Νέα

Μασάζ προστάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trfr50
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δοκιμάζατε μασάζ προστάτη;

• Ναι

• Οχι

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.884
Πόντοι
4.546
Εχω την εντυπωση πως ο γιατρός που υπογράφει το άρθρο είναι αρκετά "μερακλής"...!!
Είπαμε ρε μαγκες να σου κάνουν γλυφοκωλι είναι σουπερ καβλωτικο, αλλά όταν έχουμε παραβιαση κωλοτρυπίδας με επιδίωξη τότε κάτι δεν παει καλα....
τυπε εισαι ψεκασμενος? μην αμφισβητεις την επιστημη!!! :Ρ

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
2.888
Πόντοι
441
Εχω την εντυπωση πως ο γιατρός που υπογράφει το άρθρο είναι αρκετά "μερακλής"...!!
Είπαμε ρε μαγκες να σου κάνουν γλυφοκωλι είναι σουπερ καβλωτικο, αλλά όταν έχουμε παραβιαση κωλοτρυπίδας με επιδίωξη τότε κάτι δεν παει καλα....
πόσο χρονών είσαι; γιατί να αφήνεις ανεκμετάλλευτη την κωλότρυπα και τον προστάτη; εδώ σου λένε ότι κάνει καλό και στην υγεία .

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
34.894
Πόντοι
11.096
πόσο χρονών είσαι; γιατί να αφήνεις ανεκμετάλλευτη την κωλότρυπα και τον προστάτη; εδώ σου λένε ότι κάνει καλό και στην υγεία .
Ψάξου αλλού, αντε γειά φίλος. Καλά να περνάς.

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
2.888
Πόντοι
441
Ψαξου άλλου, αντε γεια φίλος. Καλά να περνας.
1638892666999.png

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.827
Πόντοι
496
Καμιά κοπέλα να το κάνει στην Θεσσαλονίκη?

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.547
Πόντοι
5.956
Για εσένα που ενδιαφέρεσαι αλλά δεν ξέρεις πώς ... ρώτα τον ειδικό :sunglasses:
τύπε ο τυπος λιλας εχει δίπλωμα στο μασαζ με ξύλα μπαμπού. αλλα λογω έλλειψης μπαμπού δουλευει καυσόξυλο :undecided: :undecided: :undecided:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.241
Πόντοι
2.636
Αγαπητέ Διανοούμενε,

Καταρχήν καλησπέρα. Εν μέρει έχεις δίκιο. Θέλω να σου πω ότι η σεξουαλικότητα ποικίλει και μεταβάλλεται. Δεν είναι απαραίτητα κακό σε κάποιους άντρες να τους αρέσει κιόλας αυτό. Τα περί "παραβίασης" κλπ είναι αστειότητες και δεν μπορείς να λέγεσαι σοβαρός άνθρωπος αν με βάση αυτά ορίζει κάποιον ως "ανώμαλο". Είμαστε ενήλικοι και στο σεξ ο καθένας κάνει ό,τι του γουστάρει. Θεωρώ δε κρίσιμο να αναφέρω οτι πολλοί που μιλάνε για δήθεν αντρισμούς είναι πρώτοι στο να αρέσκονται στο σπορ αυτό (πρωκτική ικανοποίηση)

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
57
Like
6.209
Πόντοι
7.636
Αγαπητέ Διανοούμενε,

Καταρχήν καλησπέρα. Εν μέρει έχεις δίκιο. Θέλω να σου πω ότι η σεξουαλικότητα ποικίλει και μεταβάλλεται. Δεν είναι απαραίτητα κακό σε κάποιους άντρες να τους αρέσει κιόλας αυτό. Τα περί "παραβίασης" κλπ είναι αστειότητες και δεν μπορείς να λέγεσαι σοβαρός άνθρωπος αν με βάση αυτά ορίζει κάποιον ως "ανώμαλο". Είμαστε ενήλικοι και στο σεξ ο καθένας κάνει ό,τι του γουστάρει. Θεωρώ δε κρίσιμο να αναφέρω οτι πολλοί που μιλάνε για δήθεν αντρισμούς είναι πρώτοι στο να αρέσκονται στο σπορ αυτό (πρωκτική ικανοποίηση)
Αυτό πάντως με το μασάζ προστάτη παιζει πολύ γενικα

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
34.894
Πόντοι
11.096
Αγαπητέ Διανοούμενε,

Επειδή μου απάντησες πολυ όμορφα, κι όχι όπως ο άλλος που αποσκοπούσε αλλού, θα ήθελα να μιλήσω λοιπόν μόνο για εμενα. Εγώ τον δικό μου κωλο τον θέλω μόνο για εξαγωγή, για τίποτα άλλο. Τώρα αν χάνω πραγματα με αυτό το περιβόητο μασάζ δε με πειραζει. Μου αρκουν οι εμπειρίες της γλώσσας μου και του πουλιου μου.

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.674
Πόντοι
3.425
Καλα τα λες αλλα ειναι αλλο να εισερχεται στον κωλο σου το πουλι καποιου και αλλο το λεπτεπιλεπτο κωλοδαχτυλο μιας γκομενας ενω σε πιπωνει

cayman

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Like
76
Πόντοι
0
Κυριοι αν περασετε απο την tandrajoe θα δειτε την διαφορα.

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Προσωπικά τιμώ τον προστάτη μου εδώ και πολλά χρόνια. Δεν υπάχει τίποτα πιο καυλωτικό από το να σε δαχτυλιάζει μια κοπέλα του γούστου σου ενώ σου παίζει αυτή η εσύ ο ίδιος τον πούτσο σου. Ο οργασμός πάει σε άλλο επίπεδο!

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
2.888
Πόντοι
441
Καλα τα λες αλλα ειναι αλλο να εισερχεται στον κωλο σου το πουλι καποιου και αλλο το λεπτεπιλεπτο κωλοδαχτυλο μιας γκομενας ενω σε πιπωνει
ομοφυλοφιλος ειναι αυτος που ελκεται απο το ιδιο φύλο, δεν έχει να κάνει με το παθητικό σεξ .

Tank111

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
127
Πόντοι
0
Καλησπερα
Υπάρχει κάποια που να ξέρει να κάνει πραγματικά Μασαζ προστάτη;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.241
Πόντοι
2.636

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.340
Πόντοι
2.746
Τα καλύτερα κωλοδάχτυλα τα βάζουν Αλβανές πιτσιρίκες...
Μου έχουν πει άλλωστε ότι οι περισσότεροι αυτό τους ζητάνε...
Μια παρά λίγο να με τελειώσει έτσι...
Δεν της το είχα ζητήσει, μου το έκανε ξαφνικά και η ηδονή που ένοιωσα δεν περιγραφόταν...
Της πήρα το χέρι, παρασυρμένος από τα ταμπού που "μας έχουν περάσει" χρόνια...:(:cry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom