Νέα

Μασάζ Πετράκη 30..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα padelis2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
24
Like
455
Πόντοι
291
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά forum θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το μασάζ στην οδό Πετράκη 30 στο κέντρο της Αθήνας. Είχα πάει να δω για ένα κινητό με τη δουλειά μου το οποίο έχουμε σε αυτή την πολυκατοικία και ξαφνικά με ενημέρωσαν ότι στον έκτο όροφο λειτουργεί μασάζ αισθησιακό έχετε κάποια εμπειρία και αν ναι πείτε μου κάποιο site ευχαριστώ

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
194
Like
64.335
Πόντοι
48.437
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά forum θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το μασάζ στην οδό Πετράκη 30 στο κέντρο της Αθήνας. Είχα πάει να δω για ένα κινητό με τη δουλειά μου το οποίο έχουμε σε αυτή την πολυκατοικία και ξαφνικά με ενημέρωσαν ότι στον έκτο όροφο λειτουργεί μασάζ αισθησιακό έχετε κάποια εμπειρία και αν ναι πείτε μου κάποιο site ευχαριστώ
εχω την εντυπωση οτι ειναι το Εν Αθηναις.

δεν ξερω σιγουρα,δεν εχω παει.
νομιζω δεν εχουν ακουστει τα καλυτερα εδω αν θυμαμαι καλα.
βαλτο στο ψαχτηρι του σαιτ και ψαξε.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.420
Πόντοι
6.236
Τι κινητό έχετε με τη δουλειά σου σε αυτήν την πολυκατοικία; Έπιπλο; Μηχανάκι στην πυλωτή; Μετοχή στο δώμα; Κινητό Samsung σε πατάρι;

Τελευταία τροποποίηση:

kapsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
612
Πόντοι
81
Φιλε μου πολύ ακριβο.Αυτα στο κέντρο είναι για τους τουρίστες.Παντως πιο παλιά κάποιος ανέφερε πολύ τακτικά ότι πήγαινε.Νομιζω στο νήμα μασατζιδικα που φραπας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom