You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.792
- Πόντοι
- 206
ακα δεν έκανα ποτέ μου δε με ενδιέφερε.........Έχω πάει σε πολλά πριβέ και δε μπορώ να πω ότι έχουν μόνιμα την ίδια ποιότητα......χάλασαν κι αυτά.......κάποτε δεν έδινες 50 και 70 αλλά 100 συν 20 το ακα αν θυμάσαι,
αν είσαι τόσο παλιός όπως λες κ δεν είσαι στα prive γιατί εκεί δεν ισχύουν αυτά πού έγραψες λυπάμαι
Αυτά πού έγραψες ισχύουν στα μη prive βλέπε dames, body free κλπ
είναι στη ζουλα όπως λες ακριβώς κ ίσως αυτό μας αρέσει
αλλιώς θα πηγαίναμε στα στούντιο πού έχουν άδειά
Αυτό που με κάνει να στέκομαι προσοχή είναι ότι κάποιες κοπέλες το κάνουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους......Εγώ ξέρω 2 τέτοιες που δουλεύουν ακόμα.......Σεβασμός , εκτίμηση και στήριξη σε αυτές τις κοπέλες.
Professoras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 1.011
30 και μιλφ;!Η Αλινα ειναι ενα μιλφ γύρω στα30 μετριου αναστημα ξανθια με πιασηματα σκυλε πρόσωπο νομιζω αξιζει μια δοκιμή.
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
συγνωμη για την παρεμβαση αλλα το να πουμε οτι εχουν ακουστει καλες κριτικες για την βικυ ειναι τουλαχιστον ανεκδοτο...περα του ομορφου παρουσιαστικου σε ολα τα υπολοιπα το κοριτσι ειναι για σταυρωμα!
Κάνει ολοκληρωμένο πρόγραμμα?
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.245
- Πόντοι
- 39.777
ακα δεν έκανα ποτέ μου δε με ενδιέφερε.........Έχω πάει σε πολλά πριβέ και δε μπορώ να πω ότι έχουν μόνιμα την ίδια ποιότητα......χάλασαν κι αυτά.......
Αυτό που με κάνει να στέκομαι προσοχή είναι ότι κάποιες κοπέλες το κάνουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους......Εγώ ξέρω 2 τέτοιες που δουλεύουν ακόμα.......Σεβασμός , εκτίμηση και στήριξη σε αυτές τις κοπέλες.
Το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του και τι προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει δεν αφορούν κανένα άλλο εκτός από το άτομο του,μη τρώτε παπά από κάθε τσολι που επειδή δεν θέλει να πάει σε μια σωστή και σοβαρή δουλειά γίνεται πουτανα και βγάζει σε μια βδομάδα αυτά που βγάζουν οι άλλες σε ένα μήνα!!!
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
Δεν ξέρω πως αυτός ο εκπληκτικός λαός μας, έχει μια παροιμία, ένα γνωμικό, ένα ρητό για τα πάντα, για την περίσταση λοιπόν και προς επίρρωση του ανωτέρω post υπάρχει το:Το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του και τι προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει δεν αφορούν κανένα άλλο εκτός από το άτομο του,μη τρώτε παπά από κάθε τσολι που επειδή δεν θέλει να πάει σε μια σωστή και σοβαρή δουλειά γίνεται πουτανα και βγάζει σε μια βδομάδα αυτά που βγάζουν οι άλλες σε ένα μήνα!!!
''Μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια''
Έχει 60Η τιμες απο οτι μου ειπαν ειναι 40 ευρω μασαζ με φραπε 50 ευρω μασαζ και πιπα 60 ευρω φουλ χωρις μασαζ και 80 ευρω φουλ και μασαζ.

luca
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 71
- Πόντοι
- 1
Μετά απο παααρα πολύ καιρό , δειλά δειλά ξανακάνουμε τα βήματα μας.
Παλιός θαμώνας του edelweiss και της Ευας (Β. Ολγας) , ξανά σε αναζήτησή νέων περιπετειών.
Διαβάζω , παρακολουθώ , αλλα βλέπω μετριότητα. Κάπου θα κάτσει η μπίλια ... για να δούμε. Ελπιζω σύντομα να συνεισφέρω με μια ενημέρωση.
Μονο μια ερώτηση για την ώρα. Συχνά περνώ απ´εξω απο το ANGEL SPA στον φοίνικα (Μαρίνου Αντύπα και Ποσείδονως ) , βλέπω κίνηση , παρκαρισμένα ... κατι γινόταν παλιά ...
τωρα ? Εχει κανεις άποψη ?
Παλιός θαμώνας του edelweiss και της Ευας (Β. Ολγας) , ξανά σε αναζήτησή νέων περιπετειών.
Διαβάζω , παρακολουθώ , αλλα βλέπω μετριότητα. Κάπου θα κάτσει η μπίλια ... για να δούμε. Ελπιζω σύντομα να συνεισφέρω με μια ενημέρωση.
Μονο μια ερώτηση για την ώρα. Συχνά περνώ απ´εξω απο το ANGEL SPA στον φοίνικα (Μαρίνου Αντύπα και Ποσείδονως ) , βλέπω κίνηση , παρκαρισμένα ... κατι γινόταν παλιά ...
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.245
- Πόντοι
- 39.777
Προσοχη στο zero...
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
Αν η γυναίκα εχει πιάσει τα 30 ειναι μιλφ.30 και μιλφ;!![]()
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
Και αν αποφάσισε να κάνει αυτή την δουλειά οφείλει να την κανει σωστά και με σεβασμό στον πελατη.Το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του και τι προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει δεν αφορούν κανένα άλλο εκτός από το άτομο του,μη τρώτε παπά από κάθε τσολι που επειδή δεν θέλει να πάει σε μια σωστή και σοβαρή δουλειά γίνεται πουτανα και βγάζει σε μια βδομάδα αυτά που βγάζουν οι άλλες σε ένα μήνα!!!
Διαγραμμένο μέλος 184909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 175
- Πόντοι
- 1
το χει γυρισει σε μανικιούρ ,περιποίηση ,λιποδιαλυση και κατι μπουρδες ,αλλα κανει και μασαζ,μπορεις να παρεις τηλεφωνο να ενημερωθεις απο την ιδια
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.245
- Πόντοι
- 39.777
Αζαζελ σε περιμενει η Τζενη η Λατινα.
Άμα ήταν 10 χρόνια νεότερη θα το σκεφτόμουν,τα λεφτά που ζητάει είναι εξωπραγματικά για την ηλικία και την εποχή που ζούμε..
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.792
- Πόντοι
- 206
Η Ξένια;Η Ρανια και η Ριτα αποτελούν πλέον παρελθόν.
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.792
- Πόντοι
- 206
Παλιότερα κάποιες μου είχαν αναφέρει απλά ότι έχουν παιδιά...... Καμιά δεν κλάφτηκε..... Από αυτές που δουλεύουν τώρα δε μου είπε καμιά τίποτα.... Ένας συναγωνιστής με διαφώτισε....... Δε συμφωνώ ότι έπρεπε να πάνε να δουλέψουν σε κανονική δουλειά.... Όταν η οικογένεια χρειάζεται άμεσα χρήματα, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λένε..... Ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει ο κόσμος...... Το να είσαι σε μια συμβατική δουλειά με 300 και 400 ευρώ και να παίρνεις μόνο έναντι κάθε μήνα με παρακαλετά, χίλιες φορές μασατζίδικα...... Τα παίρνεις χοντρά αν είσαι καλή και μετά την κάνεις με ελαφρά.....Δεν ξέρω πως αυτός ο εκπληκτικός λαός μας, έχει μια παροιμία, ένα γνωμικό, ένα ρητό για τα πάντα, για την περίσταση λοιπόν και προς επίρρωση του ανωτέρω post υπάρχει το:
''Μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια''
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Η Ξένια;
Η Ξένια είναι εκεί..Τη πήρα πρίν λίγες μέρες. Είπα για κάτι περισσότερο εκτός από φραπέ και μου είπε όχι τίποτα περισσότερο
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα! Μπορεί να μου πει κάποιος αν αξίζει? Έχει ωραίο σώμα και πρόσωπο?