Νέα

Master chef 2018

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μίστερ μαλακας 2018

• Πιπαλεκος

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Ντοπας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Ο ίδιος κλώνος είναι αυτοί οι τρυπιοι

Ψήφοι: 4 50,0%
  • Μπαρνταμου

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Τσιμυς

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

Επισκέπτης
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
:effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

Ευχαριστουμε τυπε που μας εκαψες το κερατοειδη μας πρωινιατικα...

latest

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.251
Πόντοι
1.486

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Eεεεεεεπ!Τι εχουμε εδω?Τα τσακαλια του σαιτ πιαστηκαν στον υπνο???????

To ότι συμμετείχε και στο ιταλικό μάστερ σεφ, δεν την κάνει αυτομάτως επαγγελματία...εκτός και αν το concept του ιταλικού, είναι μόνο για επαγγελματίες, οπότε πάω πάσο...Στην καλύτερη περίπτωση γι΄αυτήν, πάντως, ο άνδρας της ψώνισε από σβέρκο που λένε...παρατάει το παιδί της για να τρέχει στα reality μαγειρικής...

Επισκέπτης
To ότι συμμετείχε και στο ιταλικό μάστερ σεφ, δεν την κάνει αυτομάτως επαγγελματία...εκτός και αν το concept του ιταλικού, είναι μόνο για επαγγελματίες, οπότε πάω πάσο...Στην καλύτερη περίπτωση γι΄αυτήν, πάντως, ο άνδρας της ψώνισε από σβέρκο που λένε...παρατάει το παιδί της για να τρέχει στα reality μαγειρικής...

Αυτο εδω τυπε τη κανει;

URL]]

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Αυτο εδω τυπε τη κανει;

http://[URL unfurl="true"]www.news247.gr/img/5832/6596795/833000/o/660/0/magi_!.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Απάντησα για την συμμετοχή της στο ιταλικό μάστερ σεφ αδερφέ...νομίζω ότι ήμουν κατανοητός...προφανώς αν έχει πάει σε σχολή επαγγελματιών, είναι επαγγελματίας...Εξάλλου, φαινόταν ότι παραέχει γνώσεις τόσο σε τεχνικές όσο και σε ορολογία για να είναι απλά μια ερασιτέχνις μαγείρισσα, που απλώς διάβασε μόνη της πέντε πράγματα και ασχολήθηκε λίγο παραπάνω με την μαγειρική από ό,τι μια απλή...νοικοκυρά!!

Επισκέπτης
Απάντησα για την συμμετοχή της στο ιταλικό μάστερ σεφ αδερφέ...νομίζω ότι ήμουν κατανοητός...προφανώς αν έχει πάει σε σχολή επαγγελματιών, είναι επαγγελματίας...Εξάλλου, φαινόταν ότι παραέχει γνώσεις τόσο σε τεχνικές όσο και σε ορολογία για να είναι απλά μια ερασιτέχνις μαγείρισσα, που απλώς διάβασε μόνη της πέντε πράγματα και ασχολήθηκε λίγο παραπάνω με την μαγειρική από ό,τι μια απλή...νοικοκυρά!!

Ναι τυπε καταλαβα για τι απαντησες γιαυτο εβαλα τη φωτογραφια για να δεις οτι ασχετα απο το Μαστερ Σεφ το Ιταλικο εχει σπουδασει σε σχολη και ειναι προφανως επαγγελματιας...γενικα κανει μπαμ η συγκεκριμενη οτι ειναι μεγαλη καριολα και ψευτρα.

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ναι τυπε καταλαβα για τι απαντησες γιαυτο εβαλα τη φωτογραφια για να δεις οτι ασχετα απο το Μαστερ Σεφ το Ιταλικο εχει σπουδασει σε σχολη και ειναι προφανως επαγγελματιας...γενικα κανει μπαμ η συγκεκριμενη οτι ειναι μεγαλη καριολα και ψευτρα.

Η τύπισσα μού μπήκε στο μάτι απ΄όταν παράτησε για δεύτερη φορά το παιδί της για να μπει στο κωλοπαίχνιδο...Προφανώς, αν δεν τραβάει ζόρι μ΄αυτό ο άνδρας της, εμένα μού περισσεύει, αλλά όσο να΄ναι, μου φάνηκε πολύ άσχημο όλο αυτό...Τέλος πάντων, για το μπούτσο το όλο σκηνικό έτσι κι αλλιώς, απλώς για να περνάει η ώρα...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
626
Like
101.355
Πόντοι
48.067

τυπε τσαμπα ο ντορος για τη μαγκυ,με ενα τενεκε λαδι παιρνεις πτυχιο λενε απο αυτη τη σχολη

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
τυπε τσαμπα ο ντορος για τη μαγκυ,με ενα τενεκε λαδι παιρνεις πτυχιο λενε απο αυτη τη σχολη

Ναι..ενώ από τις ελληνικές, όλα διαυγέστατα και αξιοκρατικά!! Έχουμε και σοβαρές σχολές μαγειρικής εξάλλου...

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
105
Πόντοι
66
ρε νιαμου

Συνημμένα

• travolta confused.jpg
    travolta confused.jpg