House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
Ναι ρε παίχτη τη Λένα πριν λίγες μέρες την πήρα στη Βούλγαρη.
Κατα τα αλλα τα σταματησες ολαΝαι ρε παίχτη τη Λένα πριν λίγες μέρες την πήρα στη Βούλγαρη.
Θέλω να αναφέρω οτι οι πληροφορίες που μετέδωσες ήταν απολύτως σωστές όταν τις μετέδωσες! και επειδή θεωρώ οτι μέχρι σήμερα συμβάλεις τα μέγιστα στο σκοπό του forum θα ήταν πολύ καλό να συνεχίσεις τις ενημερώσεις απτόητος από κάποιους όψιμους κριτές του γούστου μας και των προθέσεων μας!Για λόγους δεοντολογίας οφείλω να επανέλθω και να πω ότι οι εξής δύο πληροφορίες, που μετέδωσα, δεν ανταποκρίνονται πλέον στην πραγματικότητα:
καλησπέρα συνάδελφε πως γίνεται να πάω σ' αυτό το μασατζίδικο?επιστροφή από εβιτα escape είχε καμια δεκαριά κοπέλες. Εντυπωσιακη η Ζετα ελληνιδα, αλλά επειδή μ' αρέσουν όμως οι ξανθούλες πήρα τη Ναταλι ρωσιδάκι 20 ετών ψηλή λεπτή με πλούσιο στήθος ποδάρες και κωλο σουπερ, η κοπέλα ήταν πολύ άνετη στοκαι
χωρίς πολύ χέρι και υγρή.
Χα χα ωραιος,το ξερω. Μαρτιου οδος εννοουσα,αλλα κατι εγινε και κοπηκε στη μεση.για να πηγες στη κ καραμανλη το μαρτιο κ να το γραφεις τωρα ειναι λιγο δυσκολο οποτε διορθωσε το εχεις χρονο ακομα
κ δωσε κ περισσοτερες πληροφοριες
Σουρωμένος είσαι;παιδια κρυο καιροσ για δυο σκεφτομαι σε ποιο μασαζ να παω και ποια χερακια να με τριψουνε λετε να παω ΖΕΤΑ θεα κουκλαρα ΖΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ περιμενε με μωρο μου ερχομαιμου
ναι ρε ΧΑΡΟΥΗ σουρωμενοσ ειμαι απο ερωτα ζηλευεισ??????????Σουρωμένος είσαι;Αφού την έχεις τζάμπα all around the clock
Άντε καλά στέφανα........
Όχι βέβαια. C'est la vie. Σου (σας) εύχομαι το καλύτερο Ζετούα....ναι ρε ΧΑΡΟΥΗ σουρωμενοσ ειμαι απο ερωτα ζηλευεισ??????????![]()
![]()
![]()
![]()