Νέα

Medusa Massage

• Μέλος που άνοιξε το νήμα professor x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 529K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.459
Πόντοι
3.656
να σου πω γιατί. Διότι κατά την ταπεινή μου γνώμη, όλοι αυτοί οι διάφοροι εδώ μέσα που γράφουν τα ...αποφθέγματα λατίνες=φόλες, λένε μαλακίες. Μπορεί και να γράφουν χωρίς να έχουν δοκιμάσει καν. Διότι βλέπεις δεν καταδέχονται κάτι λιγότερο από δίμετρη ξανθιά ρωσίδα. Και γράφουν με ύφος ειδήμονα
Προσωπικά έχω πετύχει όλη τη γκάμα, από απαράδεκτες έως πολύ καλές - οι απαράδεκτες ευτυχώς λίγες, ειδικά στον συγκεκριμένο όμιλο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ΠΑΝΤΑ ρισκάρεις να πετάξεις χρήματα, ειδικά με καινούρια γνωριμία. Είναι αναπόφευκτο στο συγκεκριμένο σπορ.
Σίγουρα πάντα ρισκαρεις ακομα κ αν έχουν γραφτεί τα καλύτερα..
Το θέμα είναι στις πόσες φολες θα βρεις κάτι αξιόλογο..

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.495
Πόντοι
1.056
Ο καθένας μας έχει δικές του εμπειρίες δική του προσωπικότητα και κρίνει πάντα υποκειμενικά...

pan231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
294
Πόντοι
21
Τελικά πότε θα ανοίξει ξανά ο Υπέροχος αυτός χώρος ;

maggia007

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
31
Πόντοι
0
εχουν γραψει για μηνα η ειναι επ αοριστον;;

Puppi

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Δύσκολη περιοχή για τέτοιου είδους μαγαζί.

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
21
εχουμε πληροφοριες που βρίσκουμε την tantrazoe τωρα που ειναι κλειστο το μαγαζί;

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
96
Like
13.458
Πόντοι
12.436
εχουμε πληροφοριες που βρίσκουμε την tantrazoe τωρα που ειναι κλειστο το μαγαζί;

pan231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
294
Πόντοι
21
Έχουμε κανένα νεότερο για το πότε θα επαναλειτουργήσει ο χώρος αυτός;
Με βολεύει κ από άποψη περιοχής κ από άποψη πολυτέλειας χώρου

νοστος

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2022
Κριτικές
36
Like
1.750
Πόντοι
2.411
Έχουμε κανένα νεότερο για το πότε θα επαναλειτουργήσει ο χώρος αυτός;
Με βολεύει κ από άποψη περιοχής κ από άποψη πολυτέλειας χώρου

Ησυχία βλέπω μάλλον πρέπει να περιμένουμε

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.893
Πόντοι
2.046
Πως πάει η ανακαίνιση ...?
Έχουμε νέα ... θα ανοίξει ξανά το μαγαζί...?

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.893
Πόντοι
2.046
Εικάζω πως τους έχει πάρει η μπάλα και ίσως μπήκαν στο στόχαστρο ίσως και αδίκως με την εξάρθρωση ενός κυκλώματος που γράφτηκε στα ΜΜΕ με κοπέλες από Βενεζουέλα σε Αθήνα και Κόρινθο. Αν προσέξεις οι φωτό από τις λατίνες εξαφανίστηκαν μαζί με τις ιστοσελίδες. Είχε κιόλας αναφερθεί για μια δυο κοπέλες κάποιο πρόβλημα με βίζα κλπ. Ας ελπίζουμε σε πανηγυρική επάνοδο. Αναμένουμε την εξέλιξη.
Φίλε... μάλλον έπεσες μέσα...
Σιγή ασύρματου από το μαγαζί ... και οι λατινες αφαντες ...

Κρίμα γιατί το μαγαζι ήταν από τα καλύτερα στην Αθήνα...

pan231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
294
Πόντοι
21
Οχι από τα καλύτερα..το καλύτερο
Αλλά πέρασε αρκετός καιρός κ πλέον δεν νομίζω να το ξανά ανοίξουν .

zxcv99

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Οκτ 2021
Κριτικές
41
Like
2.226
Πόντοι
2.471
Ελπίζουμε να ξανανοίξει με νέα διεύθυνση. Ήδη λείπει

jendleman 7

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2024
Like
5
Πόντοι
0
Μαγαζαρα,αλλά με λίγες κοπέλες!Θυμάμαι περισυ τέτοια εποχή είχα φάει κόλλημα με την Καρολίνα...Γυναικάρα!

brin

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
41
Like
2.200
Πόντοι
2.471
Όποιος μάθει ας μας πει

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
96
Like
13.458
Πόντοι
12.436
τις προάλλες έστειλα προσωπικό μήνυμα στο αδελφό κατάστημα που είναι ενεργό, ώστε να το διαβάσουν.
Ρώτησα αν υπάρχει νεότερο για την επαναλειτουργία του Μέδουσα. Μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει καμία απάντηση.
Δυστυχώς φαίνεται να επαληθεύεται το χειρότερο σενάριο. Ότι τα περί ανακαίνισης ήταν ένας κομψός τρόπος για να το κλείσουν ήρεμα κι αθόρυβα. Τον λόγο δεν θα τον μάθουμε ποτέ.
Μακάρι να βγω ψεύτης. Από τα 2-3 πιο αγαπημένα μαγαζιά μου. Πέρασα πολλές και πολύ όμορφες στιγμές. Καλές επιλογές - έως κορυφαίες κατά καιρούς. Ωραίος χώρος. Το μόνο στην περιοχή, το μόνο που πήγαινα από τη δουλειά με τα πόδια. Το 2024 γέμισα δυο φορές την κάρτα μέλους, σε κανένα άλλο κατάστημα δεν έχω τόσο συχνές επισκέψεις.

OP
OP
professor x

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
53
Like
41.469
Πόντοι
17.336
τις προάλλες έστειλα προσωπικό μήνυμα στο αδελφό κατάστημα που είναι ενεργό, ώστε να το διαβάσουν.
Ρώτησα αν υπάρχει νεότερο για την επαναλειτουργία του Μέδουσα. Μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει καμία απάντηση.
Δυστυχώς φαίνεται να επαληθεύεται το χειρότερο σενάριο. Ότι τα περί ανακαίνισης ήταν ένας κομψός τρόπος για να το κλείσουν ήρεμα κι αθόρυβα. Τον λόγο δεν θα τον μάθουμε ποτέ.
Μακάρι να βγω ψεύτης. Από τα 2-3 πιο αγαπημένα μαγαζιά μου. Πέρασα πολλές και πολύ όμορφες στιγμές. Καλές επιλογές - έως κορυφαίες κατά καιρούς. Ωραίος χώρος. Το μόνο στην περιοχή, το μόνο που πήγαινα από τη δουλειά με τα πόδια. Το 2024 γέμισα δυο φορές την κάρτα μέλους, σε κανένα άλλο κατάστημα δεν έχω τόσο συχνές επισκέψεις.
Μπορεί νά παίζει αναγκαστική διακοπή αποχή για όσο διάστημα χρειάζεται, ή πιθανή αλλαγή ιδιοκτησίας, ότι είναι θά φανεί στήν πορεία.
Σίγουρα όμως είναι καί παραμένει από τά καλύτερα μαγαζιά πού έπεσε σέ σωστά χέρια, όμως σέ κάποιους αυτό δεν άρεσε από την αρχή καί πού έγινε καθαρά μπριζολαδικο λες και δεν ήταν πρίν όχι τουλάχιστον γνωστό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom