popyouuuuuuuuuuup
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Μπορείτε να κάνετε μια ενημέρωση για harmony, αν κάποιος συναγωνιστής έχει πάει πρόσφατα! Ευχαριστώ.
Να με συγχωρείς κιόλας που βγήκα δημόσια να γράψω/κράξω τις επισκέψεις μου!Δηλαδή εσύ φίλε πλήρωσες για μία μέτρια μαλακία και ένα σχετικά καλό τσιμπούκι 140 €
Για 70 λεπτά σε δύο δόσεις/ μαγαζιά
Θα το ξαναπώ… Άξιοι της μοίρας μας εδώ στο χωριό
Η Ναντια τυπε μονο μασατζιυ δεν ειναι πουτανα που το γυρισε σε μασαζ και το παιζει μασατζου ειναιΚα
Που να βρεθούν μασατζουδες όπως η Νάντια από κρυσταλ
Η Ναντια τυπε μονο μασατζιυ δεν ειναι πουτανα που το γυρισε σε μασαζ και το παιζει μασατζου ειναι
Τουλάχιστον κάνει μασάζ? Η μόνο ρεψιονιστΗ Ναντια τυπε μονο μασατζιυ δεν ειναι πουτανα που το γυρισε σε μασαζ και το παιζει μασατζου ειναι
Η Ναντια τυπε μονο μασατζιυ δεν ειναι πουτανα που το γυρισε σε μασαζ και το παιζει μασατζου ειναι
Ρεσεψιόνιστ μασατζου.......Η Ναντια τυπε μονο μασατζιυ δεν ειναι πουτανα που το γυρισε σε μασαζ και το παιζει μασατζου ειναι
την ιδια απορια εχω και εγω αν γνωριζει καποιοs μυστηs αs ενημερωσειΓνωρίζει κανείς αν η Νικόλ από Relief συνεχίζει κάπου ή αν έχουν ξανανοίξει το relief με την Μαρία;
Με τι κόστος;Ναι, κανονικά
Φίλε δε σε έψεξα για τη δημοσίευσή σου. Απλά καταδεικνύω την κατάντια της πόλης μαςΝα με συγχωρείς κιόλας που βγήκα δημόσια να γράψω/κράξω τις επισκέψεις μου!
18:26 το νήμα έχει 10 μέλη και 39 επισκέπτες….
Ένας να έγραφε κάτι παραπάνω, θα ήμασταν όλοι καλύτερα, πελάτες και μαγαζιά.
Αν έχεις την καλοσύνη, περιμένω να μου προτείνεις κάτι καλό και vfm.
Μία ερώτηση ρε παιδιά γιατί έχω πολύ καιρό να πάω σε μαγαζί και αυτό ενσυνείδητα για τους γνωστούς λόγους.Σημερινη συναντηση με Βιβιαν στο Βανα σπα,υπεροχο σωμα ,μικρο στηθος που τα προτιμω σε σχεση με τα μεγαλα,πολυ ωραιο κωλαρακι,πολυ καλο μασαζ! πολυ καλο σοσιαλ! υπεροχο τελειωμα! κοστος 60 ευρω για 45 λεπτα συνεδριας!
Ήρθες για λίγες μέρες ΘεσσαλονίκηΚαλησπέρα σε όλους
Πρώτο ποστ/ερωτηση όποτε χρειάζομαι βοήθεια σίγουρα .
Θα είμαι Θεσσαλονίκη 2-3 μέρες
Προτάσεις για μασάζ και να περάσω καλά ; Γιατί με αναζήτησή στο Google χάθηκα .
Αν εύκολο με λινκ ή διεύθυνση
Ευχαριστώ
Μήπως να δώσεις ένα γαμοπενηνταρικο να μας πεις κ εμάς ;Καλημέρα και καλό μήνα!!!
Ποια αξίζει εδώ στο βάνα;;
Το Harmony πάντως έχει ακολουθήσει αυτό το μοντέλο. Χτυπάς θυροτηλέφωνο και μετράει η ώρα...Το έχω ξαναπεί ότι εδώ στη Θεσσαλονίκη ανέκαθεν σε κάποια μαγαζιά ο χρόνος ξεκινούσε από τη στιγμή που χτυπούσε το θυροτηλέφωνο ο πελάτης
Και όχι μόνο εκείΤο Harmony πάντως έχει ακολουθήσει αυτό το μοντέλο. Χτυπάς θυροτηλέφωνο και μετράει η ώρα...
Ας όψεται ο @Humax...
Κάνε και καμιά ενημέρωση πως πέρασες στο Κρυσταλ και με ποια.Καλησπέρα σύντροφοι! Από εμπειρίες Θεσσαλονίκη έχω πάει μόνο Κρύσταλ μέχρι στιγμής. Ποιά είναι τα πιο καλά που έχει για κέντρο ή Ανατολικά αν παίζει κάτι; είδα κάποιος είπε Αγ. Δημητρίου αλλά δεν βρίσκω κάποιο τηλέφωνο ή ιστότοπο. Μπορεί κάποιος να στείλει 2-3 προτάσεις να έχουμε ποικιλία;
Βάνα μαστουροσταυρουπολη… όλες τι πίνουν και τραβάν τσιμπουκια με +50 ελεύθερα κ χυσιματα ελεύθερα…οι μισές έχουν παιδιά και μετά τα χυσιματα πάνε κ αγκαλιάζουν κ φιλάνε τα παιδιά τους …μόλις τις χύνετε να τις δίνετε και συγχαρητήρια για αυτό που εγινανΒάνα σταυρουπολη εννοείς αυτό το μαγαζί κοντά στο τρελάδικο ή κάποιο άλλο που δεν γνωρίζουμε ;