Νέα

Master chef 2018

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μίστερ μαλακας 2018

• Πιπαλεκος

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Ντοπας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Ο ίδιος κλώνος είναι αυτοί οι τρυπιοι

Ψήφοι: 4 50,0%
  • Μπαρνταμου

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Τσιμυς

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.116
Πόντοι
456
επιτιμο μελος μολις ανεβηκε στην εκτιμηση μου
την ειπε στους πιρφορους , αρα θαυμαζει νωντισμο  :headbaning2:

αμα υποσχεθει να ταϊζει τους νωντοτυπους δωρεαν στο μαγαζι του ισως και να τον χρισουμε και αυτον  :afro:

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.470
Πόντοι
496
Ποιος εφυγε;

Επισκέπτης
Ξεκιναω νιαμου παρακολουθηση σημερινου επεισοδιου...θα υπαρξει σχολιασμος των τεκταινομενων σε μιαμιση ωρα. :S :S :S

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.434
Πόντοι
12.436
Μάγκυ έχω κονέ να δουλέψεις  στο εστιατόρειο του SUNNY BEACH στο Aκρωτήρι της Σάνης, αλλά για 1 μήνα θα με ξυπνάς με πρωινό  με σπέσιαλ πίπα βλέποντας τις ματάρες σου και χύνοντας στο πρόσωπο ή στόμα :pipa1:
Σκέψου το και απάντα μου :hi:

Επισκέπτης
Ειστε ετοιμοι να υποδεχτειτε τον σεφ;Ο κυριος Σπορος!!!Αχαχα και βγαινει ο νανος!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ωραια τα μαγειρεψανε για να μεινει το βυσμα η καριολα...πραγματικα δεν αξιζει πλεον να βλεπεις αυτη τη μαλακια το στησιμο βγαζει ματι.

Επισκέπτης
1)που ειναι τα ζωντανα.
2)τι εκανες τα ζωντανα.
3)φερε πισω τα ζωντανα.

Τα εφαγε αυτος τυπε...

index.php

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ωραια τα μαγειρεψανε για να μεινει το βυσμα η καριολα...πραγματικα δεν αξιζει πλεον να βλεπεις αυτη τη μαλακια το στησιμο βγαζει ματι.

Τυπε Δεν Νομιζω Να Εισαι Αντικειμενικος !!!  :S :S :S

Η Γωγου Εχει Βελτιωθει ΠΑΡΑ Πολυ Τελευταια !!!  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Επισκέπτης
Αρχιδια μαντολες τυπε μου...της ελεγε ο αλλος τι παρασκευες ειχε το πιατο και δεν καταλαβαινε το Χριστο της.Σε ολη τη δοκιμασια δεν ηξερε να κανει το οτιδηποτε μεχρι και στο πως να κοψει το φιλετο για να κανει σνιτσελ.

Το αλλο το στημενο μουνοπανο ο κοντος εβαλε 8/10 στον βλακα τον γερο οταν οι αλλοι δυο του βαλανε 9/10 και δεν ειχε κανει κανενα λαθος και εβαλε 9/10 στην αλλη την ηλιθια που τα ειχε κανει μουνι στο παναρισμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom