You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν γίνεται, αλλά δεν πειράζει. Εξ άλλου ξέρουμε ότι δεν το έγραψες ιδιοτελώς...ok boys συγνωμη δεν ηθελα να διαφημισω καποιο ιδρυμα σαν απλο σχολειο το εγραψα..οντως λαθος μου..πως γινεται νατο διαγραψω τωρα??
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
Καλό ειναι όταν κάτι το βρίσκουμε όχι της αρεσκείας μας να μην το παραθετουμε αν δεν εχουμε σκοπό να το διαγραψουμε εντος του χρονικού ορίου των 15 λεπτων(αν θυμαμαι καλά τοσο χρονο δινει το φόρουμ).
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Κι όμως:Δεν γίνεται, αλλά δεν πειράζει. Εξ άλλου ξέρουμε ότι δεν το έγραψες ιδιοτελώς...
Μπορεί ο φίλος cheef4 και μόνο αυτός να το τροποποιήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχει ουσιαστικά διαγραφεί.
Αρκεί να πάει στο post του και να κάνει ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ.
cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
πραγματικα και η σειρα που εβαλα ηταν εντελως τυχαια..sorry παντως,με τα λαθη μαθαινεις.Δεν επρεπε να το σκεφτω τοσο επιπολαια..Δεν γίνεται, αλλά δεν πειράζει. Εξ άλλου ξέρουμε ότι δεν το έγραψες ιδιοτελώς...

treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
1 ώρα είναι το χρονικό περιθώριο που δίνει το site για τροποποιήσεις ή διαγραφή. Μετά δεν γίνεται, εκτός αν παρέμβει κάποιος mod ή ο admin.Εγω παντος μπορω να διαγραψω ενα απο τα σχολια μου αν και εχουν περασει 19 λεπτα,μου εχει διαγραφη,δεξια πανω απο το σχολιο
Μην το διυλίζουμε άλλο όμως... Όπως θαλεγε κι ο azazel αρκετοί καυγάδες με τις διαγραφές της λίστας Λαγκάρντ. Ας μην αρχίσουμε κι εδώ τα ίδια
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Το χιούμορ μου το ξέρεις. Πάντα φίλοι.Αγαπητέ μου, γάτε, δεν θα το έκανα πότε αυτό σε σένα, ούτε για πλάκα, πίστεψε με.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
Χαλάρωσε σεφ όλα οκ. 
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.297
- Πόντοι
- 39.777
1 ώρα είναι το χρονικό περιθώριο που δίνει το site για τροποποιήσεις ή διαγραφή. Μετά δεν γίνεται, εκτός αν παρέμβει κάποιος mod ή ο admin.
Μην το διυλίζουμε άλλο όμως... Όπως θαλεγε κι ο azazel αρκετοί καυγάδες με τις διαγραφές της λίστας Λαγκάρντ. Ας μην αρχίσουμε κι εδώ τα ίδια![]()

treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Όχιιιι πάλιιιι!!!!ok boys συγνωμη δεν ηθελα να διαφημισω καποιο ιδρυμα σαν απλο [size=14pt]σχολειο[/size] το εγραψα..οντως λαθος μου..πως γινεται νατο διαγραψω τωρα??
Σχόλιοοοοοοοο
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Το καλύτερο μασάζ μου το έκανε μία Ρουμάνα 20 ετών στο Βουκουρέστι σε ημι-παράνομο μασατζίδικο.
Λάδι-Χάδι-Μουνί-Κ@λος! με 200 Lei (50 eur).
(Έτσι για να αλλάξουμε λίγο κλίμα)
Επί τι ευκαιρία το τροποποίησα λίγο το post μου.... (τόσο απλό)
Λάδι-Χάδι-Μουνί-Κ@λος! με 200 Lei (50 eur).
(Έτσι για να αλλάξουμε λίγο κλίμα)
Επί τι ευκαιρία το τροποποίησα λίγο το post μου.... (τόσο απλό)
cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
ξενερωσα τοσο πολυ με την παρτη μου τωρα..παρακολοθθω το σαιτ χρονια τωρα και λιγο πολυ ξερω τους κανονισμους,πως μου'ρθε και το'γραψα αυτο τωρα....ενας θεος ξερει..μεχρι και την ορθογραφια μου εχασα treflejack...Μην με κοροιδευεις ρε κοπριτη!!Χαλάρωσε σεφ όλα οκ.![]()

djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
ΑΧ !!! δε με διαβάζεις νέος...δε με διαβάζεις... (πάντως ευχαριστώ έστω και που ασχολήθηκες μαζί μου)ΣΤΕΛΑ ;)
"Πάντως να πω κι εγώ ότι αφού μάζεψα κάποια λεφτάκια και πολύ κουράγιο πήγα στη Στέλλα της Μαριάνας."
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
Όχιιιι πάλιιιι!!!!
Σχόλιοοοοοοοο![]()

Καλό σας βράδυ κύριοι(και κυρίες).Πάω για κανένα ποτό(Με τα φαντάσματα μετά τις 12 κι εγώ)
Καλη συνεχεια,μπορει να τα πούμε αργά....
cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
καλο βραδυ συν'
Καλό σας βράδυ κύριοι(και κυρίες).Πάω για κανένα ποτό(Με τα φαντάσματα μετά τις 12 κι εγώ)
Καλη συνεχεια,μπορει να τα πούμε αργά....![]()