Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καμια αυθεντικη γυναικα δεν παιζει φιλε? :-σε καμια 15αρια μέρες μας έρχετε και η eve (ts) στα Χανια για οποιον ενδιαφερετε δεν ξέρω αν κάνει να βαλω εδω το Link αλλα μπορω να σας το στείλω με Pm ούτως ή άλλως έχει Thread δικο της και εδω
Εγω το είπα γιαυτους που θέλουν κατι ...άλλοΚαμια αυθεντικη γυναικα δεν παιζει φιλε? :-
Δεν αντιλεγω, καλα θα κανουν να ενημερωθουν κι αυτοι για τα γουστα τους.Εγω το είπα γιαυτους που θέλουν κατι ...άλλο
η τσεχα που λετε στο Δαρατσο .. τι υπηρεσιες προσφερει με 20 ευρω ? Και στειλτε και κανα τηλεφωνακι της ..στα ΧΝ παντως δεν το βρηκα !
αδερφια και συναγωνιστες απο οτι καταλαβαινω δυσκολα τα πραγματα στα χανια. επειδη εχς καποιες ιδιετερες προτιμησεις οποιοσ μπορει να βοηθησει στελνωντας ενα προσωπικο μυνημα με τηλεφωνακι απο τρανς η καποια κυρια λιγο μεγαλυτερης ηλικιας.
Υπαρχουν οι παρακατω αγγελιες στις τοπικες εφημεριδες μηπως ξερει καποιος κατι περισσοτερο piga stin zeta..ola kala...frapedia argi kai aisthisiaki
Kalamaki einai...exei aggelia sta xaniotika...sto telos mono me to string o frapes...eixe kai ligo peothilasmo....
Αν το θελεις στειλε μηνυμα για να σου το δωσω.Μηπως μπορουμε και εμεις να εχουμε το τηλ της ζετουλας γιατι απο τα χανιωτικα νεα δεν εβγαλα ακρη ...ΤΥ ΤΥ ΤΥ !!