Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Μηνύματα
202
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
Καλημέρα σε ολο το μπου,

Μιας και απάντησα στο παιδι που ρωτούσε για την "Ναταλία" από τον Χολαργό, ας γράψω και την εμπειρία μου από ένα διαφορετικό μέρος, που έχω επισκεφτει 3 φορές, τον τελευταιο μήνα.

Να δηλώσω, εξ' αρχής, οτι γραφω ΠΑΝΤΑ αληθινές κριτικές. Δεν με πληρώνει κανεις, ίσα ίσα έχω επενδύσει αρκετά ευρώ για την λατρεία που έχω για το μασαζ. Όμως, όπως γράφουμε για τις μέτριες ή κακές συνεδρίες, έτσι πρέπει να γράφουμε και τις ωραίες. Μια απο αυτές, λοιπόν, έγιναν στον χώρο του ΧΟ VIP (Σουλίου 4).

Έχω επισκεφτεί τον συγκεκριμένο χώρο 3 φορές. Εκεί δουλεύουν 3 κοπέλες, οπότε τις έχω δοκιμάσει όλες. Παρακάτω, θα γράψω την εμπειρία μου από όλες τις επισκεψεις, τουλάχιστον όσα θυμάμαι απο αυτές:

1) Μαρία.

Πρώτη επίσκεψη που είχα κάνει, ήταν 2 κοπέλες διαθέσιμες, η Μαρία και μια ακόμα. Της είδα στην "παρέλαση" και διάλεξα την Μαρία. Πρόκειται για μια κοπελα 35 χρονών, εντελώς μινιόν κατάσταση, πολύ ωραίο σωμα με μικρό στήθος. Ο κώλος της πολύ ωραίος και ηταν πεντακάθαρη (σε ανάλυση πιο κάτω). Είχε ενα καστανοξανθο μαλλί και τα είχε σαν ράστα, αλλά της πήγαιναν.

Έρχεται μέσα η κοπέλα του μαγαζιού, μου προσφέρει κατι να πιω και της λεω οτι θέλω να κανω με την Μαρία. Πηγαίνει μέσα στο μπανιο (ξεχωριστος χώρος, με πόρτα απο το δωματιο του μασαζ, φανταστείτε το σαν en suite), μου αφήνει πετσετούλα, παντοφλες καινουργίες και μου ανοιγει το νερό να είναι έτοιμο. Γδύνομαι, πηγαίνω να κανω το ντουζάκι μου, σκουπίζομαι, επιστρεφω και ξαπλώνω. Να πω σε αυτό το σημείο, οτι ο χώρος ειναι πανεμορφος. Είναι σαν νεόδμητος, με ωραίο μασαζοκρέβατο, πολύ ωραίο φωτισμό, μοντέρνος χώρος αλλά κυρίως, ήρεμος... Αισθάνεσαι οτι μπορεις να χαλαρώσεις μέσα εκεί.

Μπαίνει η Μαρία, χαιρετάει ο ένας τον άλλον και ξεκιναει το μασαζ. Το μασαζ της ήταν τρομερό, σε όλο το σώμα (μου είπε οτι ηταν-είναι φυσιοθεραπευτρια). Δεν έχω λόγο να μην την πιστεψω, μιας και έκανε κινήσεις που μόνο σε κανονικα SPA μου έχουν κανει. Σκεφτείτε οτι σε καποια στιγμή μου έκανε μεχρι και scrub και με έτριβε. Μετά το μασαζ, μου λέει να γυρίσω και αρχίζει το ερωτικο κομμάτι. Αρχίζει και παιζει με τις μπάλες και γυρω-γυρω ενω γδύνεται. Εγώ της είπα να ερθει σε "69", όπως και έκανε. Σε αυτό το σημείο κολλάει το "πεντακάθαρη" που λεω πιο πάνω. Είχε φέρει όλο το σύστημα μπροστα στο στόμα μου και πραγματικα ήταν τέρμα περιποιημένο και μύριζε πανεμορφα. Δεν μπορουσα να σταματήσω να το γλείφω και να το χαιδευω. Κάποια στιγμη, την βάζω και στο μασαζοκρέβατο αναποδα, με τα πόδια πάνω στο κρεβάτι και εγώ όρθιος στο πάτωμα (λόγω ύψους, με βολευει η σταση αυτή, φτάνει μια χαρά), και ξεκινάει το σεξάκι. Τελείωσα πολύ γρηγορα μιας και ειχε προηγηθεί αρκετό παιχνίδι.

Τα είπαμε και λιγο, μετά, έκανα ντουζάκι, ετοιμαστηκα, την πληρωσα και έφυγα. Η Μαρία ήταν ευγενέστατη και επαγγελματίας άψογη. Στο κομμάτι του μασαζ ηταν σοβαρότατη και στο ερωτικό τρομερή και με συμμετοχή. Το κόστος ηταν 80 ευρω για 1 ωρα (που το δίνεις στο τέλος, οχι σαν κατι άλλες που μετα το "καλημέρα" σου λενε "λεφτα")

2) 2η κοπέλα (Ειρήνη ή κατι παρόμοιο)

Δευτερη επίσκεψη στο μαγαζάκι και αποφάσισα να κάνω με την άλλη κοπέλα. Για τον χώρο, τα είπα και την πρωτη φορά, οπότε θα μιλήσω μόνο για την κοπέλα. Κάνω τα κλασικά, ξαπλωνω, έρχεται εκείνη, την χαιρετάω και ξεκινάει το μασαζ. Αρκετά ωραίο μασαζ (ενα τσικ πιο κάτω απο της Μαρίας, που ηταν οριακα τέλειο), σοβαρό και επαγγελματικό. Όταν γύρισα ανάσκελα, ξεκίνησε και εκείνη τα παιχνίδια, γδύθηκε και την έστησα για σεξάκι. Με αυτη την κοπέλα, ήθελα το κλασικό "στα 4", μιας και είχε φανταστικό κώλο. Πραγματικα, πολύ δυνατός. Μετά απο ένα ωραίο σεξάκι, έβγαλα τον σκούφο και τελείωσα στα κωλομέρια με μεγάλη χαρά! Αμέσως μετά ντουζάκι χαλαρό, ηπια λίγο νεράκι, χαλάρωσα, χαιρετησα, πληρωσα και έφυγα.

Πολύ καλη εμπειρία και με την 2η κοπέλα.

3) Εύα

Την δευτερη φορά που είχα παει, μου είχαν αναφέρει οτι υπάρχει και μια τρίτη κοπέλα, η Ευα, η οποια ελειπε εκεινη την περιοδο αλλα ξαναήρθε. Ε, ημουν το Σάββατο για κάτι δουλειές στο κέντρο και ξαφνικά μου ήρθε η ορεξη για μασαζ (δυσκολευτηκα). Αφού προσπαθουσα να θυμηθω που είχα περασει καλα, τον τελευταιο καιρό, θυμηθηκα την 3η κοπελα του XO. Στέλνω στην κοπελάρα στο viber, την ρωταω αν δουλευει η Ευα εκεινη την ωρα, μου λεει ναι οποτε κλεισαμε.

Πάω στον χώρο, κλασικα, νεράκι, συζητησούλα με την αρχόντισσα του μαγαζιού, και μπαινω για ντουζάκι. Έρχεται η Ευα, ξεκιναει το μασαζ. Πολυ δυνατό μασαζ και απο την Ευα, αντάξιο των 2 προηγούμενων κοριτσιών. Όταν έφτασε η στιγμή να γυρίσω, κατεβαίνει κάτω, περναει το ένα πόδι μου πανω απο την πλάτη της και αρχιζει ενα ανευ προηγουμένου γλείψιμο μπαλών και τρύπας. Μπορω να πω οτι αισθανόμουν λιγο περιεργα, διότι δεν ειμαι και φαν, αλλά την άφησα γιατι το ένιωθε. Μετα εκανε ωραιο καλαμάκι, αφού είχε βγάλει τα ρουχαλάκια της, και εγώ αρχισα να παιζω μαζί της. Το δυνατο σημειο της συγκεκριμενης ειναι το στήθος και το τσοντοπροσωπακι. Ανέβηκε επάνω μου (cowgirl) και εγω επαιζα με τα υζιά της που χοροπήδαγαν όλο τρέλα απο το σεξάκι.

Το ωραίο ξεκινάει τώρα.

Τελειώνω σχετικα γρήγορα και εδώ, μιας και ειμαι φαν του βυζιού και μου άρεσε παρα πολύ η φασούλα. Όπως όλοι ξέρουμε, όταν τελειώσεις, η κοπέλα συνηθως εξαφανίζεται, πάπαλα. Η Εύα, αφού τελείωσα, με σκούπισε και άρχισε να κάνει μασαζ ΚΑΝΟΝΙΚΟ στο μπροστινό μερός, τουλάχιστον για κανενα 10λεπτο ακόμα, πραγμα που εκτίμησα παρα πολύ. Αφού τελειωσε με το μασαζ, μου λεει "παμε να σε ξεπλυνω", οπότε παμε στο ντουζ και ξεκινάει να με "πλενει" στην ουσία, με αφρόλουτρο, κανονικά κτλ. Ήταν τόσο εξυπηρετική και καλή που αισθανόμουν ασχημα που την έβλεπα γονατιστή να με πλένει, αλλά εκείνη γούσταρε. Σε καποια φαση της ειπα να κάτσω 1,2 λεπτάκια μόνος να κάνω όλες τις περιοχές και μου είπε "ναι ναι απολαυσε το και οταν τελειωσεις, είμαι απ εξω να σε σκουπίσω" (!!!). Με το που εκλεισε η ντουζιέρα, αμέσως ήρθε με μια πετσετα και με σκουπιζε, χαχα, ένιωθα μαλάκας τελείως. Φταίει που έχω συνηθίσει με κατι άλλες που με το που δουν το πρωτο φλόκι, έχουν μπει ηδη στο επομενο ραντεβου.

Την ευχαρίστησα, μου έκανε ξενάγηση στον χώρο (επειδη της ειχα πει οτι ειναι πολύ ωραιος και καθαρος). Είδα οτι εχουν ενα στρώμα Nuru, οπότε την ρώτησα αν κανει και μου ειπε ναι, στα 100ε. Της είπα οτι θα ξαναπερασω σίγουρα και έφυγα.

Τρομερή...

Συγγνώμη για την έκθεση, ελπίζω να βοήθησα έστω και έναν να απολαύσει μασαζ καλό!
 

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Μηνύματα
1.015
Κριτικές
2
Like
3.405
Πόντοι
456
Μόλις με επιβεβαίωσες σε αυτό που είπα για τους τσαμπατζήδες. Σε ευχαριστώ.
Αν ετσι νομιζεις , ετσι θα ειναι. δεν χρειαζεται να το απλωσουμε παραπανω. στη δημοκρατια ολες οι αποψεις δεκτές .(οχι απαραιτητα αποδεκτές)
 

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Μηνύματα
1.015
Κριτικές
2
Like
3.405
Πόντοι
456

Παίδες, εγώ επισκεφτηκα τη συγκεκριμένη αγγελία πριν κανενα 3βδόμαδο.

Από την αρχή κάτι μου βρώμαγε, λόγω της περιοχης (Χολαργός) και του ίδιου site που διαφημίζεται. Έίπα όμως ένα "Δε γαμιέται, ποσο σκατα μπορει να είναι, τουλαχιστον θα χει βυζί", όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Την παίρνω τηλέφωνο και μου δίνει την ιδια διευθυνση με την κλασική Αλίκη του Χολαργού. Τελοσπαντων, φτανω, ανεβαίνω...

Καμία σχεση η κοπέλα της φωτογραφίας με την κοπέλα απο κοντά. Κανονικά είναι μια βαμμένη ξανθιά, προχωρημένης ηλικίας (σίγουρα 40+), με νορμαλ (απο άποψη κιλών) σώμα, εξαιρετικά πεσμένο (και σε καμια περιπτωση μεγαλο) στήθος και ΕΝΤΕΛΩΣ άκωλη, όπως και το Αλικάκι (μόνο που το Αλικάκι εχει ομορφούλι πρόσωπο και ψιλο-τίμιο σώμα). Παιδιά, τι να σας πω? Ήδη απο το ντουζ που έκανα στην αρχη, ήμουν ξενερωμένος, μου χε φυγει η διαθεση για μασαζ, καλύτερα να τον επαιζα.

Τελοσπαντων, έρχεται, ξαπλωνω μπρούμυτα και ξεκινάει ένα τραγικό χάιδεμα (σε καμια περιπτωση μασαζ) σε πλάτη και κώλο και εγω να έχω εκνευριστεί, εψαχνα τρόπους που θα μπορούσα να τελειώσω, μιας και ο,τι έπιανα, δεν με καυλωνε. Ο κώλος ήταν σανίδα και το βυζί, σαν μισο-άδεια νερόμπομπα, από αυτές που παίζαμε στο δημοτικό.

Κάποια στιγμή σηκώθηκα, γυρισε στα 4, την πήρα και με τα πολλά, τελείωσα. Εκανα ντουζ, ντυθηκα, εφυγα. 60 ευρώ το κόστος για πολύ λιγότερη ώρα (το μασαζ κρατησε ελάχιστα, τύπου 10 λεπτά?).

Το μόνο που της "δίνω" είναι οτι ειναι ευγενική. Όλα τα υπόλοιπα, απόπατος.
σε ευχαριστω για την απαντηση. κι εγω νομιζα πως ηταν η αλικη ,γι' αυτο ρωτησα.
 

allgood

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2022
Μηνύματα
143
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
21


Έχει κανείς άποψη?
 

Speko

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Μηνύματα
20
Like
120
Πόντοι
0
Χαίρε κόσμε!:sunglasses:
Στα γεγονότα της εβδομάδας που ολοκληρώθηκε συμπεριλαμβάνεται και η επίσκεψη της Βασιλικής στην Αθήνα ή αν προτιμάτε της Kauma!
Για τους μη γνωρίζοντες, η Βασιλική δραστηριοποιείται στην Πάτρα και συνηθίζει μία φορά το μήνα να επισκέπτεται την Αθήνα για 3-4 ημέρες. Στο Instagram έχει σελίδα, πληκτρολογείτε Kauma, όπου ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μέσω μνμ.
Στα μνμ απαντάει και δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα, δέχεται τους πελάτες της σε διαμέρισμα που βρίσκεται στα κάτω Πατήσια επί της οδού Στρατηγού Καλλάρη πλησίον γνωστής αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ. Η πρόσβαση είναι εύκολη. Για όσους δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ΗΣΑΠ. Ο σταθμός στα Κάτω Πατήσια απέχει 10-15 λεπτά με τα πόδια από το διαμέρισμα.
Φτάνοντας στην είσοδο της πολυκατικίας ζητάει αναπάντητη κλήση για να ανοίξει.
Αυτό που ήθελα ήταν μασάζ και μόνο αυτό οπότε ίσως να μην μπορώ ν' απαντήσω με την παρούσα περιγραφή σε πιθανές απορίες (happy end, κάτι παραπάνω κτλ κτλ).
Το κόστος για μία ώρα είναι στα 40€ και εκτός από τα χρήματα, θα πρέπει να συνδοδεύεστε και από την αγαπημένη σας πετσέτα... για λόγους υγιεινής!!!
Πριν συνεχίσω, θα ήθελα να αναφέρω πως η εμπειρία μου σε ότι αφορά το μασάζ αναπόφεκτα συγκρίνεται με τις επισκέψεις μου στην Φωτεινή.
Σχετικά με την πετσέτα, να υπενθυμίζω πως το κορίτσι που αναφέρω παραπάνω, παρέχει σφραγισμένη πετσέτα, παντόφλες και σφουγγάρι. Η Βασιλική δεν διαθέτει, πετσέτα όπως προείπα, ούτε παντόφλες, ούτε σφουγγάρι.
Θα μπορούσα να δικαιολογήσω την κατάσταση αυτή εξαντλώντας πολλά από τα ζητούμενα που έχω στο μυαλό μου. Το γεγονός πως είναι φιλοξενούμενη στην Αθήνα μπορεί να είναι ένας λόγος να μην είναι οργανωμένη. Δεν γνωρίζω για τον βασικό χώρο της στην Πάτρα, μπορεί να παρέχει τα πάντα. Όμως όσο κι αν ψάχνω να βρω δικαιολογίες, δυσκολεύομαι να αποδεχθώ πως γίνεται κάποιος που πουλάει επαγγελματικό μασάζ, να μην διαθέτει κάποια βασικά "εργαλεία" για τον πελάτη.
Και σίγουρα βρίσκομαι απένανι από τις απόψεις, αν υπάρχουν, του τύπου "40€ παίρνει ρε φίλε, τι να σου προσφέρει δηλαδή". Θα μπορούσα να το ακούσω χωρίς να συμφωνώ και να προτείνω αναπροσαρμογή του τελικού κόστους και ο καθένας από εμάς να κρίνει αν είναι πολλά ή όχι.
Επίσης, χρειάζεται να αναφέρω κάτι σχετικά με τον προγραμματισμό των ραντεβού της. Στην προσπάθεια της να χωρέσει περισσότερες ώρες κατά την διάρκεια των 3-4 ημερών που βρίσκεται στην Αθήνα, γεμίζει τα ραντεβού της χωρίς τα απαραίτητα κενά. Το δικό μου ραντεβού έχει οριστεί "και μισή" και έφτασα ακριβώς δέκα λεπτά νωρίτερα. Η απάντηση λοιπόν στην κλήση για την "είσοδο" ήταν "Έχω πελάτη, μόλις φύγει θα σου τηλεφωνήσω". Αυτό συνέβει μετά από 10 λεπτά.
Και πάλι θα μπορούσα να το δικαιολογήσω μιας και μιλάμε για πολλούς παράγοντες που δικαιολογούν καθυστερήσεις στα ραντεβού και οφείλεται κυρίως σε μας. Όμως η ίδια μου ανέφερε πως συμπιέζει το πρόγραμμα της για να χωρέσει τον κάθε ένα που της τηλεφωνεί. Από την μία, σεβαστό, κανένας ανικανοποίητος πελάτης και κυριώς να πληρωθεί η ίδια όσο καλύτερα γίνεται αλλά ακόμα και αυτό θεωρώ πως μπορεί να γίνει με τον αντίστοιχο προγραμματισμό. Προσωπική εκτίμηση και το αναφέρω με λύπη, κυριαρχεί ο προγραμματισμός της "αρπακτής" των 4 ημερών παρά ένας σωστός και επαγγελματικός προγραμματισμός.
Σε ότι αφορά την εμφάνιση της Βασιλικής, ισχύει αυτό που λέμε, "η γειτόνισσα της διπλανής πόρτας" με το περιποιημένο μαλλί, χωρίς αναλογίες μοντέλου, με πλούσιο στήθος που διεγείρεσαι όταν είσαι μαζί της στο ανσασέρ ή όταν βρίσκεσαι μπροστά σου περιμένοντας σ' ένα ταμείο κτλ κτλ...
Για το μασάζ. Σε καμία περίπτωση δεν θα πω ότι πουλάει χαζοχαδάκια ως μασάζ. Κάνει μασάζ και εφόσον αυτό είναι το ζητούμενο δεν θα αναφέρω κάτι αρνητικό. Θα πω το εξής. Οι τεχνικές που γνωρίζει και χρησιμοποιεί δεν με κάλυψαν στο μέγιστο.
Η διάρκεια δεν πλησίασε τα εξήντα λεπτά. Η μία ώρα εξαντλήθηκε την στιγμή που έφτασα στο μεταφορκό μου μέσο για να αποχωρήσω από την περιοχή που συναπάγεται ότι είχε προηγηθεί, μπάνιο, ντύσιμο, κουβέντα πέντε λεπτών λίγο πριν αποχωρήσω από το διαμέρισμα, περπάτημα προς το μεταφορικό μέσο.
Για το μπάνιο μετά την ολοκλήρωση του μασάζ, όπως ανέφερα παραπάνω, δεν παρέχονται σφραγισμένες παντόφλες, παρέχει τις... δικές της. Σφραγισμένο σφουγγάρι δεν υπάρχει, οπότε αφρόλουτρο... με τα χεράκια!
Αμαζητώ ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και νομίζω οφείλουμε να το διεκδικούμε και να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, τόσο τα "κορίτσια" όσο και εμείς.
Η Βασιλική προσφέρει μασάζ, ναι το κάνει. Τα δικά μου Θέλω αναζητούν κάτι διαφορετικό.
Ξεκινούν από το πρώτο δευτερόλεπτο που ανοίγει η πόρτα του διαμερίσματος ή του δωματίου σε ένα ξενοδοχείο και ολοκλρώνονται με το εκ νέου άνοιγμα της πόρτας αυτής για την αποχώρηση.
Την κατανοήση σας για το μήκος-πλάτος του λόγου... ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!
 

Περαματιώτης

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Μηνύματα
1.674
Like
8.535
Πόντοι
1.056
Ωραιος, ετσι ακριβώς όπως τα έχεις γράψει είναι, ωστόσο θα κάνω δυο παρατηρήσεις αν μου επιτρέπεις
δέχεται τους πελάτες της σε διαμέρισμα που βρίσκεται στα κάτω Πατήσια επί της οδού Στρατηγού Καλλάρη
Όχι πάντα. Νοικιάζει διαμερίσματα μέσω air bnb. Την έχω συναντήσει και σε άλλες περιοχές.
θα πρέπει να συνδοδεύεστε και από την αγαπημένη σας πετσέτα... για λόγους υγιεινής!!!
Και για λόγους πρακτικότητας θα συμπληρώσω. Δεν γίνεται το διαμέρσιμα να έχει τόσες πολλές πετσέτες Ούτε γίνεται κάθε φορά που έρχεται αυτή στην Αθήνα να κουβαλάει καμμιά 50αριά πετσέτες μαζί της.
 

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Μηνύματα
326
Κριτικές
5
Like
766
Πόντοι
81
Τελικά φραπέδακι παιζει αυτή η καουμα; ζητάει έξτρα χρήματα; και αν κερνάει το απολαμβανεις;

Επίσης, μασαζ γυμνός; πέρασμα από επίμαχα σημεία;
 
Τελευταία τροποποίηση:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.534
Κριτικές
4
Like
2.018
Πόντοι
266
Χαίρε κόσμε!:sunglasses:
Στα γεγονότα της εβδομάδας που ολοκληρώθηκε συμπεριλαμβάνεται και η επίσκεψη της Βασιλικής στην Αθήνα ή αν προτιμάτε της Kauma!
Για τους μη γνωρίζοντες, η Βασιλική δραστηριοποιείται στην Πάτρα και συνηθίζει μία φορά το μήνα να επισκέπτεται την Αθήνα για 3-4 ημέρες. Στο Instagram έχει σελίδα, πληκτρολογείτε Kauma, όπου ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μέσω μνμ.
Στα μνμ απαντάει και δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα, δέχεται τους πελάτες της σε διαμέρισμα που βρίσκεται στα κάτω Πατήσια επί της οδού Στρατηγού Καλλάρη πλησίον γνωστής αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ. Η πρόσβαση είναι εύκολη. Για όσους δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ΗΣΑΠ. Ο σταθμός στα Κάτω Πατήσια απέχει 10-15 λεπτά με τα πόδια από το διαμέρισμα.
Φτάνοντας στην είσοδο της πολυκατικίας ζητάει αναπάντητη κλήση για να ανοίξει.
Αυτό που ήθελα ήταν μασάζ και μόνο αυτό οπότε ίσως να μην μπορώ ν' απαντήσω με την παρούσα περιγραφή σε πιθανές απορίες (happy end, κάτι παραπάνω κτλ κτλ).
Το κόστος για μία ώρα είναι στα 40€ και εκτός από τα χρήματα, θα πρέπει να συνδοδεύεστε και από την αγαπημένη σας πετσέτα... για λόγους υγιεινής!!!
Πριν συνεχίσω, θα ήθελα να αναφέρω πως η εμπειρία μου σε ότι αφορά το μασάζ αναπόφεκτα συγκρίνεται με τις επισκέψεις μου στην Φωτεινή.
Σχετικά με την πετσέτα, να υπενθυμίζω πως το κορίτσι που αναφέρω παραπάνω, παρέχει σφραγισμένη πετσέτα, παντόφλες και σφουγγάρι. Η Βασιλική δεν διαθέτει, πετσέτα όπως προείπα, ούτε παντόφλες, ούτε σφουγγάρι.
Θα μπορούσα να δικαιολογήσω την κατάσταση αυτή εξαντλώντας πολλά από τα ζητούμενα που έχω στο μυαλό μου. Το γεγονός πως είναι φιλοξενούμενη στην Αθήνα μπορεί να είναι ένας λόγος να μην είναι οργανωμένη. Δεν γνωρίζω για τον βασικό χώρο της στην Πάτρα, μπορεί να παρέχει τα πάντα. Όμως όσο κι αν ψάχνω να βρω δικαιολογίες, δυσκολεύομαι να αποδεχθώ πως γίνεται κάποιος που πουλάει επαγγελματικό μασάζ, να μην διαθέτει κάποια βασικά "εργαλεία" για τον πελάτη.
Και σίγουρα βρίσκομαι απένανι από τις απόψεις, αν υπάρχουν, του τύπου "40€ παίρνει ρε φίλε, τι να σου προσφέρει δηλαδή". Θα μπορούσα να το ακούσω χωρίς να συμφωνώ και να προτείνω αναπροσαρμογή του τελικού κόστους και ο καθένας από εμάς να κρίνει αν είναι πολλά ή όχι.
Επίσης, χρειάζεται να αναφέρω κάτι σχετικά με τον προγραμματισμό των ραντεβού της. Στην προσπάθεια της να χωρέσει περισσότερες ώρες κατά την διάρκεια των 3-4 ημερών που βρίσκεται στην Αθήνα, γεμίζει τα ραντεβού της χωρίς τα απαραίτητα κενά. Το δικό μου ραντεβού έχει οριστεί "και μισή" και έφτασα ακριβώς δέκα λεπτά νωρίτερα. Η απάντηση λοιπόν στην κλήση για την "είσοδο" ήταν "Έχω πελάτη, μόλις φύγει θα σου τηλεφωνήσω". Αυτό συνέβει μετά από 10 λεπτά.
Και πάλι θα μπορούσα να το δικαιολογήσω μιας και μιλάμε για πολλούς παράγοντες που δικαιολογούν καθυστερήσεις στα ραντεβού και οφείλεται κυρίως σε μας. Όμως η ίδια μου ανέφερε πως συμπιέζει το πρόγραμμα της για να χωρέσει τον κάθε ένα που της τηλεφωνεί. Από την μία, σεβαστό, κανένας ανικανοποίητος πελάτης και κυριώς να πληρωθεί η ίδια όσο καλύτερα γίνεται αλλά ακόμα και αυτό θεωρώ πως μπορεί να γίνει με τον αντίστοιχο προγραμματισμό. Προσωπική εκτίμηση και το αναφέρω με λύπη, κυριαρχεί ο προγραμματισμός της "αρπακτής" των 4 ημερών παρά ένας σωστός και επαγγελματικός προγραμματισμός.
Σε περίπτωση δεν θα πω ότι πουλάει χαζοχαδάκια γνωρίζει και χρησιμοποιεί δεν με κάλυψαν στο μέγιστο.
Η διάρκεια δεν πλησίασε τα εξήντα λεπτά. Η μία ώρα εξαντλήθηκε την στιγμή που έφτασα στο μεταφορκό μου μέσο για να αποχωρήσω από την περιοχή που συναπάγεται ότι είχε προηγηθεί, μπάνιο, ντύσιμο, κουβέντα πέντε λεπτών λίγο πριν αποχωρήσω από το διαμέρισμα, περπάτημα προς το μεταφορικό μέσο.
Για το μπάνιο μετά την ολοκλήρωση του μασάζ, όπως ανέφερα παραπάνω, δεν παρέχονται σφραγισμένες παντόφλες, παρέχει τις... δικές της. Σφραγισμένο τα "κορίτσια" όσο και εμείς.
Η Βασιλική ας αυτής για την αποχώρηση.
Την κατανοήση σας για το μήκος-πλάτος του λόγου... ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Καλή εβδομάδα να έχουμεε!!!
 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.534
Κριτικές
4
Like
2.018
Πόντοι
266
Να κάνω μια ερώτηση; αφού θέλετε μόνο μασαζ δίνεται 40 ευρώ, ενώ από μια έναν επαγγελματια δεν είναι ούτε τα μισά; γιατί τα δίνετε στη θεία με την ελπίδα να σας αγγίξει το πουτσο;
 

