Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δε φτανει που βλεπω τα μουτρα σου στην Αθηνα, θα τα βλέπω και στις διακοπές?
και που θα πας μαζι μου ρε? αφου στα 2 ποτηρακια γίνεσαι γκόλ![]()

αναφερω προς ενημερωση το εξης:
Όνομα: panosmpos
Αξίωμα: Global Moderator
Ημερομηνία εγγραφής: 26/04/06, 22:10
[glow=red,2,300]Τελευταία σύνδεση: 13/07/07, 23:11[/glow]
τα βλεπετε κυριοι ?????????![]()
![]()
![]()
ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Π-Σ-Κ τη βγαλαμε εγκλειστοι..
αναφερω επισης το εξης, διοτι μας ξεφυγε..
αξιοτιμο μελος του σαιτ, [size=15pt][size=20pt]μεγαλος[/size] βαθμοφορος του φραπε[/size], ετοιμαζεται να ανεβει τα σκαλια της εκλησιας, με σκοπο την αποκατασταση φασολας την οποια και εξεθεσε..
το γεγονος κατορθωσε (μεχρι και χθες) να το κρατησει κρυφο, γι αυτο προσποιειται το παπι και δεν συμμετεχει στο εν λογω θρεντ.. ;)

η τιμωρια θα ειναι η παντοφλα που θα τρωει απο την ελληνιδα πεθερα,τα ατελειωτα πληκτικα σαβ/κα με το σοι της νυφης,οι ατελειωτες πληκτικες συζητησεις για το τι καναμε η δε καναμε σε σχεση με τους γειτονες-ανταγωνιστες μας και η εν δυναμη μετατροπη του ελληνος ανδρος απο αετου σε κοτα.αναφερω επισης το εξης, διοτι μας ξεφυγε..
αξιοτιμο μελος του σαιτ, [size=20pt]μεγαλος[/size] βαθμοφορος του φραπε, ετοιμαζεται να ανεβει τα σκαλια της εκλησιας, με σκοπο την αποκατασταση φασολας την οποια και εξεθεσε..
το γεγονος κατορθωσε (μεχρι και χθες) να το κρατησει κρυφο, γι αυτο προσποιειται το παπι και δεν συμμετεχει στο εν λογω θρεντ.. ;)
....και έχουμε τον τραγό-παπα..
αναφερω επισης το εξης, διοτι μας ξεφυγε..
αξιοτιμο μελος του σαιτ, [size=20pt]μεγαλος[/size] βαθμοφορος του φραπε, ετοιμαζεται να ανεβει τα σκαλια της εκλησιας, με σκοπο την αποκατασταση φασολας την οποια και εξεθεσε..
ασε ρε,
εχεις εξαφανιστει και τωρα ερχεσαι να βγεις και απο πάνω?
παραδεξου την ενοχή σου![]()

1)δεν προσποιουμαι το παπι γιατι ειμαι παπι καθε φορα που βγαινω απο χωρους ακολασιας και πατερομασαζιας!
2)στον γαμο δεν προκειται να σε καλεσω γιατι μονο η ματια ενος πουτανομασερ φοβαμαι οτι θα στοιχειωσει τον εγγαμο βίο μας(φευ...φευ...ξου μακρυα)
3)η κοπελα που παιρνω(λογω τεκνοποιησης και μονο) για να "δεσει το γαιδαρο της" μου υποσχεθηκε γρπατως οτι καθε παρασκευη θα με αφηνει να πηγαινω εξοδο σε φραπετερια γιατι της εξηγησα οτι ετσι η σχεση μας θα ενδυμανωνεται και κρατιεται ζωντανη και ακμαια!
4)δεν ειμαι ουτε και προκειται να ξεπεσω και να γινω βαθμοφορος οπως γλοιωδως με αποκαλεσες!
5)ΖΗΤΩ Ο ΦΡΑΠΕΣ!
θειε παπ.......θελω να ερθω με αντισκοινο στο νησι σου και σαν φορο τιμης θα σου φερω 30 φακελακια του νεσκαφε απο το περιπτερο της γειτονιας μου για τις 15 μερες που εχω αδεια....(2 φακελακια ημερησιως).
Επισης δηλωνω ευθαρσως οτι θα λειτουργησω ιδρυμα απεξαρτησης της καφεινης στον 2ο οροφο πολυκατοικιας επι της λ.συγγρου και το γραφειο θα εχει ονομα"ΦΡΑΠΕΔΟΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ".Ο στοχος του θεραπευτη θα ειναι η απεξαρτηση απο τον φραπε και η ταυτοχρονη ομαλοποιηση των σεξουαλικων δραστηριοτητων του ατομου στους δρομους του "μεταξιου" και της "φυλης"...να καταλαβει δηλ....να του γινει μια "πληση εεγκεφαλου" οτι το τιμιο ειναι το "μεταξι" και οχι ο φραπες.
υ.γ. Το ονομα του τεκνου μου θα ειναι.....ΜΟΝΤΕΣΤΑ αν ειναι κοριτσι και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ αν ειναι αγορι!
θειε παπ.......θελω να ερθω με αντισκοινο στο νησι σου και σαν φορο τιμης θα σου φερω 30 φακελακια του νεσκαφε απο το περιπτερο της γειτονιας μου για τις 15 μερες που εχω αδεια....(2 φακελακια ημερησιως).