georginos1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Δώστην και αυτήνΈβγαλα και την φίλη που μας συνοδευε...
Δώστην και αυτήνΈβγαλα και την φίλη που μας συνοδευε...
μεγάλε κροπαρε την πρώτη φωτό που φαίνονται προφίλ, μην το κλείσουνε κ αυτό το νήμαΠάρε κοσμεεεε
κρύψε πρόσωπο αδερφέ, θα μας το κλείσουνε το νήμα, λεμεεεε
Δεν μας φωνάξες...όλα για σένα μόνο ....ας έκανες μια επιλογή στην τύχηΗ φίλη που είχαμε μαζί χθές...ζήλεψε από την δικιά μου και ήθελε καλλιτεχνική φωτογραφία...
![]()
Σε τέτοια κορμάκια είμαι μονοφαγάς...Δεν μας φωνάξες...όλα για σένα μόνο ....ας έκανες μια επιλογή στην τύχη
Λιθαράκι το λες αυτό;Καλημέρα Μύστες ας βάλω κ εγώ το λιθαράκι μου
Που ειναι ρε μυστη να παρω τον τριχρονο ταλιμπαν μου να τον παω για μπανιο;;;κριμα είναι εχει ζεστη σημερα να δροσιστει το παιδακι.Καλημέρα Μύστες ας βάλω κ εγώ το λιθαράκι μου
Που είναι αυτή η κορμάρα;Νησί;Καλημέρα Μύστες ας βάλω κ εγώ το λιθαράκι μου
BLACK STONEΠου ειναι ρε μυστη να παρω τον τριχρονο ταλιμπαν μου να τον παω για μπανιο;;;κριμα είναι εχει ζεστη σημερα να δροσιστει το παιδακι.
Τρως καλά ρε μπαγασαΈνα ωραίο ηλιοβασίλεμα από εμάς...είχαμε και παρέα σήμερα και έκανα τον φωτογράφο....
![]()
Τρελό πατουρι
καλοπερνάς, γύρνα την και απο μπροστάΗ φίλη που είχαμε μαζί χθές...ζήλεψε από την δικιά μου και ήθελε καλλιτεχνική φωτογραφία...
![]()
είσαι γίγαντας!Καλημέρα Μύστες ας βάλω κ εγώ το λιθαράκι μου
Φοβερή!Καλημέρα Μύστες ας βάλω κ εγώ το λιθαράκι μου
Ωραίος πάτος!Η φίλη που είχαμε μαζί χθές...ζήλεψε από την δικιά μου και ήθελε καλλιτεχνική φωτογραφία...
![]()