Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.612
- Πόντοι
- 216
Γιατί οχι ρε φιλε?οχι φιλε
Η Λένα στη Vana και η Βάλια στο Venus είναι σιγουρα πανω απο 35!!
Γιατί οχι ρε φιλε?οχι φιλε
Φιλε μου Ντογκ σκέφτομαι να παω Νταμες να παρω Ηρω και Δεσποινα σε διπλο προγραμμα.Εγκρινεις?Είμαι πρώτη φορά στο site αλλά παλιός στα μασατζίδικα. Χτες πήγα στο καινούργιο Αμαρυλλίς. Είναι πολύ καλύτερο από πριν με τρία καταπληκτικά αστέρια! Και το μασάζ με 4 χέρια ήταν φανταστικό!!!!!!!
κ η ελισαβετ ;)Γιατί οχι ρε φιλε?
Η Λένα στη Vana και η Βάλια στο Venus είναι σιγουρα πανω απο 35!!
κ η ελισαβετ ;)
μαρια λαδαδικα πηγες κανεις τελευταια? εχει τπτ ενδιαφερον?
πηγες προσφατα?Αχ Μαρια...
ωραια κομματια οπως παλια,αλλα τσουχτερες τιμες..
για αυτο δεν ξαναπαω...
Μακάρι και τα υπόπολοιπα ψευτομασσαζ να έχουν την τύχη του!Και τα δυσαρεστα νεα της ημερας..το σπα ελιτ στην εγνατια 112 ειναι κλειστο εδω και 2 βδομαδες και μαλλον θα παραμεινει κλειστο
Και τα δυσαρεστα νεα της ημερας..το σπα ελιτ στην εγνατια 112 ειναι κλειστο εδω και 2 βδομαδες και μαλλον θα παραμεινει κλειστο
πηγες προσφατα?
[/quote
Οχι,εχει περιπου 2 χρονια να παω
Σας ευχαριστώ παίδες!κ η ελισαβετ ;)
Φιλε μου η Ηρω εχει γινει πολυ καυλη στην δουλεια της όπως και η Δεσποινα άλλωστεΠέρασα απο τις Dames πήρα την Ηρώ, την ίδρωσε την φανέλα το κορίτσι άξια τα 60 ευρώ.
Οντως η Ελισσαβετ δεν εμφανίζεται πλεον...η ελισσαβετ εχει πανω απο μηνα να εμφανιστει ισως να σταματησε
παληκαρια στο νταμες ποιες αλλεσ ηταν περαν των μεταγραφων της μαγκυ?Φιλε μου η Ηρω εχει γινει πολυ καυλη στην δουλεια της όπως και η Δεσποινα άλλωστε