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Μηνύματα
872
Like
1.954
Πόντοι
206
Να κάνω μια ερώτηση; αφού θέλετε μόνο μασαζ δίνεται 40 ευρώ, ενώ από μια έναν επαγγελματια δεν είναι ούτε τα μισά; γιατί τα δίνετε στη θεία με την ελπίδα να σας αγγίξει το πουτσο;
Γιατί δεν έχουν κάνει ποτέ πραγματικά ποιοτικό μασάζ.....
 

steamplayer

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Μηνύματα
44
Κριτικές
1
Like
237
Πόντοι
0
Γιατί δεν έχουν κάνει ποτέ πραγματικά ποιοτικό μασάζ.....

Δεν είναι πάντα έτσι εγώ πρώτη φορά που πήγα στο le massage η κοπέλα το τερμάτισε,είχε πάρα πολύ δύναμη στα δάχτυλα και με 20ε έκανε καταληκτικό μασάζ.
 

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Μηνύματα
611
Κριτικές
26
Like
3.545
Πόντοι
7.185
Ναταλία. Πολύ σέξυ κορμάρα με σούπερ βυζάρες σε περιμένω στο χώρο μου εχει καποιος ιδεα για εδω???φαινεται καλη περιπτωση αν εχει παει κανενας ας ενημερωσει να παω..
Με λίγα click διαπίστωσα ότι πρόκειται για λαδομάγαζο στο χολαργό (κάποιοι πιο έμπειροι θα μπορούσαν ίσως να το εντοπίσουν καλύτερα και να το ονοματίσουν)
παρόλα αυτά , αρκετά τα κορίτσια του και όλες και με απευθείας σύνδεση (ξεχωριστό τηλ για την κάθε μια) και οι περισσότερες κάνουν και συναντήσεις εκτός
Τιμή όλες 60euros / 45' τα προγράμματα μοιάζουν να διαφέρουν, κάποιες λένε νορμάλ κάποιες φούλ, κτλ
Ηλικία αναφέρουν οι περισσότερες 35 μια λέει 29 και μια 44.
Οι φωτογραφίες είναι εξαιρετικά αμφιβόλου αυθεντικότητας
 

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Μηνύματα
611
Κριτικές
26
Like
3.545
Πόντοι
7.185


Έχει κανείς άποψη?
πρέπει να είναι το μέρος που είχε πρίν λίγο καιρό προκαλέσει πολλές εντυπώσεις και κοινοποιήσεις με τον τίτλο "Ελληνίδες φοιτήτριες" ξαφνικά σε λίγους μήνες παντρευτήκανε, χωρίσανε και ρίξανε και τιμές στο τυράκι.
30 καλαμάκι, 50 μπριζόλα.
Αν όντως είναι αυτό που λέω, τα σχόλια συναγωνιστών, για εκείνο το μέρος, λέγανε πως πρόκειται για ξεπετάδικο-ανθυποστούντιο.

ΥΓ. ελπίζω να μπορέσω σύντομα να κάνω μια ανταπόκριση εκ του σύνεγγυς εμένα με βολεύει.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Περαματιώτης

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Μηνύματα
1.674
Like
8.535
Πόντοι
1.056
Τελικά φραπέδακι παιζει αυτή η καουμα; ζητάει έξτρα χρήματα; και αν κερνάει το απολαμβανεις;

Επίσης, μασαζ γυμνός; πέρασμα από επίμαχα σημεία;
Την πρώτη φορά που την επισκέφτηκα, τη ρώτησα με ωραίο τρόπο αν υπάρχει εκτόνωση στο μασαζ των 40€. Προς έκπληξή μου, απάντησε καταφατικά αλλά μου ξέκοψε ότι δεν γδύνεται και ότι δεν επιτρέπονται αγγίγματα. Τις επόμενες δύο φορές που την συνάντησα, της θύμιζα τι είχαμε κάνει την τελευταία φορά, οπότε πήρα φραπεδάκι και τις 3 φορές που την επισκέφτηκα.
Ο φραπές αριστοτεχνικός. Ξεκινάει με αγγίγματα όσο είσαι μπρούμητα και συνεχίζει με μεγάλη μαστοριά όταν γυρίζεις ανάσκελα. Τον προσφέρει μονο στην Αθήνα. Στην Πάτρα επειδή ειναι μικρή η κοινωνία δεν προχωράει παραπέρα από απλό μασαζ. Ετσι με πληροφόρησε.
Από τη στιγμή που θα σε κάνει add στο facebook, σου στέλνει με μήνυμα τις ημερομηνίες της επόμενης επίσκεψής της στην Αθήνα.
Έχω γράψει αναλυτική κριτική για αυτή το 2020 που την ειχα επισκεφτεί. Αν δεν βαριέται κάποιος να ψάξει, μπορεί να διαβάσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Να κάνω μια ερώτηση; αφού θέλετε μόνο μασαζ δίνεται 40 ευρώ, ενώ από μια έναν επαγγελματια δεν είναι ούτε τα μισά; γιατί τα δίνετε στη θεία με την ελπίδα να σας αγγίξει το πουτσο;
Για εμάς τους μασαζάκηδες, αυτό που μας εξιτάρει, είναι η "ελπίδα - προσμονή" μήπως παίξει κάτι παραπάνω προς το τελείωμα του μασαζ. Γι'αυτό αναζητούμε ανεξάρτητες - ερασιτέχνες μασέζ και δεν πηγαίνουμε στα κλασσικα μπουρδελομασατζίδικα .

Νομίζω Είναι κοντά στα 70.
50€ παίρνει η Χρυσαυγή συν το ξενοδοχείο.

ΥΓ. ελπίζω να μπορέσω σύντομα να κάνω μια ανταπόκριση εκ του σύνεγγυς εμένα με βολεύει.
Αναμένουμε την κριτική σου.
 

johnxost

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Μηνύματα
47
Like
136
Πόντοι
0
Καλημέρα σε ολο το μπου,

Μιας και απάντησα στο παιδι που ρωτούσε για την "Ναταλία" από τον Χολαργό, ας γράψω και την εμπειρία μου από ένα διαφορετικό μέρος, που έχω επισκεφτει 3 φορές, τον τελευταιο μήνα.

Να δηλώσω, εξ' αρχής, οτι γραφω ΠΑΝΤΑ αληθινές κριτικές. Δεν με πληρώνει κανεις, ίσα ίσα έχω επενδύσει αρκετά ευρώ για την λατρεία που έχω για το μασαζ. Όμως, όπως γράφουμε για τις μέτριες ή κακές συνεδρίες, έτσι πρέπει να γράφουμε και τις ωραίες. Μια απο αυτές, λοιπόν, έγιναν στον χώρο του ΧΟ VIP (Σουλίου 4).

Έχω επισκεφτεί τον συγκεκριμένο χώρο 3 φορές. Εκεί δουλεύουν 3 κοπέλες, οπότε τις έχω δοκιμάσει όλες. Παρακάτω, θα γράψω την εμπειρία μου από όλες τις επισκεψεις, τουλάχιστον όσα θυμάμαι απο αυτές:

1) Μαρία.

Πρώτη επίσκεψη που είχα κάνει, ήταν 2 κοπέλες διαθέσιμες, η Μαρία και μια ακόμα. Της είδα στην "παρέλαση" και διάλεξα την Μαρία. Πρόκειται για μια κοπελα 35 χρονών, εντελώς μινιόν κατάσταση, πολύ ωραίο σωμα με μικρό στήθος. Ο κώλος της πολύ ωραίος και ηταν πεντακάθαρη (σε ανάλυση πιο κάτω). Είχε ενα καστανοξανθο μαλλί και τα είχε σαν ράστα, αλλά της πήγαιναν.

Έρχεται μέσα η κοπέλα του μαγαζιού, μου προσφέρει κατι να πιω και της λεω οτι θέλω να κανω με την Μαρία. Πηγαίνει μέσα στο μπανιο (ξεχωριστος χώρος, με πόρτα απο το δωματιο του μασαζ, φανταστείτε το σαν en suite), μου αφήνει πετσετούλα, παντοφλες καινουργίες και μου ανοιγει το νερό να είναι έτοιμο. Γδύνομαι, πηγαίνω να κανω το ντουζάκι μου, σκουπίζομαι, επιστρεφω και ξαπλώνω. Να πω σε αυτό το σημείο, οτι ο χώρος ειναι πανεμορφος. Είναι σαν νεόδμητος, με ωραίο μασαζοκρέβατο, πολύ ωραίο φωτισμό, μοντέρνος χώρος αλλά κυρίως, ήρεμος... Αισθάνεσαι οτι μπορεις να χαλαρώσεις μέσα εκεί.

Μπαίνει η Μαρία, χαιρετάει ο ένας τον άλλον και ξεκιναει το μασαζ. Το μασαζ της ήταν τρομερό, σε όλο το σώμα (μου είπε οτι ηταν-είναι φυσιοθεραπευτρια). Δεν έχω λόγο να μην την πιστεψω, μιας και έκανε κινήσεις που μόνο σε κανονικα SPA μου έχουν κανει. Σκεφτείτε οτι σε καποια στιγμή μου έκανε μεχρι και scrub και με έτριβε. Μετά το μασαζ, μου λέει να γυρίσω και αρχίζει το ερωτικο κομμάτι. Αρχίζει και παιζει με τις μπάλες και γυρω-γυρω ενω γδύνεται. Εγώ της είπα να ερθει σε "69", όπως και έκανε. Σε αυτό το σημείο κολλάει το "πεντακάθαρη" που λεω πιο πάνω. Είχε φέρει όλο το σύστημα μπροστα στο στόμα μου και πραγματικα ήταν τέρμα περιποιημένο και μύριζε πανεμορφα. Δεν μπορουσα να σταματήσω να το γλείφω και να το χαιδευω. Κάποια στιγμη, την βάζω και στο μασαζοκρέβατο αναποδα, με τα πόδια πάνω στο κρεβάτι και εγώ όρθιος στο πάτωμα (λόγω ύψους, με βολευει η σταση αυτή, φτάνει μια χαρά), και ξεκινάει το σεξάκι. Τελείωσα πολύ γρηγορα μιας και ειχε προηγηθεί αρκετό παιχνίδι.

Τα είπαμε και λιγο, μετά, έκανα ντουζάκι, ετοιμαστηκα, την πληρωσα και έφυγα. Η Μαρία ήταν ευγενέστατη και επαγγελματίας άψογη. Στο κομμάτι του μασαζ ηταν σοβαρότατη και στο ερωτικό τρομερή και με συμμετοχή. Το κόστος ηταν 80 ευρω για 1 ωρα (που το δίνεις στο τέλος, οχι σαν κατι άλλες που μετα το "καλημέρα" σου λενε "λεφτα")

2) 2η κοπέλα (Ειρήνη ή κατι παρόμοιο)

Δευτερη επίσκεψη στο μαγαζάκι και αποφάσισα να κάνω με την άλλη κοπέλα. Για τον χώρο, τα είπα και την πρωτη φορά, οπότε θα μιλήσω μόνο για την κοπέλα. Κάνω τα κλασικά, ξαπλωνω, έρχεται εκείνη, την χαιρετάω και ξεκινάει το μασαζ. Αρκετά ωραίο μασαζ (ενα τσικ πιο κάτω απο της Μαρίας, που ηταν οριακα τέλειο), σοβαρό και επαγγελματικό. Όταν γύρισα ανάσκελα, ξεκίνησε και εκείνη τα παιχνίδια, γδύθηκε και την έστησα για σεξάκι. Με αυτη την κοπέλα, ήθελα το κλασικό "στα 4", μιας και είχε φανταστικό κώλο. Πραγματικα, πολύ δυνατός. Μετά απο ένα ωραίο σεξάκι, έβγαλα τον σκούφο και τελείωσα στα κωλομέρια με μεγάλη χαρά! Αμέσως μετά ντουζάκι χαλαρό, ηπια λίγο νεράκι, χαλάρωσα, χαιρετησα, πληρωσα και έφυγα.

