Νέα

Με ποιά τον παίξατε σήμερα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobssucker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.998
Πόντοι
2.306
Με μια συνάδελφο. Την έχω πολύ καψουρα αυτή τη κοπέλα εδώ κάι μερικά χρόνια.
Πρόπερσι είχαμε πάει για μπάνιο όλη η ομάδα και την είχα τραβήξει μερικές φώτο και οπότε νοιώθω τρελαμενος του δίνω μαζί της.
Που να ξέρε η κοπέλα ότι τον έχω παίξει τουλάχιστον 200 φορές μαζί της
Και γιατι δεν κανεις κίνηση για κατι περισσότερο? Μπας και σου κάτσει..

El Papacito

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
10.863
Πόντοι
2.256
Πρόπερσι είχαμε πάει για μπάνιο όλη η ομάδα και την είχα τραβήξει μερικές φώτο και οπότε νοιώθω τρελαμενος του δίνω μαζί της.
Ε, καιρός να το μάθει :wink:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
5.190
Πόντοι
6.555
Αδελφε σε καταλαβαινω απολυτα...εχω και εγω μια καυλιαρα στην εταιρεια που αν και ειναι 60αρα ακομη σηκωνει πουτσες...δες την φωτο...

Συνημμένα

• IMG_E0272.JPG
    IMG_E0272.JPG
    628,3 KB · Εμφανίσεις: 75

negroni-spritz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
2.941
Πόντοι
440
Σημερα η διαθεση ηταν vintage/retro/οπως-θελετε-πειτε-το οποτε η πρωτη πρωινη ηταν με Kimberly Kupps. Νομιζω οτι εκεινη η εποχη ειχε τα καλυτερα κορμια (ασχετως φυσικου η πλαστικου στηθους, αναφερομαι στο υπολοιπο σωμα)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.818
Πόντοι
16.235
Αδελφε σε καταλαβαινω απολυτα...εχω και εγω μια καυλιαρα στην εταιρεια που αν και ειναι 60αρα ακομη σηκωνει πουτσες...δες την φωτο...
Που στέλνω βιογραφικό σημείωμα;

Huntwifejim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Like
3.157
Πόντοι
441
Με αυτή την Ιταλίδα...

Συνημμένα

• images.jpeg
    images.jpeg
    6,2 KB · Εμφανίσεις: 47

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.450
Πόντοι
446
Είμαι μετρό. Πολλές μουνιτσες μέσα , καυλερα ντυμένες.
Ανεβαίνω να βγω κ μπροστά μου, κοπέλα γύρω στα 27-28. Γεματουλα, ψιλοαδιαφορο αν κ όχι άσχημο πρόσωπο, μαζεμένα μαλλιά, γυαλιά, μπεζ φόρεμα σεμνό, τπτ προκλητικό.
Δε δίνω σημασία.
Με το που βγαίνει φυσάει ένας αέρας, δεν ξέρω αν ήταν κ ο εξαερισμός και σηκώνεται το φόρεμα κανονικά ως την κοιλιά σχεδόν.
Φορούσε μια στρινγκαρα...τελείως πουτανε...μαύρο λεπτό κορδόνι με χρυσό κρίκο πίσω, όλη η κωλαρα έξω...
Θόλωσα απ' την καύλα..αν δεν βιαζομουν κ δεν πήγαινε στην αντιθετη κατεύθυνση θα της την έπεφτα...αν κ δεν το κάνω έτσι χύμα γενικά
..
Γύρισα σπίτι κ τον έπαιξα για πάρτη της κοπελίτσας της διπλανής πόρτας και της καυλοκωλαρας της!

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.818
Πόντοι
16.235
Ανεβαίνω να βγω κ μπροστά μου, κοπέλα γύρω στα 27-28. Γεματουλα, ψιλοαδιαφορο αν κ όχι άσχημο πρόσωπο, μαζεμένα μαλλιά, γυαλιά, μπεζ φόρεμα σεμνό, τπτ προκλητικό.
Δε δίνω σημασία.
Με το που βγαίνει φυσάει ένας αέρας, δεν ξέρω αν ήταν κ ο εξαερισμός και σηκώνεται το φόρεμα κανονικά ως την κοιλιά σχεδόν.
Φορούσε μια στρινγκαρα...τελείως πουτανε...μαύρο λεπτό κορδόνι με χρυσό κρίκο πίσω, όλη η κωλαρα έξω...
Θόλωσα απ' την καύλα..αν δεν βιαζομουν κ δεν πήγαινε στην αντιθετη κατεύθυνση θα της την έπεφτα...αν κ δεν το κάνω έτσι χύμα γενικά
..
Γύρισα σπίτι κ τον έπαιξα για πάρτη της κοπελίτσας της διπλανής πόρτας και της καυλοκωλαρας της!
Tις καλές προμνημονιακες μερες μόλις τον είχα χώσει σε μια στα στούντιο παλάτια της ερωτικής Θεσσαλονίκης και με τις ορμόνες στα ύψη πάω και την πέφτω σε μια τύπισσα που είδα σε παγκάκι κοντά στο κέντρο.
Για τόση άνοδο ηθικού και ανήθικου μιλάμε...με κοιτούσε σαν χαζή η τύπισσα ( δεν έγινε τίποτα :grin::sunglasses::D:)αλλά εγώ στα αρχιδια μου,ήμουν τόσο φτιαγμένος που αν μου καθόταν δεν θα έλεγα όχι.

Undertaker 1989

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2025
Like
530
Πόντοι
81
Εγώ τώρα το καλοκαίρι για να μαζέψω λεφτά έχω πιάσει δουλειά σε μια μικρή βιοτεχνία.. και έχει έρθει ένα πιτσιρίκι τσιγγανάκι πρέπει να είναι ,φέτος τελείωσε το σχολείο μιλάμε για τρελό πουτανακι έχει τεράστια βυζιά ενώ είναι αδύνατη μελαχρινή φοράει κολάν φορά μπουστακια που μέσα σε αυτά τα στήθη ασφυκτιούν .. και κάνει κάτι τρελά κουνιέται συνέχεια πέρα δώθε τραβά το μπουστακι και καλά ζεστενεται σε ησυχία δεν κάθεται... δεν ξέρω πως θα τον βγάλω τον Ιούλιο

notis1980

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2020
Like
14.432
Πόντοι
2.256
Δε δίνω σημασία.
..
Και πολύ καλά της ξηγήθηκες!!!!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.818
Πόντοι
16.235
Καλύτερο απο ντουετάκι Παπαρήγα, Μενδώνη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Η Παπαρήγα στα νιάτα της ήταν πειρασμός...η Μενδωνη απεναντίας νομίζω ότι γεννήθηκε θειτσα...δεν έχω ξαναδεί τόσο κακοντυμένη γυναίκα στην πολιτική ζωή ...ακόμα και η Παπαρήγα μπροστά της είναι φασιον α'ι'κο....:confused::2funny::headbang:.

Trelosagorina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Κριτικές
6
Like
1.118
Πόντοι
361
Αρκετά συχνά πυκνά μου τον παίζει το καλύτερο call girl για τα δεδομένα μου. Ιωανναρα τρελή καύλα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom