Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπερα κουκλαρα!! να περνας παντα καλαααααααααααΚαλησπέρα αγοράκια μου...φιλάκια πολλά σε όλους και μην ξεχνάτε έρχετε πάσχα καιρός για σούβλισμα ...χιχιχιχιχι![]()
Καλησπερα κουκλαρα!! να περνας παντα καλααααααααααα
Μεγαλε δασκαλε !!!!!Κάντε κανένα ποστ ρε παιδια πρωτα..πείτε κατι...κ μετά στείλτε ένα fuckin πμ...

;) ;)Μεγαλε δασκαλε !!!!!![]()
Καλησπέρα κουκλάρα....Καλησπέρα ομορφόπαιδα, αρχίζουν οι ζέστες σιγά σιγά πάσχα και μετά καυλοκαιράκι ...... έρχονται μέρες με πολλές καύλες....και πάλι καλησπέρα σας ομορφόπαιδα..... :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπέρα ομορφόπαιδα, αρχίζουν οι ζέστες σιγά σιγά πάσχα και μετά καυλοκαιράκι ...... έρχονται μέρες με πολλές καύλες....και πάλι καλησπέρα σας ομορφόπαιδα..... :-* :-* :-* :-* :-*

εγω θα τη χαλουσα ευχαριστως για παρτη σουΚαλησπερα αγορια και καλο πασχα να εχουμε!!!! Οποιος θελει να χαλασει την νηστεια του ας ερθει να την χαλασουμε μαζι...![]()
Φιλακιααααα

κωλαρα γιαΚαλησπερα αγορια και καλο πασχα να εχουμε!!!! Οποιος θελει να χαλασει την νηστεια του ας ερθει να την χαλασουμε μαζι...![]()
Φιλακιααααα

κωλαρα για![]()
...λες να εχω προβλημα??? 

Καλησπερα αγορια και καλο πασχα να εχουμε!!!! Οποιος θελει να χαλασει την νηστεια του ας ερθει να την χαλασουμε μαζι...![]()
Φιλακιααααα

Καλησπερα αγορια και καλο πασχα να εχουμε!!!! Οποιος θελει να χαλασει την νηστεια του ας ερθει να την χαλασουμε μαζι...![]()
Φιλακιααααα
[/quote κολαρα![]()
φιλε μου μια χαρά τα βλεπεις!! Εγώ το είπα πιο διακριτικα!!Εγω γιατι την βλέπω κωλαρα για![]()
...λες να εχω προβλημα???
![]()

!!ουαου...!Καλησπερα αγορια και καλο πασχα να εχουμε!!!! Οποιος θελει να χαλασει την νηστεια του ας ερθει να την χαλασουμε μαζι...![]()
Φιλακιααααα