Πολύ καλη εμπειρία και με την 2η κοπέλα.

3) Εύα

Την δευτερη φορά που είχα παει, μου είχαν αναφέρει οτι υπάρχει και μια τρίτη κοπέλα, η Ευα, η οποια ελειπε εκεινη την περιοδο αλλα ξαναήρθε. Ε, ημουν το Σάββατο για κάτι δουλειές στο κέντρο και ξαφνικά μου ήρθε η ορεξη για μασαζ (δυσκολευτηκα). Αφού προσπαθουσα να θυμηθω που είχα περασει καλα, τον τελευταιο καιρό, θυμηθηκα την 3η κοπελα του XO. Στέλνω στην κοπελάρα στο viber, την ρωταω αν δουλευει η Ευα εκεινη την ωρα, μου λεει ναι οποτε κλεισαμε.

Πάω στον χώρο, κλασικα, νεράκι, συζητησούλα με την αρχόντισσα του μαγαζιού, και μπαινω για ντουζάκι. Έρχεται η Ευα, ξεκιναει το μασαζ. Πολυ δυνατό μασαζ και απο την Ευα, αντάξιο των 2 προηγούμενων κοριτσιών. Όταν έφτασε η στιγμή να γυρίσω, κατεβαίνει κάτω, περναει το ένα πόδι μου πανω απο την πλάτη της και αρχιζει ενα ανευ προηγουμένου γλείψιμο μπαλών και τρύπας. Μπορω να πω οτι αισθανόμουν λιγο περιεργα, διότι δεν ειμαι και φαν, αλλά την άφησα γιατι το ένιωθε. Μετα εκανε ωραιο καλαμάκι, αφού είχε βγάλει τα ρουχαλάκια της, και εγώ αρχισα να παιζω μαζί της. Το δυνατο σημειο της συγκεκριμενης ειναι το στήθος και το τσοντοπροσωπακι. Ανέβηκε επάνω μου (cowgirl) και εγω επαιζα με τα υζιά της που χοροπήδαγαν όλο τρέλα απο το σεξάκι.

Το ωραίο ξεκινάει τώρα.

Τελειώνω σχετικα γρήγορα και εδώ, μιας και ειμαι φαν του βυζιού και μου άρεσε παρα πολύ η φασούλα. Όπως όλοι ξέρουμε, όταν τελειώσεις, η κοπέλα συνηθως εξαφανίζεται, πάπαλα. Η Εύα, αφού τελείωσα, με σκούπισε και άρχισε να κάνει μασαζ ΚΑΝΟΝΙΚΟ στο μπροστινό μερός, τουλάχιστον για κανενα 10λεπτο ακόμα, πραγμα που εκτίμησα παρα πολύ. Αφού τελειωσε με το μασαζ, μου λεει "παμε να σε ξεπλυνω", οπότε παμε στο ντουζ και ξεκινάει να με "πλενει" στην ουσία, με αφρόλουτρο, κανονικά κτλ. Ήταν τόσο εξυπηρετική και καλή που αισθανόμουν ασχημα που την έβλεπα γονατιστή να με πλένει, αλλά εκείνη γούσταρε. Σε καποια φαση της ειπα να κάτσω 1,2 λεπτάκια μόνος να κάνω όλες τις περιοχές και μου είπε "ναι ναι απολαυσε το και οταν τελειωσεις, είμαι απ εξω να σε σκουπίσω" (!!!). Με το που εκλεισε η ντουζιέρα, αμέσως ήρθε με μια πετσετα και με σκουπιζε, χαχα, ένιωθα μαλάκας τελείως. Φταίει που έχω συνηθίσει με κατι άλλες που με το που δουν το πρωτο φλόκι, έχουν μπει ηδη στο επομενο ραντεβου.

Την ευχαρίστησα, μου έκανε ξενάγηση στον χώρο (επειδη της ειχα πει οτι ειναι πολύ ωραιος και καθαρος). Είδα οτι εχουν ενα στρώμα Nuru, οπότε την ρώτησα αν κανει και μου ειπε ναι, στα 100ε. Της είπα οτι θα ξαναπερασω σίγουρα και έφυγα.

Τρομερή...

Συγγνώμη για την έκθεση, ελπίζω να βοήθησα έστω και έναν να απολαύσει μασαζ καλό!
Καλησπέρα .
Σε ποια Σουλίου αναφέρεσαι ? Ανεβαινοντας την Μεσογειων αριστερα μετα το νομισματοκοπείο ??
 
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
324
Like
148
Πόντοι
1
Η Χρυσαυγή ξέρω ότι είναι χάλια από εμφάνιση
Από καθαριότητα τι λέει ?
 

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Μηνύματα
1.189
Κριτικές
21
Like
339
Πόντοι
1.260
Πληκτρολογοντας στο google ειδα ενα που βγαζει στα κοντα στην πλατεια εξαρχειων ...ας επιβεβαιωσει αν ειναι αυτο και αν το βαιμπερ που αναφερει..ειναι αυτο πιυ βγαζει στον χ.ο και τελειωνει σε 685...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom