Νέα

Με ποιά τον παίξατε σήμερα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobssucker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikitas5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
1.775
Πόντοι
206

Putinikos

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
1.472
Πόντοι
2.390
Mira David! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους ξέρουν

Cyprus7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2024
Like
1.450
Πόντοι
201
...

Συνημμένα

• FB_IMG_1757102523870.jpg
    FB_IMG_1757102523870.jpg
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 22
  • tsaknis1.jpg
    tsaknis1.jpg
    163,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • monogiou4.gif
    monogiou4.gif
    258,2 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
5 Σεπ 2025
Like
43
Πόντοι
0
Με την φίλη της γυναίκας μου…ήρθε σπίτι και φορούσε ένα φόρεμα κολλητό άσπρο και διαγραφόταν ξεκάθαρα η μαύρη στρινγκαρα που φορούσε η οποία ήταν κι ανεβασμένη ψηλα και οπως καθόταν στα πλάγια στον καναπέ τουρλωνε την κωλαρα της σαν να ήθελε να την δω…την έχυσα πολύ καλά την καριολα αλλά το σκέφτομαι συνέχεια και δεν ηρεμώ
Και εγώ τα ίδια με την 47αρα κολλητή της συζύγου. Έρχεται σπίτι με κολλητά φορέματα τέρμα αγαμητη καθώς μου τα λέει η σύζυγος.

Rene90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2025
Like
1.807
Πόντοι
201
Και εγώ τα ίδια με την 47αρα κολλητή της συζύγου. Έρχεται σπίτι με κολλητά φορέματα τέρμα αγαμητη καθώς μου τα λέει η σύζυγος.
Πιο μικροί σε ηλικία εμείς με τη σύζυγο ( 35 και 34 ) ... Με φίλες που είναι ελεύθερες κάνω ωραίες φαντασιώσεις και ειδικά όταν μας πιάνει η καυλάντα με τη γυναίκα μου και λέμε να κάναμε κανένα σκηνικό με καμιά φίλη της ( έστω και στη θεωρία ) καυλώνω δυνατά. Με εξιτάρει όταν μου μεταφέρει για φίλες της ότι έχουν καιρό να καρφωθούν κλπ

MesaStinKavla

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Like
37
Πόντοι
0
Και βλέπεις στρινγκαρα;; Είναι καλή;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.810
Πόντοι
16.235
Εγγρ.
5 Σεπ 2025
Like
43
Πόντοι
0
Και βλέπεις στρινγκαρα;; Είναι καλή;
Όχι όταν έρχεται σπίτι και γενικά προσέχει. Βέβαια φοραει στενά φορέματα μακριά με σκισιμο αλλά διαγράφεται το στρινγκ ναι. Αν προσέξεις το βλέπεις. Με διακριτικότητα πάντα. Όπως είπε και ο φίλος πιο πριν οι φίλες γενικά δίνουν υλικό, απλά αυτή μπαινοβγαίνει στο σπίτι συχνά

Εγγρ.
5 Σεπ 2025
Like
43
Πόντοι
0
Πιο μικροί σε ηλικία εμείς με τη σύζυγο ( 35 και 34 ) ... Με φίλες που είναι ελεύθερες κάνω ωραίες φαντασιώσεις και ειδικά όταν μας πιάνει η καυλάντα με τη γυναίκα μου και λέμε να κάναμε κανένα σκηνικό με καμιά φίλη της ( έστω και στη θεωρία ) καυλώνω δυνατά. Με εξιτάρει όταν μου μεταφέρει για φίλες της ότι έχουν καιρό να καρφωθούν κλ

Ρισπεκτ μεγάλη καβλα αυτό που λες. Ειδικά όταν μου λέει, όπως για την συγκεκριμένη που ανέφερα λεπτομέρειες καταλαβαίνεις ότι η φαντασία οργιάζει.

• Like
Αντιδράσεις: Rene90

MesaStinKavla

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Like
37
Πόντοι
0
Όχι όταν έρχεται σπίτι και γενικά προσέχει. Βέβαια φοραει στενά φορέματα μακριά με σκισιμο αλλά διαγράφεται το στρινγκ ναι. Αν προσέξεις το βλέπεις. Με διακριτικότητα πάντα. Όπως είπε και ο φίλος πιο πριν οι φίλες γενικά δίνουν υλικό, απλά αυτή μπαινοβγαίνει στο σπίτι συχνά
Είναι πολύ καυλωτικο να σε φτιάχνουν οι φίλες που έρχονται..αλλά ακόμα πιο καυλωτικο να ντύνονται προκλητικά και να σε καυλωνουν λες και το κάνουν επίτηδες….γιατι αυτή που λέω έκανε μπαμ η στρινγκαρα που φόραγε και με έχει τρελάνει ακόμα να το ξεχάσω….

Εγγρ.
5 Σεπ 2025
Like
43
Πόντοι
0
Είναι πολύ καυλωτικο να σε φτιάχνουν οι φίλες που έρχονται..αλλά ακόμα πιο καυλωτικο να ντύνονται προκλητικά και να σε καυλωνουν λες και το κάνουν επίτηδες….γιατι αυτή που λέω έκανε μπαμ η στρινγκαρα που φόραγε και με έχει τρελάνει ακόμα να το ξεχάσω….
Δεν θα σου πω ψέματα ότι τρέχει κάτι στη δική μου περίπτωση, αλλά όλα είναι παιχνίδια του μυαλού. Όταν έρχεται πάντα μας φιλάει ως χαιρετισμό και διακριτικά την αγγίζω στη μέση αν και θα ήθελα πολύ να της πιάσω τα κωλομερια φίλε.

MesaStinKavla

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Like
37
Πόντοι
0
Δεν θα σου πω ψέματα ότι τρέχει κάτι στη δική μου περίπτωση, αλλά όλα είναι παιχνίδια του μυαλού. Όταν έρχεται πάντα μας φιλάει ως χαιρετισμό και διακριτικά την αγγίζω στη μέση αν και θα ήθελα πολύ να της πιάσω τα κωλομερια φίλε.
Εμένα όταν με φίλησε στο χαιρετισμό ήρθε και κόλλησε και πάνω μου με τι στήθος της….

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom