Γνήσιο prostate massage όπως τκ περιγράφει ο φιλος πιο πάνω δηλαδη να χυσεις μόνο απο αυτό δεν εχω δοκιμάσει και δεν εχω άποψη. Αλλά για penis massage με ταυτόχρονο ερεθισμό του προστάτη οπως
προτιμώ τις μασαζοκορες παρά τα studio.
αυτο στο βιντεο δεν ειναι μασαζ προστατη.... βαζει μισο δαχτυλο απλα, καμμια σχεση
οπως και με τον φιλο για τις αφεντρες θα διαφωνησω η αφεντρα θα προσπαθησει να σου βαλει ενα δαχτυλο μετα δυο και μετα οτι χωραει θα σε μπινελικιαζει ταυτοχρονα και θα λεει σε ξεφτιλιζω και θα νομιζει οτι περνας καλα ενω προστατη δεν θα εχει ακουμπησει καν.
Μην μπερδευεστε αλλο να σου βαλει καποια δαχτυλο δονητη μπουκαλι και οτι αλλο και αλλο να ξερει που ειναι ο προστατης (ελαχιστες ξερουν) και με ελαφρια πιεση και μασαζ στο σημειο να στον ερεθισουν και να νοιωσεις αυτα που ακουγονται.
πρεπει να εχει καποια γνωση η παρτενερ α) που ειναι ο ρημαδοπροστατης β) να ξερει πως να το κανει, το να σου βαλει καποια δαχτυλο και να το βαζει και να το βγαζει σαν να νομιζει οτι σε γαμαει -λαθος ατυχησες κιαν ειναι επαγγελματιας και πηγες γιαυτο μονο, κλαψτα τσαμπα το δαχτυλο εφαγες.
το δαχτυλο μπαινει μενει και κανει την κινηση προς τα πανω (πως κανεις τον δαχτυλο οταν φωναζεις καποιον...)
ψαξτε μια εικονα στο google να δειτε που ειναι το σημειο και θα καταλαβετε αμεσω αν καποιος που λεει οτι σας το κανει το κανει σωστα.
Για να μην κουραζω απο μασαζερι, στουντια τυπου στουντια , αφεντρες κλπ μεχρι στιγμης προσωπικα θεωρω οτι την συγκεκριμενη υπηρεσια την κατεχει καλα η ζωη(μασαζ) και η Μαγια μιλφ
το τοπ βεβαια που εχω ζησει ηταν απο μια ανεξαρτητη την γκαμπριελα την λετονη μια ξανθουλα για οσους θυμουνται πολυ κινκυ καταστασεις που εχει σταματησει χρονια βεβαια..