Νέα

Μασάζ προστάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trfr50
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δοκιμάζατε μασάζ προστάτη;

• Ναι

• Οχι

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

OMSA20

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
6.152
Πόντοι
1.041
Ο καθένας κάνει ότι θέλει με τον προστάτη του (κωλο), δεν χρειάζεται να απολογηθεί ή ν ψάχνει άλλοθι γιατί το κάνει κτλ. Κάντε ότι θέλετε στο κρεβάτι σας (κωλο).
μωρε είναι κάτι τύποι τέρμα σερνικοι, με το σωστό το σωβρακο, πρέπει να τους δώσεις αναφορα τι φοράς γιατί τους χαλάει το αντριλικι

• Like
Αντιδράσεις: iWant

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
462
Πόντοι
21
Προσωπικά τιμώ τον προστάτη μου εδώ και πολλά χρόνια. Δεν υπάχει τίποτα πιο καυλωτικό από το να σε δαχτυλιάζει μια κοπέλα του γούστου σου ενώ σου παίζει αυτή η εσύ ο ίδιος τον πούτσο σου. Ο οργασμός πάει σε άλλο επίπεδο!
Όποιος το έχει κάνει ξέρει. 100% παραπάνω καύλα στο χύσιμο.

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
4.826
Πόντοι
726
Πολλές φορές ετυχε να μπω σε δωμάτιο οίκου όπου κάποιος από τους προηγούμενους πελάτες είχε απολαύσει ενα βαθύ μασαζ προστάτη.
Πως το κατάλαβα?.. μα από τη σκατίλα που αναδυόταν από τον κάδο.

Να μην αναφέρω εδω λεπτομέρειες που κατά καιρούς μου έχουν πει τα κορίτσια για τους πελάτες που το αποζητουν διακαώς και το γαντοφορεμένο χεράκι ή ποδαράκι τους που χάνεται ολόκληρο στα βάθη του φιλόξενου αντρικού κώλου... ή για τις αιμορροΐδες και το λουτρό αίματος που ακολουθεί.

Μια σύσταση λοιπόν στους φίλους "μερακλήδες" του σπορ.

Αφου ασχολείστε με τον κωλο σας κάντε ένα δυο κλύσματα πριν πάτε στην αγαπημένη σας πόρνη να σας περιποιηθεί.
Είμαι σίγουρος ζεστό νεράκι διαθέτετε.

Καλύτερα για σας, γι' αυτήν αλλά και όλους εμάς που θα μπούμε μετά -- έλεος δηλαδή.

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
34.894
Πόντοι
11.096
Πολλές φορές ετυχε να μπω σε δωμάτιο οίκου όπου κάποιος από τους προηγούμενους πελάτες είχε απολαύσει ενα βαθύ μασαζ προστάτη.
Πως το κατάλαβα?.. μα από τη σκατίλα που αναδυόταν από τον κάδο.

Να μην αναφέρω εδω λεπτομέρειες που κατά καιρούς μου έχουν πει τα κορίτσια για τους πελάτες που το αποζητουν διακαώς και το γαντοφορεμένο χεράκι ή ποδαράκι τους που χάνεται ολόκληρο στα βάθη του φιλόξενου αντρικού κώλου... ή για τις αιμορροΐδες και το λουτρό αίματος που ακολουθεί.

Μια σύσταση λοιπόν στους φίλους "μερακλήδες" του σπορ.

Αφου ασχολείστε με τον κωλο σας κάντε ένα δυο κλύσματα πριν πάτε στην αγαπημένη σας πόρνη να σας περιποιηθεί.

Καλύτερα για σας, γι' αυτήν αλλά και όλους εμάς που θα μπούμε μετά -- έλεος δηλαδή.

Συνημμένα

• 9.jpg
    9.jpg
    58,8 KB · Εμφανίσεις: 156

mpeles08

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2022
Like
38
Πόντοι
0

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.877
Πόντοι
206

τύπε εγώ προτείνω να βάζουν δεντράκι
Smell Ya Later Black Ice GIF

ΠΑΣΟΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2020
Like
215
Πόντοι
20
Καλησπέρα επειδή έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι μήπως ξέρει κάποιος φίλος κανένα καλό μασατζιδικο ή κάποια κοπέλα που να ξέρει να κάνει μασάζ προστάτη

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
115
Πόντοι
1
Έχετε δοκιμάσει μασάζ προστάτη?Αν ναι πώς σας φάνηκε;

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
2.888
Πόντοι
441
Τελικά που προσφέρεται μασάζ προστάτη; όχι γαμήσι

iWant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
69
Πόντοι
0
Σε πρόγραμμα 30’ ή παραπάνω;
Μόνο τις ώρας έχω κάνει. Φαντάζομαι σε όλα γιατί το έχουν στάνταρ (δεν μου το έπαιξαν δύσκολες σε αυτό το θέμα, ίσα ίσα το πήγαν εκεί μόνες τους οι περισσότερες) αλλά ρώτα αν θες να είσαι 100% σίγουρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom