ακομα και κλαμπ μπαρ που πανε αποκλειστικα ξενες γυναικες..

ρωσιδες, σλαβες,βαλκανιες κλπ..

Θελω να γευτω ξενη νοοτροπια,εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια  :birdman:

μιας και δεν εχω την δυνατοτητα ακομα να ταξιδεψω καπου να δω τι παιζει ας την βγαλουμε εδω κοντα ..

ελατε, για πειτε εσεις τα λαμογια και λατρεις των αλλοδαπων γυναικων  :birdman:
Σταμάτη να πάς σε ταβέρνες και θα βρείς  είναι αρκετες που πλένουν πιάτα και καθαρίζουν, είτε σε σπίτια με γριές και γέρους που τους φυλάνε και τους πλένουν τον πισινό, σε ξενοδοχεία πολλές καμαριέρες που σφουγκαρίζουν δωμάτια και χέστρες και οπουδήποτε δεν πάνε οι δικές μας!
Καλή επιτυχία!
Ελπίζω να σε βοήθησα αγαπητέ φίλε.  :cheesy:
 
OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σταμάτη να πάς σε ταβέρνες και θα βρείς  είναι αρκετες που πλένουν πιάτα και καθαρίζουν, είτε σε σπίτια με γριές και γέρους που τους φυλάνε και τους πλένουν τον πισινό, σε ξενοδοχεία πολλές καμαριέρες που σφουγκαρίζουν δωμάτια και χέστρες και οπουδήποτε δεν πάνε οι δικές μας!
Καλή επιτυχία!
Ελπίζω να σε βοήθησα αγαπητέ φίλε.  :cheesy:
μωρε φερε εδω ξενοφερτο πραμα εσυ και ας ειναι οτι να ναι  :grin: εκτος απο γριες ε  :birdman:
 

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Μηνύματα
541
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
μενανδρου-ζηνωνος ειδικα κυριακες γινεται χαμος...ειναι μαζεμενα και ολα τα πρακτορεια τους εκει και μαζευονται ολες
 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.489
Κριτικές
31
Like
1.323
Πόντοι
6.305
Εκτός από τα μέρη που αναφέρατε, ξεχνάτε περιοχές όπως Κολωνάκι (αρχίζει και ανεβαίνει ξανά) και φυσικά για τώρα το καλοκαίρι Γλυφάδα..Living, Rich, TGI ..Χαμός από ξένες και μάλιστα εξαιρετικής εμφάνισης!
 

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Μηνύματα
541
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Εκτός από τα μέρη που αναφέρατε, ξεχνάτε περιοχές όπως Κολωνάκι (αρχίζει και ανεβαίνει ξανά) και φυσικά για τώρα το καλοκαίρι Γλυφάδα..Living, Rich, TGI ..Χαμός από ξένες και μάλιστα εξαιρετικής εμφάνισης!

εσυ θες κυριλατα κομματια!!!!
 

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Μηνύματα
541
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
επισης πλατεια αμερικης πατησιων κλπ για μαυρουλες...
 

sakis_11

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Μηνύματα
801
Κριτικές
14
Like
601
Πόντοι
2.077
Ενα πολυ καλο μερος ειναι το αεροδρομιο αλλα εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα ολλες ειναι περαστικες παντως σε αυτο που λες φιλε σταμ
για της ελλεινιδες εχεις απολυτο δικιο ειναι πολυ καριολες στην ψυχη

