Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 542K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SkenaDema

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Nαι βέβαια αφήνει.Την περασμένη εβδομάδα μου έκανε απίστευτο μασαζ στριπτίζ στην κολωνα της και γλυφομούνι που δεν τη χορταίνεις με τίποτα.
Που τη βρίσκουμε την κοπέλα ; Αν δεν μπορείς να πεις εδώ στείλε μου σε παρακαλώ PM

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
72
Πόντοι
0
Ξέρει κανεις τπτ για αυτο τον αριθμό? 6975752524 την βρήκα στα χανιωτικα νέα στην κατηγορία μασαζ...εχει παει κανεις?

Kritikos1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Like
80
Πόντοι
0
Ο αριθμος αντιστοιχεί σε κανονικό μαγαζι μασαζ οπότε μάλλον δεν παιζει κάτι σε φραπε κτλ

streth

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
461
Πόντοι
26
Παιδιά ή Εύα μασάζ, όσοι ξέρουν είναι πολύ καλή απίστευτη, Με εμένα δυστυχώς έγινε παρεξήγηση, είμαι παντρεμένος και παραλίγο να με πάρει χαμπάρι η γυναίκα μου, μακάρι να μπορούσα να τις εξηγήσω να με καταλάβει, δυστυχώς με έχει μπλοκάρει, είχα κανονίσει ραντεβού και δεν μπορούσα να πιάσω το κινητό, ούτε να φύγω απο το σπίτι,παιδιά όσοι μπορείτε να πάτε, εγώ όταν πήγα τα είδα όλα, είναι πολύ ωραία γυναίκα και αξίζει, θα περάσετε τέλεια....

Jimmy.D

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2023
Like
189
Πόντοι
1
Οι τιμές με την Εύα που παίζουν γενικά; Αν μπορεί κάποιος να στείλει.

RobertoBaggio

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2026
Like
69
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας, όποιος θέλει να ανταλλάξουμε πληροφορίες για Χανιά & Ρεθυμνο ας στείλει PM.

michalis mi

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
40
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας, όποιος θέλει να ανταλλάξουμε πληροφορίες για Χανιά & Ρεθυμνο ας στείλει PM.

Οι τιμές με την Εύα που παίζουν γενικά; Αν μπορεί κάποιος να στείλει.
Εύα αν δεν έχει αλλάξει κάτι από κάνα 60αρι για μασάζ με τελείωμα και από κάνα 80-100 για πιο φουλ πρόγραμμα.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κανείς πιο έμπειρος.

Kritikos4

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
15
Πόντοι
0
Η Εύα πολύ ωραία γυναίκα...;;;; Ε όχι ρε σεις! Καλύτερα μονος μου!

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
72
Πόντοι
0
Καλησπερα μου αρεσει να κανω μασαζ σε ζευγαρια η αν εχει κανεις κάποια φιλη που σας αρεσει το μασαζ δεν παιρνω χρήματα το κανω επειδη μου αρεσει... ειμαι ψηλος αδύνατος και πολυ πολυ εχεμυθος αν κανεις ενδιαφέρεται μπορεί να μου στειλει προσωπικό..

tonyts

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
10
Πόντοι
0
1777414021507.png

Καλησπερα Συναγωνιστες . Εχει καποιος γνώμη για το κορίτσι εδώ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom