Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 5.668
- Πόντοι
- 746
Υπαρχουν και καλα κομματια αλλα εδω δεν βρισκεις σχεδον τιποταMπαζα οι πολωνες..
![]()
Υπαρχουν και καλα κομματια αλλα εδω δεν βρισκεις σχεδον τιποταMπαζα οι πολωνες..
![]()
Ωραιες ειναι, αλλα μετα τις ΟυκρανορωσιδεςΞέχασες τις πολωνες

Μύστη εγώ μόνο φόλες έχω κεραστεί από Πολωνέζες..Υπαρχουν και καλα κομματια αλλα εδω δεν βρισκεις σχεδον τιποτα

Πες μου που τις βρισκεις να φαω και εγω την φολα μου!Μύστη εγώ μόνο φόλες έχω κεραστεί από Πολωνέζες..
![]()

Μονο μην μου πεις στα μπουρδελα!!Μύστη στα τόσα χρόνια όσες πηραΠες μου που τις βρισκεις να φαω και εγω την φολα μου!Μονο μην μου πεις στα μπουρδελα!!
??Μύστη στα τόσα χρόνια όσες πηρα
Oι περισσότερες λατινες.. ετσι ειναι... (εκτος απο ελάχιστες εξαιρέσεις)Δοκιμάστηκαν την περασμένη εβδομάδα η Βαλέρια μέτρια με κλασικές τάσεις ξεπετας πχ διακοπή συνουσίας τέσσερις φορές για να βάλει τζελ και η Σάρα ακόμη χειροτερη με αρνητικό πρόσημο
Ξανά έρχονται όμως ορισμένες επειδή εδώ έχουν φτιάξει πελατολόγιο.Oι περισσότερες λατινες.. ετσι ειναι... (εκτος απο ελάχιστες εξαιρέσεις)
δεν τους νοιαζει να κανουν πελατολόγιο... αφου σε 2-3 μηνες φεύγουν...
Βρε φραγκα βγαζουνε.... μονο να τις δοκιμάσουμε απο μια φορα ολοι όσοι ειμαστε εδω μεσα.. φτανει....Ξανά έρχονται όμως ορισμένες επειδή εδώ έχουν φτιάξει πελατολόγιο.
Αν δεν έβγαζαν φράγκα δεν θά ερχόταν καμιά πίστεψε με.
Τώρα ποιοί τίς προτιμάνε ακόμα καί σε κάποιες πού είναι φολες αυτό είναι μία άλλη κουβέντα.
Oι περισσότερες λατινες.. ετσι ειναι... (εκτος απο ελάχιστες εξαιρέσεις)
δεν τους νοιαζει να κανουν πελατολόγιο... αφου σε 2-3 μηνες φεύγουν...
Ξανά έρχονται όμως ορισμένες επειδή εδώ έχουν φτιάξει πελατολόγιο.
Τώρα ποιοί τίς προτιμάνε ακόμα καί σε κάποιες πού είναι φολες αυτό είναι μία άλλη κουβέντα.
από τη δική μου μικρή εμπειρία, άλλες είναι έτσι άλλες αλλιώς. Και κατά κανόνα αυτές που έρχονται στον όμιλο Νιρβάνα, για τον οποία συζητάμε τώρα, είναι καλύτερες από αλλού (ειδικά από την πιο ταπεινή κατηγορία του εικοσάρικου). Κατά κανόνα, εξαιρέσεις υπάρχουν εννοείται.Βρε φραγκα βγαζουνε.... μονο να τις δοκιμάσουμε απο μια φορα ολοι όσοι ειμαστε εδω μεσα.. φτανει....
Το θεμα ειναι.. οτι ειναι ΜΟΝΟ για μια φορα....
Ξανά έρχονται όμως και αυτό τα εξηγεί όλα.Ξανά έρχονται όμως ορισμένες επειδή εδώ έχουν φτιάξει πελατολόγιο.
...............
Αυτές που είναι ΜΟΝΟ για μια φορά, δεν ξανά έρχονται και αρκετές από αυτές, μετά από 3-4 εβδομάδες, εξαφανίζονται κ πριν την ώρα τους.Βρε φραγκα βγαζουνε.... μονο να τις δοκιμάσουμε απο μια φορα ολοι όσοι ειμαστε εδω μεσα.. φτανει....
Το θεμα ειναι.. οτι ειναι ΜΟΝΟ για μια φορα....
Από ανατολικό μπλοκ έχει κλείσει ή κανουλα στα μασάζ καί ότι έχει απομείνει είναι παλιές από κατηγορία μιλφ καί πάνω.Ξανά έρχονται όμως και αυτό τα εξηγεί όλα.
Αυτές που είναι ΜΟΝΟ για μια φορά, δεν ξανά έρχονται και αρκετές από αυτές, μετά από 3-4 εβδομάδες, εξαφανίζονται κ πριν την ώρα τους.
Επίσης, αν δεν υπήρχαν οι λατίνες γενικά, νομίζω ότι θα είχαμε πει: το μ##νι - μουν@κι.
Από ανατολικό μπλοκ έχει κλείσει ή κανουλα στα μασάζ καί ότι έχει απομείνει είναι παλιές από κατηγορία μιλφ καί πάνω.
Στά περισσότερα για ανανέωση ρόστερ ούτε λόγος, οπότε αν θέλει κάποιος νέα κοπέλα, φρέσκια νέο πρόσωπο δηλαδή στον χώρο γιατί έχει βαρεθεί τίς επαναλήψεις τότε δεν έχει άλλη επιλογή από λατινες με ότι συνεπάγεται αυτό.
Υπαρχει και η επιλογη κοπελας απο γραφειο για Ανατολικο μπλοκ!! Αν και η αληθεια ειναι οτι και στα γραφεια εχει λατινες φουλ!! Βεβαια βρισκεις και κατι καλο για Σλαβες και βεβαια ειναι υψηλο το κοστοςΟι πιτσιρίκες από το ανατολικό μπλοκ έχουν στραφεί σε πιο πλούσιες χώρες από εμάς (Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, κλπ)
Σε εμάς έρχονται πιά οι Λατίνες που δεν θέλουν να γαμίσουν πλέον οι νάρκο της Κολομβίας.

αυτό ισχύει όχι μόνο στα μασάζ, και στα στούντιο και στα ταπεινά μπουρδελάκια. Στα γραφεία ίσως όχι τόσο αλλά και πάλι υπάρχει σημαντική εισροή λατίνων.Από ανατολικό μπλοκ έχει κλείσει ή κανουλα στα μασάζ καί ότι έχει απομείνει είναι παλιές από κατηγορία μιλφ καί πάνω.
Στά περισσότερα για ανανέωση ρόστερ ούτε λόγος, οπότε αν θέλει κάποιος νέα κοπέλα, φρέσκια νέο πρόσωπο δηλαδή στον χώρο γιατί έχει βαρεθεί τίς επαναλήψεις τότε δεν έχει άλλη επιλογή από λατινες με ότι συνεπάγεται αυτό.
Εδώ τελείωσαν οι Αλβανίδες......Από ανατολικό μπλοκ έχει κλείσει ή κανουλα στα μασάζ καί ότι έχει απομείνει είναι παλιές από κατηγορία μιλφ καί πάνω.
Η φωτο της Αντριανας ειναι παλια απο το Medussa?♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
στον χώρο μας
(Φραντζή 2 και Συγγρού)
για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Οι πετσέτες στο χώρο μας
είναι αποστειρωμένες και
σφραγισμένες για τον
covid 19
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