boukalias1968
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 387
- Πόντοι
- 300
Την Ελλη σίγουραΕάν ήταν να διαλέξεις ανάμεσα στις δύο , ποια θα προτιμούσες ;
Την Ελλη σίγουραΕάν ήταν να διαλέξεις ανάμεσα στις δύο , ποια θα προτιμούσες ;
Την ΕΛΛΗ φυσικάΕάν ήταν να διαλέξεις ανάμεσα στις δύο , ποια θα προτιμούσες ;
Όμορφα…26 χρονών είναι και η φωτό είναι από το σάιτ
Καλημέρα έχετε δίκιο έκανα λάθος τη κοπέλα απο τη Ρουμανία που ήρθε εχθές τη λένε Νεφέλη και η Νεφέλη δούλευε στο μουσεςΜπερδεύτηκα
Ή Νεφέλη κοπέλα από πρώην mousses είναι ή τωρινή Μόνικα ;
Ή έχουν έρθει καί Νεφέλη καί Μόνικα;![]()
Ακριβώς αυτοΔίκιο μάλλον έχεις. Ή Νεφέλη πρέπει είναι ή κοπέλα από πρώην mousses όπου ανακοινώθηκε και σαν Κάρμεν ή επιστροφή τής.
Σέ κάτι πού δεν ξέρω σίγουρα δεν επιμένω, μία επίσκεψη όμως στο Nirvana θά μου λύσει τις απορίες.
Αγαπητέ ή Τζωρτζί είναι αστέρι σέ όλαΓνωριμία με τη Τζόυ, νωρίτερα σήμερα το απογευματάκι. Πήγα χωρίς ραντεβού κι ό,τι ήθελε προκύψει. Αρκετές κοπέλες ήταν απασχολημένες.
Ακόμα μια κοπέλα του καταστήματος που αξίζει να τη γνωρίσει κανείς. Συμπαθέστατη, ευδιάθετη από την αρχή ως το τέλος, θερμή, με ζέστανε κι εμένα για τα καλά.
Χρωστάω κριτική.
Υ.Γ. ρε παιδιά, πέρα από το ότι η Τζώρτζι είναι πολύ καλή στη δουλειά της, αυτά τα μάτια κι αυτό το χαμόγελο δεν υπάρχουν αλλού στο χώρο. Αχ Τζώρτζι...![]()
Ελα και εσυ στο κλαμπ των ερωτευμενων!Γνωριμία με τη Τζόυ, νωρίτερα σήμερα το απογευματάκι. Πήγα χωρίς ραντεβού κι ό,τι ήθελε προκύψει. Αρκετές κοπέλες ήταν απασχολημένες.
Ακόμα μια κοπέλα του καταστήματος που αξίζει να τη γνωρίσει κανείς. Συμπαθέστατη, ευδιάθετη από την αρχή ως το τέλος, θερμή, με ζέστανε κι εμένα για τα καλά.
Χρωστάω κριτική.
Υ.Γ. ρε παιδιά, πέρα από το ότι η Τζώρτζι είναι πολύ καλή στη δουλειά της, αυτά τα μάτια κι αυτό το χαμόγελο δεν υπάρχουν αλλού στο χώρο. Αχ Τζώρτζι...![]()
Ναι είναι δυναμτης το κορίτσι φάνηκε από τη χθεσινή δοκιμήΕπισκεψη σημερα στο αγαπημενο Nirvava με στοχο την Νεφελη! Η κοπελα ειναι πολυ καλη, ανετη, πολυ καλος χαρακτηρας ,δεν ειπε οχι σε τιποτα!!Να αναφερω επισης, οτι παρολο που προηγηθηκε τηλεφωνικο ραντεβου, ειχε λιγο αναμονη, αλλα μικρο το κακο, η Τζωρτζινα για ακομη μια φορα σαν αψογη επαγγελματιας τα καταφερε!! Φευγοντας εφυγα ανακουφισμενος και ικανοποιημενος!! Ενα μεγαλο μπραβο στη Λαρισα που φερνει τοσο ομορφες κοπελες!! Νιρβανα και παλι Νιρβανα, δηλωνω πλεον τακτικος πελατης!! Τελος, θελω μια χαρη, μην σας ξεφυγει και πειτε λεξη στην Αντριανα γιατι θα πεσει παντοφλα και θα με χωρισει!!
Σημερα ελειπε
ωχ! σπαθί ή πιστόλι κύριε καθηγητά μου;Αγαπητέ ή Τζωρτζί είναι αστέρι σέ όλα
Τό λουλουδάκι μόνο νά λείπει μήν φάμε τά μουστάκια μας![]()
ΚαλημέραΚαλημέρα,σαν νέος εδώ μπορεί να πει κάποιος προγράμματα και τιμές σας παρακαλώ;
το διορθωσα λιγοΚαλημέρα
30 λεπτά 60 ευρώ
45. 80
60. 100 με δυο τουφεκιες.
Για σπέσιαλ υπηρεσίες τζακούζι κλπ τηλέφωνο
Πολύ σωστατο διορθωσα λιγο![]()
Η συνεννόηση σε τι γλώσσα έγινε;Γνωριμία με τη Τζόυ, νωρίτερα σήμερα το απογευματάκι. Πήγα χωρίς ραντεβού κι ό,τι ήθελε προκύψει. Αρκετές κοπέλες ήταν απασχολημένες.
Χρωστάω κριτική.
ΕΡΩΤΑΣ Μεγαλος......Η συνεννόηση σε τι γλώσσα έγινε;