μου στελνει μηνυμα γκομενακι γνωστο...ελα λεει ειμαι θαλασσα με 3 κουκλες...παμε μετα το μπανιο για ψαρακι?το οποιο ψαρακι ξερετε τι σημαινει...για 4-5 ατομα...το λιγοτερο 70-80 ευρα λογαριασμο...τελοσπαντων,παιρνω 2 ακομα φιλαρακια κ παμε...ολα καλα,κουκλες οντως αυτες,γελακια,πειραγματα,μαλακιουλες,ανταλλαγη τηλεφωνων κ η λυπητερη 80 ευρα....παλι καλα που το μοιρασαμε δια του 3...οι γκομενες κανανε οτι πανε να βγαλουν κατι,αλλα μεχρι εκει...
τι σκεφτηκα εκεινη την στιγμη...το ποσο θυματα γινομαστε εμεις οι αντρες καποιες φορες κ αντιθετως το ποσο καλα περνανε αυτες εις βαρος μας...κ οχι μονο περνανε καλα,αλλα στο τελος επιλεγουν κ αυτες...
οι συγκεκριμενες πχ θα ηταν στη θαλασσα...εκει παλι καποιους θα βρηκανε να κερασουν καμια ξαπλωστρα η εστω κανα καφε,χυμο η τιποτα ποτα...μετα σε μας φαγανε τα αντερα τους κ μετα πιθανον να βρηκανε καποιους αργοτερα που θα τις πηγανε ισως στα μπουζουκια η σε καποιο κλαμπ....
κ ολα αυτα χωρις να χαλασουν μια...
αντιθετα εμεις αν ειμαστε μπατηρηδες μαυρο φιδι που μας εφαγε...
διατηρουν ολες αυτες λοιπον ενα κυκλο απο καλοθελητες κ απο τον καθενα κατι κερδιζουν...γι'αυτο κ σε αλλο post εχω δηλωσει αντιθετως στη φιλια μεταξυ αντρας κ γυναικας....
ολα αυτα τα λεω εν γνωση μου...ποτε δεν υπηρξα ο αγαπουλης που τα σκαει..ισα ισα μεσα σε σχεσεις μου απαιτω κ γω απο την αλλη για να την σεβαστω κ να τη θεωρησω σωστη να βαζει που κ που το χερι στην τσεπη...αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει αντρας που να μην εχει κερασει γκομενες για να κανει κονε κ να γνωρισει κοσμο...
θεωρουμαστε υποτιθεται το δυνατο φυλο κ μεις πρεπει να περιποιουμαστε μια γυναικα...δεν ειναι ετσι ομως...οι γυναικες σημερα εχουν βγαλει αρχειδια...μην ξεχνατε επισης οτι ζητανε ισοτητα...αυτες το λενε...αλλα ισοτητα οπως την γουσταρουν αυτες...οποτε τις συμφερει το παιζουν τα απροστατευτα κοριτσακια κ οποτε τις συμφερει σηκωνουν κεφαλι...
συμπερασμα...αυτες περνανε τελεια...εμεις τι κανουμε...?γι'αυτες η ελλαδα ειναι παραδεισος για μας αδιαφορη...[size=10pt]κ γι'αυτο περα απο τα μυαλα που κουβαλανε φταιμε κ μεις...ουτε ο γερμανος,ουτε ο αγγλος,ουτε καποιος αλλος ευρωπαιος δεν εχει κακομαθει σε τετοιο απιστευτο βαθμο τις γυναικες του...[/size]
λενε χερι που σε ταιζει μην το δαγκωνεις...αυτες ομως οχι μονο μας το δαγκωνουν,αλλα κ μας το κοβουν


    Αγαπητοί συναγωνιστές ,με ΟΛΗ τη συναδελφική αβρότητα το λέω χρόνια τώρα.  Είμαστε ΠΟΛΥ πίσω οι Έλληνες σε αυτά τα θέματα.  Αφήσαμε μόνοι μας τις ελλεϊνίδες πιτσιρίκες, να γίνουν αρχηγόπουλα και να ορίζουν αυτές τι θα κάνουμε , που θα πάμε ,  ποιές θα μας επιλέξουνε για πάρτι τους και μεις σαν τα σκυλάκια με τη γλώσσα έξω να ρίχνουμε κάτω την ΑΞΙΠΡΕΠΕΙΑ μας για να δείχνουμε 'γλυκούληδες'.  Ως που θα πάει αυτή η βαλίτσα.  Για παράδειγμα στην Φιλλιπούπολη οι γυναίκες που συναντάς στο διάβα σου, είναι απίστευτης ομορφιάς και όμως έχουν φυσιολογικές σχέσεις με τους Βούλγαρους χωρίς να τις κάνουν να νιώθουν οτι είναι οι μονάδικές στον κόσμο και οι γυναίκες δεν έχουν καβαλήσει το καλάμι, αλλά είναι ευγενικές και προσηνείς.

Οπως λέει και ο φίλτατος μου :

Για την Ελλάδα μιλάς βέβαια, γιατί αλλού.... τις έχουν κλασμένες.


  Εδώ αντίθετα είναι γεμάτες στα κόμπλεξ, έχουν ταυτόχρονα τεράστια κενά μέσα τους που προσπαθούν να τα καλύψουν κάνοντας επίδειξη του όμορφου άντρα που τον 'κατάφεραν' να έχουν πλάϊ τους (ή τον αράπη για μερικές στο fuego, enzo-de-cuba & cubanita) ακόμα δε με τα αυτοκίνητα ή άλλα πράγματα μέσω του οποίου κάνουν πως 'μετράνε' πολύ. 

  ΔΕΝ καταλαβαίνουμε όμως οτι είναι ΟΛΑ αυτά δανεικά. Οτι εμείς τις πάμε στα μπουζούκια, ΕΜΕΙΣ τις κερνάμε λουλούδια , ΕΜΕΙΣ  ξοδεύουμε για πάρτυ τους σε πανάκριβα δώρα για να μας κάνουν την χάρη να είναι μαζί μας ???

