Επίσκεψη προ ημερών για nuru massage από τη σελίδα που είχε ανέβει εδώ. Πλέον υπάρχει και χώρος κεντρικά και από ότι μου είπαν οι κοπέλες ανανεώνονται κατά διαστήματα.
Η κοπέλα: Ουκρανίδιο πιπίνι γύρω στα 25, ξανθό μαλλί καρέ, γύρω στο 1.70, αρκετά αδύνατη με πολύ μικρό στήθος (μεγάλο μείον για αυτό το είδος μασάζ). Από εμένα ένα 6-7/10, το 'χει. Θα την προτιμούσα όχι τόσο αδύνατη και με μεγαλύτερο στήθος. Μιλάει ελληνικά, αλλά με προφορά (κλάιν!). Ευχάριστη παρουσία, χαμογελαστή με πρόθεση να σε ικανοποιήσει στο έπακρο!
Το μασάζ: Ήταν η πρώτη μου φορά σε nuru, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω. Και φυσικά θα ήμουν άδικος να το συγκρίνω με τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στα πορνοsite. Ωστόσο, ήταν φοβερή εμπειρία και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όσους το έχουν απωθημένο και θέλουν να το δοκιμάσουν.
Παρόλο που στη σελίδα γράφουν ότι κατά τη διάρκεια του μασάζ η κοπέλα φοράει μαγιό, τελικά δεν φόρεσε, κανοντάς το ακόμα καλύτερο! Επίσης στο μασάζ έχει αρκετά καλό χέρι, όσο και αν δεν της φαίνεται!
Τιμή: 100€ για 1 ώρα χωρίς σεξ. Σεξ δεν κάνουν, όπως λέει και στη σελίδα. Εμείς μπορούμε να τελειώσουμε ελεύθερα όσες φορές θέλουμε!! Η ώρα τηρήθηκε στο έπακρο και χωρίς πίεση μετά.
Αν θα ξαναπήγαινα; Φυσικά και θα ξαναπάω. Οκ ακριβό. Αλλά πολύ καλύτερο θεωρώ σε σχέση με άλλους απατεωνίσκους του χώρου που μας κλέβουν 50άρικα για υπηρεσίες ξεπέτας.
Όσοι θεωρείται το σεξ αναπόσπαστο κομμάτι, απλά προσπεράστε!