professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 46
- Like
- 34.638
- Πόντοι
- 11.096
Δεν πειράζει μικρό τό κακό.απλά σήμερα βάλατε το πρόγραμμα του Νιρβάνα στο νήμα του Πρίνσες και το ανάποδο.
Δεν πειράζει μικρό τό κακό.απλά σήμερα βάλατε το πρόγραμμα του Νιρβάνα στο νήμα του Πρίνσες και το ανάποδο.
ΖΩΗ? Απο νιρβαννα?♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ
Στον χώρο μας
ΦΙΛΩΝΟΣ 95
6 ΟΡΟΦΟΣ
Τα δωμάτια μας όλα διαθέτουν ντουζιερα
και έχουμε και δωμάτια με τζακούζι.
με απόλυτη εχεμύθεια για τη πελατεία μας
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ♡
ΜΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑΪΛΑΝΔΗ
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Η ΜΠΕΛΑ ΘΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ
ΣΤΟ ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ
ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΩΡΑΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ
11:00 ΜΕΧΡΙ 21:00
ΤΖΕΝΗ
ΡΟΖΑ
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
ΜΙΧΑΕΛΑ
ΖΩΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ NEW GIRLS
ΜΑΡΙΑΝΝΑ NEW GIRLS
ΣΤΕΦΑΝΙΑ
❤ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ❤
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ
11:00 - 21:00
ΚΥΡΙΑΚΗ
11:00 - 19:00
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ 4 ΧΕΡΙΑ
ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ :
https://erosladies.gr
ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΙΣΙΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:
6996406134 και 6947316869
https://www.massageprincess.gr
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
![]()
![]()
Έχει φυγειΖΩΗ? Απο νιρβαννα?
Δε είναι η ζωη ΤΑΝΤΡΑΖΟΕ.. Αυτη είναι λατίναΖΩΗ? Απο νιρβαννα?
Αν μου επιτρέπετε μια παρατήρηση, σας διαβεβαιώ εντελώς καλοπροαίρετη:♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΩΡΑΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ
11:00 ΜΕΧΡΙ 19:00
ΡΟΖΑ
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
ΜΙΧΑΕΛΑ
ΖΩΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ NEW GIRLS
ΜΑΡΙΑΝΝΑ NEW GIRLS
ΣΤΕΦΑΝΙΑ
❤ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ❤
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ
11:00 - 21:00
ΚΥΡΙΑΚΗ
11:00 - 19:00
![]()
![]()
Καλημέρα δεν έχει σημασία αν η αθήνα είναι άδεια μην ξεχνάτε ότι πιο πολύ η οικογένειές τους είναι διακοπές και είναι μόνη τους στην αθήνα για τους άντρες εννοώ τα σαββατοκύριακο για μας ειναι η καλύτερη τους μέρα δεύτερον οι βαλεντίνα ήταν στη δουλειά 100% αυτό μπορώ να το πω μετά βεβαιότητας . Θέλω να μου πείτε τη ώρα πήγατε στο μαγαζίΑν μου επιτρέπετε μια παρατήρηση, σας διαβεβαιώ εντελώς καλοπροαίρετη:
Κυριακή 27/7 μεσημέρι περίπου ήμουν στο κατάστημα. Από τις 7 κοπέλες που αναφέρετε, ήταν 3: Ρόζα, Μιχαέλα και Αλεξάνδρα.
Ρώτησα για τη Βαλεντίνα και πήρα την απάντηση ότι ήταν κλεισμένη όλη μέρα. Την ίδια απάντηση έπαιρνα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που ρωτούσα για τη Βαλεντίνα και στο αδελφό μαγαζί, όσο ακόμα λειτουργούσε.
Οι υπόλοιπες 3 κοπέλες ήταν όλες σε δωμάτιο, σε μέρα και ώρα που σε όλη τη γύρω περιοχή επικρατούσε νέκρα;
Ή εξακολουθούσαν να φαίνονται στο ίντερνετ ενώ δεν είχαν πάει στη βάρδια;
Μήπως είναι προς το συμφέρον του καταστήματος να υπάρχει καλύτερη αντιστοίχιση ανάμεσα στο πρόγραμμα στο διαδίκτυο και στη φυσική παρουσία των κοριτσιών;
ευχαριστώ για την απάντησή σας. Όσο για την ώρα, δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν μεσημέρι, το πιο πιθανό μεταξύ 12 και 12.30Καλημέρα δεν έχει σημασία αν η αθήνα είναι άδεια μην ξεχνάτε ότι πιο πολύ η οικογένειές τους είναι διακοπές και είναι μόνη τους στην αθήνα για τους άντρες εννοώ τα σαββατοκύριακο για μας ειναι η καλύτερη τους μέρα δεύτερον οι βαλεντίνα ήταν στη δουλειά 100% αυτό μπορώ να το πω μετά βεβαιότητας . Θέλω να μου πείτε τη ώρα πήγατε στο μαγαζί
Τελικά πήρες κάτι από τις 3 υπάρχουσες, για να "δροσιστείς";Αν μου επιτρέπετε μια παρατήρηση, σας διαβεβαιώ εντελώς καλοπροαίρετη:
Κυριακή 27/7 μεσημέρι περίπου ήμουν στο κατάστημα. Από τις 7 κοπέλες που αναφέρετε, ήταν 3: Ρόζα, Μιχαέλα και Αλεξάνδρα.
.......
Καλημέρα τώρα είπες το σωστό το δροσισες χα χα χαΤελικά πήρες κάτι από τις 3 υπάρχουσες, για να "δροσιστείς";![]()
Νάτα κ τα καλά νέα!Καλημέρα τώρα είπες το σωστό το δροσισες χα χα χα
Σε λίγες μέρες έρχεται η ΑΛΙΚΗ .......
Δε της αρεσε η δουλειά και σταμησε . Επρεπε να ρωτήσουμε κάποιον αν είναι να ξέρουμε για την επόμενη φορά. Νομίζω ότι κάποιοι εδώ μέσα έχετε χάσει τη ουσία ρωτάτε γιατι δε κάνα ήρθε δε της αρέσει και δε ξανά ήρθε τόσο απλά@Massage Princess @massage nirvana την Υβονη την βαλατε μια μερα πριν δυο βδομαδες αλλα απο τοτε εξαφανιστηκε. Τι φαση![]()