  Έζησα απίστευτα χρόνια τότε που ο άνδρας είχε μεγάλη αξία στα τέλη της δεκαετίας '70 αρχές του '80.  Κατεκλυσμένη η Ελλάδα τότε από Γερμανίδες, Σουηδέζες, Φιλανδέζες, Ολλανδέζες κλπ. έρχονταν ΟΛΕΣ στην Ελλάδα για τον Έλληνα'.

(Εζησα το απίστευτο στη Χερσόνησο του Ηράκλειου Κρήτης - κοντά στο κάμπινγκ, με τις Γερμανίδες και άλλες να κρατάνε πλακάτ και να κάνουν διαδήλωση επειδή τότε πρωτοεμφανίστηκε η απειλή του είηντζ στην Ελλάδα και να διαμαρτύρονται γιατί δεν τι γαμάνε οι Έλληνες).    Νομίζω αντίστοιχα πέρασαν οι φίλοι εκείνα τα χρόνια στην ΙΟ , ΡΌΔΟ κλπ.


  Η βορειοευρωπαία είχε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ φεμινισμό μέσα της .  Τα δημοκρατικά της δικαιώματα , η αναγνώρισή της επαγγελματικά , ζούσε την ζωή της σε ένα ολοκληρωμένο κράτος και μια θεσμικά καταξιωμένη κοινωνία.  ΔΕΝ αισθανόταν οτι είχε να αποδείξει κάτι και ζούσε την ζωή της ελεύθερα χωρίς ντροπές ΑΛΛΑ και χωρίς ΤΟΥΠΕ.


  Αντίθετα εδώ οι καινούριες ελλεϊνίδες δεν ξέρουν τι θέλουν. Τα ζητάνε ΟΛΑ , τα δικά τους να είναι δικά τους και τα δικά μας επίσης δικά τους. Δεν έχουν μέσα τους τις θεμελιώδεις αξίες του φεμινισμού , ποιά είναι τα δικαίώματά τους και ποιές οι υποχρεώσεις.  ΜΟΝΟ κακομαθημένα κοριτσάκια του ΜΠΑΜΠΑ που τους έκανε ΟΛΑ τα χατίρια , και μόλις στην εφηβεία τους την πέσανε όλα τα λιγούρια πιτσιρίκια μαζωμένα, θεώρησαν οτι αυτές είναι και κανένας άλλος.  Αν και κάποια είχε λιγο πιο δεύτερη εμφάνιση δεν κοίταζε την ουσία των πραγμάτων αλλά λύσαγε να γίνει το ίδιο ντίβα με τις άλλες τις βρωμιάρες που ζήλευε.


  Μην 'πέφτετε από τα σύνεφα' αγαπητοί μου όταν πιά ζητούν με αναίδεια να 'εξαργυρώσουν' οτι είναι κουκλάρες και έχουν την απαίτηση να τις πληρώσεις επειδή σου κάνουν την τιμή να σου κάνουν παρέα να φάνε μαζί σου. Εγώ στο λόγο της τιμής μου θα έδειχνα πλήρη αδιαφορία και στο τηλέφωνο που θα μού'λεγε οτι είναι με άλλες κουκλάρες να πάμε για φαγητό αμέσως θα ανταποκρινόμουν οτι είμαι στο δωμάτιο με ένα ρωσιδάκι Ρ20 και οτι θα τα λέγαμε μια άλλη φορά. Το έχω κάνει σε πιτσιρίκα , σας το λέω ειλικρινά σε ό, τι  έχω πιο ιερό.  (Λίγο προσοχή θελει μετά διότι η ελλεϊνίδα είναι μοχθηρή , εκδικητική, και δεν συγχωρεί εύκολα.  Εγρήγορση και νηφαλιότητα χρειάζεται για τις αντιδράσεις και την κακία της, δεν ξέρετε η εκάστοτε ελλεϊνίδα με πόση κακία θα σου αντεπιτεθεί-ιδιαίτερα αν είστε σε κοινή παρέα φίλων ή γνωστών.)


  Τότε 'σφίγγουν' οι κόλλοι και αρχίζουν να βλέπουν οτι ΔΕΝ είναι το κέντρο του κόσμου επειδή έχουν καλή εμφάνιση.


  Δυστυχώς στη Ελλάδα είμαστε πολύ αφελείς (εδώ πιστέψανε όλοι οτι λεφτά υπάρχουν) και άβγαλτοι σε όλα αυτά.

  Μακάρι να βάλουμε μυαλό και να μην παραπονιόμαστε εκ των υστέρων γιατί μας φέρθηκαν έτσι σκάρτα.


Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους. Να βρεί ο καθένας την Ρ20 'καβάτζα' του. Και μακάρι να 'ξυπνήσουμε' κάποτε σαν άντρες.


[URL unfurl="true"]http://greekmen-movement.pblogs.gr/ [/URL]    

ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

V for Vendetta...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom