Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.663
Πόντοι
11.096
Καλημέρα κύριοι... Έχουμε καμία καινούργια κοπέλα?
Ίδια σελίδα λίγα μυνήματα πίσω, διαβάστε και λίγο.
Τέλος πάντων....

Πάλινα εκ Ρωσίας, δεν δουλεύει όλες τίς ημέρες, ή συνενόηση μέσα γίνεται στα αγγλικά, από ελληνικά δεν γνωρίζει πάρα μόνο τά βασικά ελάχιστα.
Εμφάνιση, υπηρεσίες ότι έχω γράψει σέ κριτική.

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
494
Like
40.667
Πόντοι
42.697
η Πωλινα δεν είναι καινούργια κοπέλα στο κατάστημα.Ήταν και φέτος τον Απρίλιο κάποιες μέρες αλλά και παλιότερα εποχές 20-22 για αρκετά μεγάλα διαστήματα

ΥΓ. Με ενημέρωσαν πως ένας παχουλό χοντρός ειδήμων ύψους 1.60 με τα χέρια ανάταση παριστάνει τον ειδήμων και το τζοβενο στα καταστήματα. "Ομοιάζει με Πόκεμον " μου είπαν χαρακτηριστικά και ζορίζεται εάν οι κοπέλες του κάνουν χιούμορ για το μπόι του

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.663
Πόντοι
11.096
Ή Παλινα ή όπως την λένε τέλος πάντων έτσι συστήθηκε καί έτσι την σύστησαν από την υποδοχή. Με πρώτη μέρα στην δουλειά καί στο συγκεκριμένο μαγαζί για πρώτη φορά.
Αν ήταν παλιότερα με άλλο όνομα δεν τό γνωρίζω δεν κρατάω καί τά πρακτικά τού κάθε μαγαζιού.

Υ.Γ φαίνεται κάποιος αποφάσισε για κάποιο λόγο νά ασχοληθεί με τής ανατολικές Δ κατηγορίας κατά δήλωση τού όπως έλεγε.
Φαίνεται πώς πλέον ΔΕΝ φτάνουν ούτε για τά κοψιδια στην σχάρα, ακρυβινε καί τό κρέας..... κακομοιριά όμως εντελώς.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.663
Πόντοι
11.096
Πρωινό μεσημεριανή επίσκεψη στο ίδρυμα.
Υποδοχή ή Σοφία.
Από ρόστερ 4 κοπέλες Ιλονα, Αγγελική, Ζωή, Ρίτα, ήθελα Ριτάκι αλλά ήταν δωμάτιο.

Φεύγοντας στην έξοδο ήταν ένα κακάσχημο γέρικο σκυλί γαβγίζε ζητιανευωντας λίγο φαγητό, ενημέρωσα αν καί τό ήξεραν από ότι κατάλαβα, παρόλο αυτά μου υποσχέθηκαν αν περισσέψει κάτι θά τού δώσουν.

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
126
Πόντοι
0
Μύστες αυτή η Παλίνα είναι η Πωλίνα που δούλευε παλιά και έχει αρκετές κριτικές ή είναι άλλη? Πείτε μου αν ξέρετε γιατί δουλεύει σήμερα για να μην τραβιέμαι μέχρι εκεί τζάμπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom