Quiz: Βρείτε τις διαφορές
σωστός ο παίχτης
Quiz: Βρείτε τις διαφορές
Αδερφέ, είμαι 48 χρονών, και η πρώτη μου φορά σε μπουρδέλο ήταν το 1986, στην Αγαπηνού 2 στην Σούλα.
Εβίτα = private πρέπει να βρεις ¨χορηγο¨ να σε προωθήσει
πήγαινέ κ πες ότι είσαι 21 στις γριές πού λες κ ελα να μας πεις το αποτέλεσμάειμαι 21 λες οι γριες που έμαθα οτι εχει το DAMES να μην θελουν?
πήγαινέ κ πες ότι είσαι 21 στις γριές πού λες κ ελα να μας πεις το αποτέλεσμά
καλημερα φιλε μ καρδιναλιε! ενημερωνουμε για ολους! οχι μονο για μας τους παλαιοτερους που τα χουμε βαρεθει !!οσοι δεν γνωριζουν πχ την γιωτα θα το ψαξουν τωρα εαν θελουν θα περασουν..! δεν κατανοω την παρατηρηση σου αυτη την φορα ! ομορφη μερα να εχεις!Εγω πέρασα απ' όλα τα μαγαζιά της πόλης, ενδιαφέρει κανένα;
Μην γράφουμε ποστ μόνο για να γράφουμε....
Που είναι η ενημέρωση φίλε Θοδωρή;
κ αύριο θα κάνει άλλο προφίλ να πει τι μαλακία τουΡε συ stallion τι ασχολείσαι;;
Ο Filox@ είναι.
15:30 χθες τον μπαναραν και 16:30 είχε νέο προφίλ.
PS:
Καλημέρα φίλε μου
κ αύριο θα κάνει άλλο προφίλ να πει τι μαλακία του
Καλημέρα black πως απ τα λημέρια μας ποιος καλός άνεμος σ έφερε o άνεμος filox????
Οπου ναναι θα σκάσει κ ο Azazel
Ναι φίλε μου, διάβασα τις μαλακιες που έγραφε, και δεν κρατήθηκα, για αυτό τον έβγαλα κάρτα στο θρεντ πιο πίσω.
Έχει μιάμιση ώρα που έπιασε δουλειά ο αζα, βγάζει το μεροκάματο τώρα.
Καλημέρα, 3μιση ώρες έχει που έπιασα δουλειά![]()
Επισημαίνοντας οτι, η παρατήρηση ήταν καλοπροαίρετη, αυτό ακριβώς τόνισα, οτι δεν υπήρχε ενημέρωση, αλλα απλή αναφορά.καλημερα φιλε μ καρδιναλιε! ενημερωνουμε για ολους! οχι μονο για μας τους παλαιοτερους που τα χουμε βαρεθει !!οσοι δεν γνωριζουν πχ την γιωτα θα το ψαξουν τωρα εαν θελουν θα περασουν..! δεν κατανοω την παρατηρηση σου αυτη την φορα ! ομορφη μερα να εχεις!
σαν νεος που λες,εννοείς σαν μελος του side η δεν εχεις παει ποτε σε μασατζιδικα?P1 αξίζει εως νεος να πάω σε μασάζ? η να πάρω callgirls?
Αυτή ήταν η Χριστίνα, Αγαπηνού 2 αριστερά. Η Σούλα ήταν Αγαπηνού 2 , δεξιά.Αυτή δεν ήταν που είχε ένα λάστιχο στην βρύση και μόλις τελείωνε με τον πελάτη το χωνε στο μουνι για να το πλύνει??
γιωτα λοιπον ετων 24 μια ωρα ωραιο μασαζ χαλαρωτικο με τελειωμα εκτονωσησ στις βυζαρες με συν 20 εχτρα μεσα ! 30 η τιμη του μασαζ!!! για να ειναι ολοκληρωμενη η ενημερωση και ναι εχεις δικιο ξεχασα να τα αναφερω κυριε καρδιναλιε-φιλτατε φιλε!!υγ. παντως θεωρω πως αρκετες κοπελες απο βανα και βενους αλλα και ακουα με το αντιστοιχο αντιτιμο, αν λιγο το κυνηγησεις επειτα απο μερικες φορες θα πηγαιναν και χοτελ για πιο ολοκληρωμενο προγραμμα !!!Επισημαίνοντας οτι, η παρατήρηση ήταν καλοπροαίρετη, αυτό ακριβώς τόνισα, οτι δεν υπήρχε ενημέρωση, αλλα απλή αναφορά.
Πέρασες με την αναφερόμενη, πως ήταν; τι πρόγραμμα έκανε; ήταν καλή στην δουλειά της; άξιζε το πολύτιμο όβολο σου;
Κάθε νέο μέλος αυτά θέλει να μάθει, ώστε να μην σπαταλάει χρήμα και χρόνο σε άχρηστες εκμεταλλεύτριες της αρσενικής υποτέλειας στο αιδοίο.