Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.775
- Πόντοι
- 456
Για ευνόητους λόγους δεν ανεβάζω social. Τρίο με τη κόρη του αφεντικού και μια φίλη της. Κρυφή φαντασίωση το τελευταίο χρόνο.
Είσαι ο διαδικτυακός της σκλάβος δηλαδή;;;;;την ακολουθώ, δεν την ξέρω
Προτείνω τρίο με αφεντικό κ την κόρη μονοΓια ευνόητους λόγους δεν ανεβάζω social. Τρίο με τη κόρη του αφεντικού και μια φίλη της. Κρυφή φαντασίωση το τελευταίο χρόνο.
Ελπίζω να έχεις δίκιο...Σκλάβος ποτε
Αυτός με γαμάει κάθε μέρα. Δε χρειάζεται να μου βάλει και πούτσα.Προτείνω τρίο με αφεντικό κ την κόρη μονο
Επιφυλάσσομαι αλλά σε πιστεύω....Για να στο λέω
Να τους μαμισεις εσύ μαζί εννοώΑυτός με γαμάει κάθε μέρα. Δε χρειάζεται να μου βάλει και πούτσα.
Έχω πάθει πολλά κακά ευτυχώς δε πούστεψα ακόμα ....Να τους μαμισεις εσύ μαζί εννοώ
Να ανασηκώνεται η φούστα κ να της τον βάζεις!Καυλα!
Κ να της την παίρνει ο αέρας όπως στο πρώτο ποστΑυτο ναι. Απο πίσω με σηκωμένη τη φούστα όπως την εχει
karen fisher φωτιαααααα
Φωτιά δεν λες τίποτα.. Να δούμε πότε θα δώσει κωλο...karen fisher φωτιαααααα
εχει παχυνει τωρα μετα καραντινοεποχη δε νομιζω να δωσει,αυτο που ανεβασες ηταν τα παλια της,τωρα αμα τη πετυχεις σε swap θα δεις πως ειναιΦωτιά δεν λες τίποτα.. Να δούμε πότε θα δώσει κωλο...
Χοντρυνε κι αυτή;;; τι σκατα επιδημία έπιασε;;εχει παχυνει τωρα μετα καραντινοεποχη δε νομιζω να δωσει,αυτο που ανεβασες ηταν τα παλια της,τωρα αμα τη πετυχεις σε swap θα δεις πως ειναι
καποιες πηραν καποιες κρατηθηκανΧοντρυνε κι αυτή;;; τι σκατα επιδημία έπιασε;;
Σε αυτό το βιντεακι όμως.. Έχει κωλοτρυπιδαρα, βυζαρες, καυλοφατσα.. ΜΟΥΝΑΡΑ γενικά.καποιες πηραν καποιες κρατηθηκαν
με μαυρους δινοταν καλαΣε αυτό το βιντεακι όμως.. Έχει κωλοτρυπιδαρα, βυζαρες, καυλοφατσα.. ΜΟΥΝΑΡΑ γενικά.