Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δύο προϊστάμενοι αλλά και φίλοι μου από την δουλειά(συγκεκριμένα από μια φρεγάτα),με ειρωνεύονται επειδή είμαι κάθε μέρα μέσα στο σάιτ και γράφω με λεπτομέρειες ότι κάνω με τις πουτάνες.Μου λένε πως είναι μαλακία που γράφω κριτικές για τα γαμήσια που κάνω και πως πρέπει να σταματήσω τελείως ν'ασχολούμαι με πουτάνες-στριπτιτζάδικα-κωλόμπαρα.Με ρώτησαν αν είχα κοπέλα,αν θα έγραφα τα ίδια και γι αυτή.Κι εγώ τους απάντησα ''ναι θα έγραφα και γι αυτή την άποψη μου για το γαμήσι που κάνει''.Από εκεί και μετά άρχισαν το τροπάρι του μαλάκα και τις συμβουλές για να πιάσω γκόμενα.Εσείς συνάδελφοι πως τ'ακούτε όλα αυτά???
[quote author=phantom2 link=topic=82386.msg1716222#msg1716222 date=1268344201
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Η ΧΑΡΑ....
ωραιο αυτο ....
ευχαριστω φιλεφιλε ακου να δεις...εδω μεσα μας ενωνει ολους κατι....οι τσαρκες ο χαβαλες και μια πιο χαλαρη σταση ζωης...τωρα αν αυτοι δεν γαμανε δικο τους θεμα...συνεχισε απτοητος και μεινε οπως εισαι...απο κατι τετοια ηθικα στοιχεια σαν αυτους καταληξαμε να χρωσταμε τα μαλλιοκεφαλα μας...μαλλον εχουν τψεις που δεν μπορουν να νοιωσουν ανετα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Η ΧΑΡΑ....![]()
Καλα ας μαθουν τουλαχιστον να χαλανε λιγοτερα λεφτακια με της ελεινηδες και μετα τα ξαναλεμεΔύο προϊστάμενοι αλλά και φίλοι μου από την δουλειά(συγκεκριμένα από μια φρεγάτα),με ειρωνεύονται επειδή είμαι κάθε μέρα μέσα στο σάιτ και γράφω με λεπτομέρειες ότι κάνω με τις πουτάνες.Μου λένε πως είναι μαλακία που γράφω κριτικές για τα γαμήσια που κάνω και πως πρέπει να σταματήσω τελείως ν'ασχολούμαι με πουτάνες-στριπτιτζάδικα-κωλόμπαρα.Με ρώτησαν αν είχα κοπέλα,αν θα έγραφα τα ίδια και γι αυτή.Κι εγώ τους απάντησα ''ναι θα έγραφα και γι αυτή την άποψη μου για το γαμήσι που κάνει''.Από εκεί και μετά άρχισαν το τροπάρι του μαλάκα και τις συμβουλές για να πιάσω γκόμενα.Εσείς συνάδελφοι πως τ'ακούτε όλα αυτά???
Ακομα στα πρηζουν αυτοιΕπανήλθαν οι 2 φίλοι μου που προανέφερα λίγο πιο πάνω,αμφισβητώντας αυτή την φορά τις σεξουαλικές επιδόσεις των μέλών του bourdela.tv,θέτωντας ως επιχείρημα ότι αφού είμαστε τόσες ώρες καθημερινά στο φόρουμ δεν γίνεται να έχουμε καλές επιδόσεις στο σεξ![]()
![]()
![]()
.Τους έβαλα στη θέση τους,αλλά επέμεναν να το κοινοποιήσω σε όλα τα μέλη για να πάρουν και από εσάς απαντήσεις.Απαντήστε ελεύθερα...
Δύο προϊστάμενοι αλλά και φίλοι μου από την δουλειά(συγκεκριμένα από μια φρεγάτα),με ειρωνεύονται επειδή είμαι κάθε μέρα μέσα στο σάιτ και γράφω με λεπτομέρειες ότι κάνω με τις πουτάνες.Μου λένε πως είναι μαλακία που γράφω κριτικές για τα γαμήσια που κάνω και πως πρέπει να σταματήσω τελείως ν'ασχολούμαι με πουτάνες-στριπτιτζάδικα-κωλόμπαρα.Με ρώτησαν αν είχα κοπέλα,αν θα έγραφα τα ίδια και γι αυτή.Κι εγώ τους απάντησα ''ναι θα έγραφα και γι αυτή την άποψη μου για το γαμήσι που κάνει''.Από εκεί και μετά άρχισαν το τροπάρι του μαλάκα και τις συμβουλές για να πιάσω γκόμενα.Εσείς συνάδελφοι πως τ'ακούτε όλα αυτά???
πώς τους έβαλες στη θέση τους?
τους έδειξες τα ποστ όσων λένε τις επιδόσεις τους?![]()
Να πας για υπνονα σχολιασω η να μη σχολιασω;ιδου η απορια...
ετσι ομως χανουν πολλα επεισοδια.....Τους είπα απλά να μπουν ως επισκέπτες και να πάρουν μια γεύση τι θα πει bourdela.tv ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()