Γυναικάρα απλά!!!Κάτι απτό καλοκαίρι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tmaras11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- candid greek-candid
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 19.997
- Πόντοι
- 3.556
μαζί σου. αλλα αν στηθεί το γιοματαρι στα τέσσερα που τεντωνουν οι πέτσες και λειαίνει το δέρμα θα τη τρύπαγες διχωσ αύριο να πούμε . να μιλάμε αλήθειεςΔεν διαφωνώ ρε μάστορα. Μπορεί να τη δεις στο δρόμο και να είναι αξιογαμησιμη. Αλλά μην τρελαθουμε κιόλας ότι είναι αδύνατη και φιτ η σαμπρέλα. Και τι σαμπρέλα, από τρακτέρ.

kinky_lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Μίλησες σοφα γέροντα.μαζί σου. αλλα αν στηθεί το γιοματαρι στα τέσσερα που τεντωνουν οι πέτσες και λειαίνει το δέρμα θα τη τρύπαγες διχωσ αύριο να πούμε . να μιλάμε αλήθειες![]()
kinky_lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Αν και το συγκεκριμένο πρέπει να έχεις αλλά γούστα για να ψηθείς να το γαμησεις. Θυμίζει λίγο Οδυσσέα Ανδρούτσομαζί σου. αλλα αν στηθεί το γιοματαρι στα τέσσερα που τεντωνουν οι πέτσες και λειαίνει το δέρμα θα τη τρύπαγες διχωσ αύριο να πούμε . να μιλάμε αλήθειες![]()
kinky_lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Σίγουρα θα έχει σιγκαει.Μια φωτογραφία από το περσινό καλοκαίρι, περιμένοντας το φετινό
mikaeladancer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2025
- Like
- 1.962
- Πόντοι
- 200
Προσβλήθηκε ο άλλος με την ύπαρξη μου και μόνο,αφήστε τονμαζί σου. αλλα αν στηθεί το γιοματαρι στα τέσσερα που τεντωνουν οι πέτσες και λειαίνει το δέρμα θα τη τρύπαγες διχωσ αύριο να πούμε . να μιλάμε αλήθειες![]()
kinky_lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Εσύ γιατί δε με αφήνεις είναι το θέμα? Από την ώρα που έκανα την ανάρτηση με βομβαρδίζεις με μηνύματα. Ξεκόλλα.Προσβλήθηκε ο άλλος με την ύπαρξη μου και μόνο,αφήστε τον
johnm650
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.300
- Πόντοι
- 361
Εσύ γιατί δε με αφήνεις είναι το θέμα? Από την ώρα που έκανα την ανάρτηση με βομβαρδίζεις με μηνύματα. Ξεκόλλα.
Προσωπική μου άποψη, άμα πάρει 10 κιλάκια ακόμα, όχι παραπάνω, θα είναι περκέτι!
kinky_lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Νάτος ο μερακλής.Προσωπική μου άποψη, άμα πάρει 10 κιλάκια ακόμα, όχι παραπάνω, θα είναι περκέτι!
Kamigawa
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6.000
- Πόντοι
- 1.326
Κάτι απτό καλοκαίρι
Μ'αρέσει που κρύβεις για 2 δεύτερα το πρόσωπο και μετά το δείχνεις.
Επίσης, ο κώλος φαίνεται πως είναι πειραγμένος.
Σε κάθε περίπτωση, αν είσαι όντως γυναίκα και όχι κανά πουστράκι, τότε να ανεβάζεις την κωλάρα σου με το μπραζιλ στην παραλία.
Αφήστε την κοπέλα ήσυχη ρε μάγκες!! Ο ένας την λέει χοντρή ο άλλος τραβεστί...Η κοπέλα είναι πάρα πολύ όμορφη και ευγενική. Δεν σας πείραξε και δεν καταλαβαίνω γιατί την προσβάλετε!! Και στο κάτω κάτω γούστα είναι αυτά..εγώ προσωπικά την βρίσκω πάρα πολύ όμορφη και γλυκιά..αν δεν σας αρέσει κάποια, μην ασχολείστε μαζί της και μην την προσβάλετεΜ'αρέσει που κρύβεις για 2 δεύτερα το πρόσωπο και μετά το δείχνεις.
Επίσης, ο κώλος φαίνεται πως είναι πειραγμένος.
Σε κάθε περίπτωση, αν είσαι όντως γυναίκα και όχι κανά πουστράκι, τότε να ανεβάζεις την κωλάρα σου με το μπραζιλ στην παραλία.
Η κοπέλα είναι απλά πανέμορφη! Ο καθένας να κοιτάζει τον εαυτό του και το σώμα του και να μην ασχολείται με το σώμα των άλλων!Κοπελαρααα μου, το τρως το φαγακι σου βλέπω. Περιόρισε το όμως γιατί σε λίγο δεν θα χώρας στο βίντεο.
El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.258
- Πόντοι
- 736
Κράτα την για σένα τότε ρε τύπε,τι την μοστράρεις εδώ.Να σιχαθούμε τις γυναίκες θες;;Τι να κάνουμε...δεν είναι όλες μουναρες ;)
Παίδες το γούστο είναι υποκειμενικό! Πρέπει να μάθετε να σέβεστε τις γυναίκες ανεξάρτητα αν δεν κάνουν για τα προσωπικά γούστα σας ή δεν έχουν τις προδιαγραφες σας! Κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον τρόπο της και προφανώς δεν αρέσουν όλοι σε όλους!Κράτα την για σένα τότε ρε τύπε,τι την μοστράρεις εδώ.Να σιχαθούμε τις γυναίκες θες;;
kinky_lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Μάστορα όταν εκτιθεσαι δημόσια ακολουθεί και η κριτική. Άσε λοιπόν τις φιλοσοφικές πίπες. Ας μην μας το δείχνε να μην ασχολουμαστανΗ κοπέλα είναι απλά πανέμορφη! Ο καθένας να κοιτάζει τον εαυτό του και το σώμα του και να μην ασχολείται με το σώμα των άλλων!
Αν δεν αρέσει σε κάποιους ας μην ασχολούνται και ας μην κραζουν. Δεν είναι ωραίο να αντιμετωπίζουν έτσι τις γυναικες. Για κάποιους άλλους η Μικαέλα είναι πανέμορφη.Μάστορα όταν εκτιθεσαι δημόσια ακολουθεί και η κριτική. Άσε λοιπόν τις φιλοσοφικές πίπες. Ας μην μας το δείχνε να μην ασχολουμασταν
kinky_lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Φεμινίστρια είσαι;Αν δεν αρέσει σε κάποιους ας μην ασχολούνται και ας μην κραζουν. Δεν είναι ωραίο να αντιμετωπίζουν έτσι τις γυναικες. Για κάποιους άλλους η Μικαέλα είναι πανέμορφη.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.538
- Πόντοι
- 746
Εγώ έχω πεί στην Μικαέλα να βρεθούμε να της πετάξω τις σάλπιγγες έξω αλλά έχει αγόρι και είναι του είναι πιστή.
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.573
- Πόντοι
- 446
Ξεμπροστιάστηκες μόνος σου...Κάτι απτό καλοκαίρι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)