Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
στο σπίτι της. Είναι μισή ελληνίδα, μιλά τέλεια ελληνικά βέβαια. Έχει αναφερθεί εδώ μέσα.
όσο πρέπει. Έχω τηλέφωνο αλλά δεν στο δίνω διότι δεν ξέρω αν το επιθυμεί η ίδια.ρε παιδια τι καθεστε και τσακωνεστε;
η μιγαδα και η στελλα ειναι οι ιδιες
με προσοχή μόνο γιατι αυτή έχει μια ιδιαίτερη ροπή στην ουρολαγνία.. (δίνει δεν δέχεται)εχω βρει μια στο adult με προφιλ migada trans αλα δεν δινει τηλεφωνο την ξερει κανεις?επεισις ξερει κανενας αν υπαρχουν αλλες μαυρες τρανς στην αθηνα? αν ξερει κανεις ας αφησει εντυπωσεις για εμφανιση και τηλεφωνα
περι ορεξεως... κολοκυθοπιττα...μα, αυτό είναι πλεονέκτημα αγαπητέ συναγωνιστή ;)
με προσοχή μόνο γιατι αυτή έχει μια ιδιαίτερη ροπή στην ουρολαγνία.. (δίνει δεν δέχεται)
περι ορεξεως... κολοκυθοπιττα...
παίρνεις κολοκύθα, κατά προτίμηση κόκκινη που είναι και η εποχή της, την τρίβεις στο τρίφτη, κρεμμυδάκι φρέσκο και άνιθο ψιλοκομμένα κι αν γουστάρεις βάζεις και ανθότυρο. Βουτυρώνεις το ταψί και στρώνεις 1-2 φύλλα, βάζεις τη γέμιση και μετά το σκεπάζεις με άλλα 1-2 φύλλα κρούστας. Ψήνεις στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.... καλή όρεξηΤι είναι αυτό δηλαδη?
παίρνεις κολοκύθα, κατά προτίμηση κόκκινη που είναι και η εποχή της, την τρίβεις στο τρίφτη, κρεμμυδάκι φρέσκο και άνιθο ψιλοκομμένα κι αν γουστάρεις βάζεις και ανθότυρο. Βουτυρώνεις το ταψί και στρώνεις 1-2 φύλλα, βάζεις τη γέμιση και μετά το σκεπάζεις με άλλα 1-2 φύλλα κρούστας. Ψήνεις στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.... καλή όρεξη

παίρνεις κολοκύθα, κατά προτίμηση κόκκινη που είναι και η εποχή της, την τρίβεις στο τρίφτη, κρεμμυδάκι φρέσκο και άνιθο ψιλοκομμένα κι αν γουστάρεις βάζεις και ανθότυρο. Βουτυρώνεις το ταψί και στρώνεις 1-2 φύλλα, βάζεις τη γέμιση και μετά το σκεπάζεις με άλλα 1-2 φύλλα κρούστας. Ψήνεις στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.... καλή όρεξη
παίρνεις όποια θέση προτιμάς περισσότερο, η συγκεκριμένη βέβαια σε θέλει στο ρόλο της λεκάνης...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μήπως είναι αυτό?
Δηλαδή η γκόμενα κατουράει και εσύ κάνεις τον βεσέ, η εσύ κατουράς και η γκόμενα κάνει την χέστρα?