You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.831
- Πόντοι
- 216
Πέρασα σήμερα απο Τσιμισκή Ντάμες. Κινούμενος με κατεύθυνση από Δωδεκανήσου προς την ΧΑΝΘ με το αμάξι, όλοι με χαιρετούσαν με ανοιχτά τα χέρια. Είχα κι έναν φίλο μαζί μου και αναρωτιόταν από πού έχω τόσους γνωστούς. Τέλος πάντων πήρα πρόγραμμα 40Ε με χέρι. Καλή φάση αν και το έκανα πρώτη φορά.
Το περίεργο είναι ότι όλα τα φανάρια ήταν ανάποδα. Δηλαδή για να δώ τι χρώμα έχει, έπρεπε πρώρα αν το περάσω και να γυρίσω το κεφάλι προς τα πίσω.
Την άλλη φορά θα το κάνω με την όπισθεν.......
Το περίεργο είναι ότι όλα τα φανάρια ήταν ανάποδα. Δηλαδή για να δώ τι χρώμα έχει, έπρεπε πρώρα αν το περάσω και να γυρίσω το κεφάλι προς τα πίσω.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.790
- Πόντοι
- 32.165
Τι περνεις τυπε?Πέρασα σήμερα απο Τσιμισκή Ντάμες. Κινούμενος με κατεύθυνση από Δωδεκανήσου προς την ΧΑΝΘ με το αμάξι, όλοι με χαιρετούσαν με ανοιχτά τα χέρια. Είχα κι έναν φίλο μαζί μου και αναρωτιόταν από πού έχω τόσους γνωστούς. Τέλος πάντων πήρα πρόγραμμα 40Ε με χέρι. Καλή φάση αν και το έκανα πρώτη φορά.
Kauliaris27
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2014
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
Πέρασα σήμερα απο Τσιμισκή Ντάμες. Κινούμενος με κατεύθυνση από Δωδεκανήσου προς την ΧΑΝΘ με το αμάξι, όλοι με χαιρετούσαν με ανοιχτά τα χέρια. Είχα κι έναν φίλο μαζί μου και αναρωτιόταν από πού έχω τόσους γνωστούς. Τέλος πάντων πήρα πρόγραμμα 40Ε με χέρι. Καλή φάση αν και το έκανα πρώτη φορά.
Τι περνεις τυπε?
Μαλλον περνει πολλες δοσεις Ραδιο Αρβυλα και του ειπα του Κανακη κρατα το μια φορα την εβδομαδα δεν θα τα αντεξουμε...

Α και τωρα που τον θυμηθηκα, εθεαθει χθες ο Κωστακης του Αρβυλα με 5-6 κοριτσακια αλλα τον ειδα πεσμενο, λετε να του λειπει ο Αντωνης...?

expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 536
- Πόντοι
- 36
χαχαχαχααχαχαχαχχααχαχαχαχΜαλλον περνει πολλες δοσεις Ραδιο Αρβυλα και του ειπα του Κανακη κρατα το μια φορα την εβδομαδα δεν θα τα αντεξουμε..., ενταξει χιουμορ κανει το παλικαρι...
Α και τωρα που τον θυμηθηκα, εθεαθει χθες ο Κωστακης του Αρβυλα με 5-6 κοριτσακια αλλα τον ειδα πεσμενο, λετε να του λειπει ο Αντωνης...?![]()
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 536
- Πόντοι
- 36
τρελανε με ρε φιλαρακο χαχαόχι γιατί έβρεχε εκείνη την ώρα Αλλά την έχω στα υπ'όψιν όταν βολέψει.
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 536
- Πόντοι
- 36
χαχαχ ολα θα γινουν να σταματησει η βροχη τωρα βρεχει δεν γινεται !!!!!!σταλιον!πάμε μαζί από βδομάδα μία μέρα ;)
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 536
- Πόντοι
- 36
πεθαινω φακιρη θοδωρης εδω χαχαχααχχα χαχααχ χααχαχχααχ χαχαχααχαχ χααχαχαχαχχααχχαχαχααχχα !! ! !Δεν το πιασαμε αυτο ρε φιλε..
Και τι εγινε που εβρεχε..εξω στο μπαλκονι θα γινονταν η συνεδρια?
Και θα βρεχοσασταν?
![]()
![]()
![]()
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 536
- Πόντοι
- 36
στην ποια?Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τη μαργαρίτα που είχε δουλέψει ένα φεγγάρι στη Βάσια?
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 536
- Πόντοι
- 36
ναι ναι κατι εχω ακουσει φιλαρακο αν και με το ιδρυμα αυτο δεν ειχα ποτε επαφες εχει τπτ καλα ? ελληνιδες?Στη Βάσια ήταν συνέταιρος με την Νίκη και τώρα είναι χωριστά
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.355
- Πόντοι
- 24.346
Η Νίκη (δούλευε στην Εβίτα με το όνομα Λάουρα και μετά στην Μαριάννα ως Ελίζα) συνεταιρίστηκε με την Βάσια και ανοίξανε μαγαζί , πρώτα στην Δωδεκανήσου, και μετά στην Στρατηγού Μπραντούνα (πίσω από την παλιά Β' Δ.Ο.Υ.). Πριν 3 χρόνια χωρίσανε τα τσανάκια τους, αλλά ήταν τόσο χαζές που για εκδικητικούς λόγους, η μια έστελνε στην άλλη τους μπάτσους μια φορά τον μήνα. Πριν 1.5-2 χρόνια περίπου μεταφέρθηκε στην Αναγεννήσεως και μετά έκλεισε τελείως, ύστερα από ένα πέσιμο.Στη Βάσια ήταν συνέταιρος με την Νίκη και τώρα είναι χωριστά
Αυτά για την ιστορία...
commandante
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παίδες και καλή εβδομάδα! Επειδή σήμερα θα πάω στο dames, ποια προτείνετε ως καλύτερη για στοματικό!
Σας ευχαριστώ αδέρφια μου
Σας ευχαριστώ αδέρφια μου
Ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα.Για τη ιστορια,το μαγαζι στην Αναγεννησεως λειτουργει ακομη με αλλη διευθυνση,κρατωντας και ενημερωνοντας επιλεκτικα καποιους παλιους πελατες της Νικης.Δεν εχω παει,μα φιλος μου ειπε πως δεν αξιζει ουτε απο γυναικες,ουτε απο τιμες,και πως γενικα δεν κανει καλες εξηγησεις το νεο αφεντικο.Η Νίκη (δούλευε στην Εβίτα με το όνομα Λάουρα και μετά στην Μαριάννα ως Ελίζα) συνεταιρίστηκε με την Βάσια και ανοίξανε μαγαζί , πρώτα στην Δωδεκανήσου, και μετά στην Στρατηγού Μπραντούνα (πίσω από την παλιά Β' Δ.Ο.Υ.). Πριν 3 χρόνια χωρίσανε τα τσανάκια τους, αλλά ήταν τόσο χαζές που για εκδικητικούς λόγους, η μια έστελνε στην άλλη τους μπάτσους μια φορά τον μήνα. Πριν 1.5-2 χρόνια περίπου μεταφέρθηκε στην Αναγεννήσεως και μετά έκλεισε τελείως, ύστερα από ένα πέσιμο.
Αυτά για την ιστορία...
giorgos vazelos8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καμία καλή πρόταση για μασάζ και στοματικό. ...
Β.Ολγας στο 283 βρισκεται...Δεν είναι free. Bρισκεται πιο πάνω στην Β. Όλγας 2.. !!