μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 14
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 3.346
Ενας πουστης,μια καριολα και ενας...χασαπης. :S :S :S
με έχετε γαμησει στην ανασκόπηση ρε νιαμουΕνας πουστης,μια καριολα και ενας...χασαπης. :S :S :S
με έχετε γαμησει στην ανασκόπηση ρε νιαμουεχει γουστο να ναι κρεας τυπε![]()
![]()
τυπε πιστεύω ότι νομίζει ότι το ψαρονέφρι είναι φιλέτο ψαριού
![]()
![]()

την φαντα την πληρωσες απο την τσεπη σου τυπε; :S :S :S
στα καλύτερα φεύγω ρεασε ρε νιμου τα παρατησες ολα..εχει ραντεβου θανατου αυριο..σπασαρχιδω εναντιον λεβεντη τζωρτζη![]()

τυπε,νομίζω ότι βάζουν λουκάνικο με σχοινοπρασο και μαύρο σκόρδο για να είναι νόστιμο το ψαρονέφρι.εχει γουστο να ναι κρεας τυπε![]()
![]()
![]()
θα μπαινεις καθολου ρε νιμου?στα καλύτερα φεύγω ρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε θα μας στειλεις κανα πεντακαθαρο μουνοτρυπιδι απο ταυλανδη?

αστους να λενε τυπε με σως μπροκολου και πουρε αγκιναρας τα σπαει :S :S :Sτυπε,νομίζω ότι βάζουν λουκάνικο με σχοινοπρασο και μαύρο σκόρδο για να είναι νόστιμο το ψαρονέφρι.
θα μπαίνω 100 %.Αλλά όχι την ώρα του λάιβ.Και εννοείται ότι θα δουλέψει γιου τρουμπ.θα μπαινεις καθολου ρε νιμου?
Μένω στο ίδιο χοτελ που εμένα πέρυσι και έχει δυνατό χούι φιτυπε,η αγκιναρα άμα είναι ωμήαστους να λενε τυπε με σως μπροκολου και πουρε αγκιναρας τα σπαει :S :S :S

τυπε θα μας στειλεις κανα πεντακαθαρο μουνοτρυπιδι απο ταυλανδη?
![]()
![]()
![]()
![]()

τακτικος πελατης τυπε?.... κι εμας μας λειπουν 9 € να πηδηξουμε μεταξι.... :Sθα μπαίνω 100 %.Αλλά όχι την ώρα του λάιβ.Και εννοείται ότι θα δουλέψει γιου τρουμπ.![]()
![]()
Μένω στο ίδιο χοτελ που εμένα πέρυσι και έχει δυνατό χούι φι
καθε χρονο τυπε γερο?θα μπαίνω 100 %.Αλλά όχι την ώρα του λάιβ.Και εννοείται ότι θα δουλέψει γιου τρουμπ.![]()
![]()
Μένω στο ίδιο χοτελ που εμένα πέρυσι και έχει δυνατό χούι φι
τυπε ότι μπορώ κανωτακτικος πελατης τυπε?.... κι εμας μας λειπουν 9 € να πηδηξουμε μεταξι.... :S
καθε χρονο τυπε γερο?αντεχει πορτοφολι και τσαπου σε τετοια ηλικια? :S :S :S
πατονγκ τυπε,μπομπα ειναιεχει καλη κουζινα η παταγια τυπε;