Νέα

Με ποιό μέλος του site θα πηγαίνατε σε στριπ/μπουρδέλο/κωλόμπαρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ανοίγω το συγκεκριμένο θεματάκι διότι πολύ απλά δε ξέρω τί να κάνω για να "σκοτώσω" την ώρα μου......οπότε σας θέτω το συγκεκριμένο ερώτημα.....Με ποιον(από το site) θα επιλέγατε να επισκεφτείτε ένα στριπ ή ένα studio ή κωλόμπαρο ή γενικά οτιδήποτε παρεμφερές με αυτά?......και φυσικά το γιατί.
Εγώ θα δώσω πρώτος απάντηση για εμένα και επιλέγω το συναγωνιστή oxi o nwntas γιατί πιστεύω ότι είναι αφασίας τύπος και θα έχει πλάκα γενικά.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
210
Πόντοι
866
εγω με τον γιασου
γιατι ειναι λατρης της κωλο-κυνθους :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
81.673
Πόντοι
12.056
Studio με cheyenne piatsa pitsiriko :rockon:
μπουρδελο με farkeli kai backalh :rockon:
Strip με Mclein και persona :rockon:

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Studio με cheyenne piatsa pitsiriko :rockon:
μπουρδελο με farkeli kai backalh :rockon:
Strip με Mclein και persona :rockon:
Όσον αφορά το συγκεκριμένο σε νιώθω απόλυτα.....ο τυπάς πρέπει να είναι πολύ ηγέτης :rockon: :rockon: :rockon:(αν και έχω κόψει να πηγαίνω σε  μπουρδέλα εδώ και χρόνια με αυτόν θα έκανα μία εξαίρεση)

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Τί έγινε ρε παιδιά?γτ πριν δεν εμφανίστηκε ο τίτλος?....αυτό θα γίνεται συνέχεια στις παραθέσεις?

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Ανοίγω το συγκεκριμένο θεματάκι διότι πολύ απλά δε ξέρω τί να κάνω για να "σκοτώσω" την ώρα μου......οπότε σας θέτω το συγκεκριμένο ερώτημα.....Με ποιον(από το site) θα επιλέγατε να επισκεφτείτε ένα στριπ ή ένα studio ή κωλόμπαρο ή γενικά οτιδήποτε παρεμφερές με αυτά?......και φυσικά το γιατί.
Εγώ θα δώσω πρώτος απάντηση για εμένα και επιλέγω το συναγωνιστή oxi o nwntas γιατί πιστεύω ότι είναι αφασίας τύπος και θα έχει πλάκα γενικά.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τύπε θέλω να διαλέξεις και μπουρδέλο που θα πηγαίναμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Με τον Yorgos only...γιατί είναι ο μόνος που με καταλαβαίνει,όταν αγαπάω ΟΛΑ τα κορίτσια !!!

Και πάντα κερνάει...μιας κ έχει πιο πολλά φράγκα !!!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

Τσάκαλε στα κωλόμπαρα δεν πας για σχολική εκδρομή.... Τα καλύτερα σκηνικά τα κανεις όταν είσαι μόνος σου....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
με την μπάιτ  :sunglasses:

και θα τηνε ψήσω... πού θα πάει χχαχαχχ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
47.842
Πόντοι
24.385
Μέ τόν ΕΤΑ.

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τύπε θέλω να διαλέξεις και μπουρδέλο που θα πηγαίναμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έχω πολή καιρό που απέχω από αυτά ρε αρχηγέ΄,οπότε από σένα περιμένω κατάλληλη ξενάγηση :dancing: :dancing: :dancing:.....κατ'άλλα θα κάνουμε παπάδες μαζί(δίδυμο άμποτ και κοστέλο θα γίνουμε :2funny: :2funny: :2funny:).....θα φορέσω γυαλί και καμπαρτίνα αλλά blade

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
5
Πόντοι
66
Με τον LALAK!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ :2funny:

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Τσάκαλε στα κωλόμπαρα δεν πας για σχολική εκδρομή.... Τα καλύτερα σκηνικά τα κανεις όταν είσαι μόνος σου....
1)Εγώ να σου πω την αλήθεια πιο πολύ γουστάρω τη φάση και το χαβαλέ που γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις παρά τον αυτό καθεαυτό σκοπό που μπορεί να έχει κάποιος πηγαίνοντας εκεί
2)Εννοείται ότι ισχύει αυτό που λες....οπότε αν ήθελα απλά να κάνω το κομμάτι μου θα επέλεγα να πάω μόνος,αλλά αυτά γινόντουσαν κάποτε....τώρα δε με πολύενθουσιάζει το "μοναχικός καβαλάρης"

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Έχω πολή καιρό που απέχω από αυτά ρε αρχηγέ΄,οπότε από σένα περιμένω κατάλληλη ξενάγηση :dancing: :dancing: :dancing:.....κατ'άλλα θα κάνουμε παπάδες μαζί(δίδυμο άμποτ και κοστέλο θα γίνουμε :2funny: :2funny: :2funny:).....θα φορέσω γυαλί και καμπαρτίνα αλλά blade
ρε άτομο και γω θα γούσταρα να πηγαίναμε  τσάρκα και να πηγαίναμε και γιάννη μαρία παρέα  :2on1:... αλλα να σου πω την αλήθεια δε νομίζω να αποκάλυπτα ποτε την ταυτότητα μου και να συναντιόμουν με κάποιον στην πραγματικότητα

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ρε άτομο και γω θα γούσταρα να πηγαίναμε  τσάρκα και να πηγαίναμε και γιάννη μαρία παρέα  :2on1:... αλλα να σου πω την αλήθεια δε νομίζω να αποκάλυπτα ποτε την ταυτότητα μου και να συναντιόμουν με κάποιον στην πραγματικότητα
1)?????? :think: :think: :think:
2)είναι λεπτά ζητήματα αυτά δεν αντιλέγω....αλλά οκ....το θρεντ που άνοιξα περιορίζεται στο καθαρά θεωρητικό πλαίσιο και μόνο :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom