Διαγραμμένο μέλος 259831
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2025
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
καλημερα! τα gloryholes εχουν κοπελες; εχει κανεις εμπειρια;
Φίλε να σαι καλά μου έφτιαξες την διάθεσηκαλημερα! τα gloryholes εχουν κοπελες; εχει κανεις εμπειρια;
Εχει τη Sissy , αμεσα διαθεσιμηκαλημερα! τα gloryholes εχουν κοπελες; εχει κανεις εμπειρια;
Καλές είναι καί μαθαίνονται αγαπητέ γιατί κάποιος σαν εμένα π.χ έγραψε κριτική για την Μανουέλα ότι είναι τίμια μέσα καί πολύ καλή σέ υπηρεσίες. Πρίν ήταν σιγή ιχθύος, τσιμουδιά για την Μανουέλα κανείς δεν έγραψε κάτι έστω στα σχόλια.Εγώ πέρασα χθες μπήκα πίσω από τα παραβάν αλλά δεν την είδα
Οι καλές κλεισμένες προφανώς
Πολυ ωραια τα λέει ο profesor είναι καλή πρέπει να γράφεται ότι είναι καλή γιατί έτσι θα δουλέψει η κοπέλα θα μείνει ευχαριστημένη και θα ξαναγυρίσει . Αν δεν είναι καλή πες το και αυτό ωραία και τίμια να είναι κριτική σας γιατί και εσείς πληρώνεται .Καλές είναι καί μαθαίνονται αγαπητέ γιατί κάποιος σαν εμένα π.χ έγραψε κριτική για την Μανουέλα ότι είναι τίμια μέσα καί πολύ καλή σέ υπηρεσίες. Πρίν ήταν σιγή ιχθύος, τσιμουδιά για την Μανουέλα κανείς δεν έγραψε κάτι έστω στα σχόλια.
Τό συμπέρασμα από όλο αυτό είναι ότι καλό είναι να υπάρχει μια ενημέρωση ώστε και εμείς θά μείνουμε ευχαριστημένοι και η κοπέλα εφόσον έχει δουλειά θά ξαναέρθει.
Κατανοώ καί ξέρω τούς λόγους από κάποια παλιά μέλη γιατί δεν θέλουν να γράψουν μαζί τους είμαι αλλά τουλάχιστον ας γίνεται έστω με π.μ
130 η μια ωρα φανταστικη εμπειριαΓια milking table εχουμε καμια αποψη? κοστος? κτλ? το εχει παρει κανεις??!
Α και για να ειμαι ειλικρινης παιζει ρολο και με ποια εισαι130 η μια ωρα φανταστικη εμπειρια
Η Sisi Είναι κούκλα για σεξ σέ κανονικό μέγεθος ανθρώπου δεν είναι ή πλαστική φουσκωτή κούκλα κλπ καμία σχέση.Sisi really dolls τι σημαίνει ;
Σωστά τα λέτε professor είναι απο σιλικόνη και είναι σε ανθρώπινες αναλογίες. Είναι απο τα ακριβά μοντέλα real DOLLS και τη έχουμε κάνει παραγγελία απο το USA .Η Sisi Είναι κούκλα για σεξ σέ κανονικό μέγεθος ανθρώπου δεν είναι ή πλαστική φουσκωτή κούκλα κλπ καμία σχέση.
Καί επισημάνω ότι ήσασταν τό πρώτο μαγαζί στην Ελλάδα πού έφερε την κούκλα.Σωστά τα λέτε professor είναι απο σιλικόνη και είναι σε ανθρώπινες αναλογίες. Είναι απο τα ακριβά μοντέλα real DOLLS και τη έχουμε κάνει παραγγελία απο το USA .![]()