nikolas1924
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2025
- Like
- 37
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα αλάνια αυτό το levander μασαζ παιζει τπτ;
Καλησπέρα αλάνια αυτό το levander μασαζ παιζει τπτ;
Ok ναι τα κορίτσια δεν φαινονται και για παρθένες παντωςΔεν αξίζει...είναι μασάζ σε ξενοδοχειο. Στο βαλλης
Ok ναι τα κορίτσια δεν φαινονται και για παρθένες παντως
Για να δείχνει φάτσα μάλλον δε κάνει τίποτα παραπάνω. Υποθέτω βέβαια.Ξέρει κανείς γιαυτην εδώ... είναι πιτσιρίκα και κάνει μασαζ
Και εγώ αυτό ψάχνω αλλάΣύντροφοι,
πηγαινοέρχομαι Βόλο λόγω επαγγέλματος.
Μπορεί να ενημερώσει κανείς ψαγμένος (Βολιώτης ή μή), αν υπάρχει
οργανωμένο Μασατζίδικο στο Βόλο, έστω και μόνο με "φραπέ" ή
ιδιωτικό Μασάζ (Κυρία στο σπίτι της).
Αν υπάρχει σχετικό τηλ. στείλτε σε προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ παιδιά, και καλοί Αγώνες!
Καλησπερα παιδια και καλη χρονια , αν βρηκατε κατι θα ηθελα και εγω ενημερωση εστω και σε μηνυμα. ΕθχαριστωΚαι εγώ αυτό ψάχνω αλλά
Ειναι μια κυρια 50 plus-Κουγκαρ.. σε θεμα μασαζ κανει καλη δουλεια το κατεχει ..Απο κει κ περα οτι λεει παιξιμο +30 με ψευτοκραυγουλες δν αφηνει Αγγιγματα Εχει βιζι καλο ομως πιστευω οτι δν προσφερει τιποτα για αυτα που ζητα .. περαν του μασαζ που ειν ικανοποιητικο..![]()
ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΥΕΞΙΑΣ
Ειμαι στο Βόλο Τετάρτη 7/1/26 εως την Κυριακή το πρωι 11/1/26. Η συνεδρια γίνεται σε δικό μου χώρο συνάντησης θα εξυπηρετω 9:00-22:00. Ωριμη Ελληνίδα με πιστοποίηση σε θεωρία και πρακτική σε Ινδική χειρομάλαξη. Η συνεδρία πραγματοποιείται σε τραπέζι φυσικοθεραπείας με χλιαρό αιθέριο έλαιο...kanesex.com
?????? κανείς?
Μασάζ και παίξιμο μόνο![]()
ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΥΕΞΙΑΣ
Ειμαι στο Βόλο Τετάρτη 7/1/26 εως την Κυριακή το πρωι 11/1/26. Η συνεδρια γίνεται σε δικό μου χώρο συνάντησης θα εξυπηρετω 9:00-22:00. Ωριμη Ελληνίδα με πιστοποίηση σε θεωρία και πρακτική σε Ινδική χειρομάλαξη. Η συνεδρία πραγματοποιείται σε τραπέζι φυσικοθεραπείας με χλιαρό αιθέριο έλαιο...kanesex.com
?????? κανείς?
Το ολο πακετο αν εχεις κ κανα κιλο παραπανω βγαινει στα 120-150€ οποτε περνεις ενα εσκορτ εστω για μισαωρο κα γαμας κιολας ..Μασάζ και παίξιμο μόνο
Το ολο πακετο αν εχεις κ κανα κιλο παραπανω βγαινει στα 120-150€ οποτε περνεις ενα εσκορτ εστω για μισαωρο κα γαμας κιολας ..ιι
Παιδιά προσοχή...σε εμένα την ώρα που ήμουν μπρούμυτα...μου πήρε 60 Ε μέσα από το σακάκι...όταν έφυγα και το πήρα πρέφα...δε σήκωσε πότε τηλ..και με έκανε και μπλοκΜασάζ και παίξιμο μόνο