Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

Alla k alla

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2024
Like
690
Πόντοι
80
Πέθανε φίλε ο πρώην παράγοντας του Άρη. Το πιο σέξι outfit για μασατζίδικο ήταν αυτό Ιατρική ποδια και γόβες

Μερικές καύλες έβαζα και λάδι στα πόδια!!!

Την Μαρία την γνώρισα το 2002 Όταν είχε μαγαζί μαζί με τον Θόδωρο τον Κυριακίδη μετά πήγε βασιλέως Γεωργίου μετά πήγε Σοφούλη και μετά Λαδάδικα

Ωραία γυναίκα κάποτε
Επίσης με ποδιές άσπρες κοντές φούστες και ψιλοτάκουνα ήταν το ευ ζην στην Όλγας. Τέλειο ήταν! Κρίμα που δεν υπάρχουν πλεον τέτοια μαγαζιά

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.606
Πόντοι
3.446
Επίσης με ποδιές άσπρες κοντές φούστες και ψιλοτάκουνα ήταν το ευ ζην στην Όλγας. Τέλειο ήταν! Κρίμα που δεν υπάρχουν πλεον τέτοια μαγαζιά
Και ο Κυριακίδης στην αναλήψεως. Θυμάμαι 2003 μόλις είχε ξεκινήσει δουλειά η Εβίτα
Τότε μουνάρα ήταν με πιασίματα
Έτσι δούλευε γόβες ποδιά και μόνο εσώρουχα από μέσα

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
693
Πόντοι
96
Και ο Κυριακίδης στην αναλήψεως. Θυμάμαι 2003 μόλις είχε ξεκινήσει δουλειά η Εβίτα
Τότε μουνάρα ήταν με πιασίματα
Έτσι δούλευε γόβες ποδιά και μόνο εσώρουχα από μέσα
Τώρα έχεις το κάθε βλαμενο ξυνομούρικο 20χρονο να σε χαιδευει με ενα τουπέ και να ζηταει 20 ευρω για να βγάλει μια μπλουζα

championagain79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
1.115
Πόντοι
206
Το έγραψα στη σχετική καρτέλα του nuru, το βάζω κι εδώ για να υπάρχει...

Μετά από πάρα πολύ καιρό, ίσως και 3-4 χρόνια, πήγα στην κοπέλα στην Αγίου Δημητρίου. Λες και... δεν είχε περάσει ούτε μια ημέρα. Ίδια συμπεριφορά, ίδιες κινήσεις, ίδιο τελείωμα (εις διπλούν), ίδιο στρώμα, ίδιο λάδι κτλ κτλ...

Δεν είναι αν αξίζει ή όχι τα 100 ευρώ, είναι πως δεν προσθέτει κάτι καινούργιο στο όλο πακέτο. Περιποιητική, δε λέω, αλλά μια κουβέντα ρε αδερφέ... Μία αλλαγή στο όλο concept, κάτι τέλος πάντων.

Δύσκολα ξανά στο άμεσο/κοντινό μέλλον....

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.606
Πόντοι
3.446
Τώρα έχεις το κάθε βλαμενο ξυνομούρικο 20χρονο να σε χαιδευει με ενα τουπέ και να ζηταει 20 ευρω για να βγάλει μια μπλουζα
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας φίλε!
Είναι δύσκολη δουλειά αλλά το 90 τοις 100 των γυναικών που δουλεύουν στον αγοραίο έρωτα αυτή τη στιγμή δεν Είναι επαγγελματίες. Δεν μπορούν

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
154
Πόντοι
1
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας φίλε!
Είναι δύσκολη δουλειά αλλά το 90 τοις 100 των γυναικών που δουλεύουν στον αγοραίο έρωτα αυτή τη στιγμή δεν Είναι επαγγελματίες. Δεν μπορούν
Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια

pan231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
294
Πόντοι
21
Εγώ πέρασα πολύ καλά αδερφέ στο Crystal από τα καλύτερα π έχω πάει . Πιο καλά Crystal παρά Βάνα κ Victoria elegance αν θες μόνο μέχρι εκτόνωση και καλαμάκι . Αν θες φουλ σεξ πάνε dames . Ζητά νεφελη από Crystal και Μονικα
Έχουμε καλαμάκι στο crystal? Αν ναι είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.829
Πόντοι
736
Γνωστή ως Μαρία λαδάδικα ε
Τότε είχε καλά μωρά θυμάμαι με άσπρες ποδιές Αλλά τσουχτερες τιμές
Ασπρες ποδιές τι θυμήθηκα τώρα μακενζυ στον 5ο νομίζω Άκης π.....ης άραγε υπάρχει ακόμα
Ούτε το μαγαζί , ούτε ο Άκης υπάρχει........

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
554
Πόντοι
81
Αν έχεις πρόβλημα κάνε μια περιγραφή σε προσωπικό μήνυμα. Πες μου την εμπειρία σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όποιος έχει περάσει nuru στο prestige ας μας πεί αν αξίζει.
ΜΙΛΕΝΑ 8 στα 10 εδωσα στην κορασιδα πολυ καλη επιλογη για μενα καλο σοσιαλ ωραια κολαρα πολυ καλη πιπα τι αλλο 80 ευρο καταθεση 40-45 λεπτα συνολικα περιπου το timing!

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
554
Πόντοι
81
Εντωμεταξύ στην Βάνα όλες κρυφά το κάνουν και καλά αλλά μια χαρά τα ξέρει και η ίδια.
Στην Βανα οι ροσοποντιεs χαμυλοκολεs kανουν μπουκια και ζητανε 110-120 $$$ και δεν βγαζουν κυλοτα ουτε δαχτυλα δεχονται τραβιουνται σαν μυξοπαρθενεs και στραβωνουν κιολαs.... εγω τα εδωσα για αυτο τα λεω

Τελευταία τροποποίηση:

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
554
Πόντοι
81
Πέρασα από relief πριν κλείσει ξέχασα να σας το αναφέρω με Μαρία . Πολλά λόγια λίγο μασάζ με γύρισε ανάποδα γρήγορα κ με έβαλε να τον παίξω μονοσ Γτ λέει δεν κάνει τέτοια αυτή μόνο η Νικόλ !Θέλω να κάνω μια παρατήρηση χωρίς να θίξω κάποιον. Αλλα ρε παιδιά αν κάτσετε κ διαβάσετε τις σελίδες πίσω όλο γενικουρες χωρίς τι προσφέρουν οι κοπέλες κ πόσο κόστισε κλπ .
Aπο το Ρελιεφ η νικολ εκανε το καλυτερο μασαζ και οταν πηρε το πρασινο φωs απο την Μαρια χτυπουσε φραπεδακι πολυτελειαs με λαστιχενιο καλαμακι!

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
554
Πόντοι
81
Σαββατιάτικη επίσκεψη στο Victoria spa και ραντεβού με το διαμαντάκι την Έλενα! Μελαχρινή, πετίτ σωματάκι, απίστευτο κωλαρακι και μοσχομυρωδάτη! Πολύ καλή προσθήκη στο team του μαγαζιού! Εξαιρετική σε όλα, από τη στιγμή που μπήκε μέχρι την ώρα που αποχώρησε από το δωμάτιο. Τις λεπτομέρειες τις κρατάω για μένα. Το αφεντικό μου βάζει δύσκολα γιατί πλέον δεν θα ξέρω με ποιο κορίτσι θα κλείνω ραντεβού!
καλα δεν περιμενα απο εσενα μυστη να γραψειs kαμια λεπτομερεια ......(Τις λεπτομέρειες τις κρατάω για μένα) εγραψε ο ποιητηs ....δεκτον κρατατεs kαλα μην σου ξεφυγουν

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
554
Πόντοι
81
Κάνει ραντεβού με άντρες? Ενδιαφέρομαι για μια επίσκεψη έχετε πληροφορίες τηλέφωνο ή κάποια σελίδα

Ωραίος ο φίλος αν εχεις και άλλες πληροφορίες δώσε αξιόλογο σχολιο
Ωραιοs o μυστηs !!!

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
554
Πόντοι
81
Έχουμε καλαμάκι στο crystal? Αν ναι είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση
Περιμενουμε λεπτομερειεs απο Κρυσταλ ......απ'εχω πολυ καιρο απο το εν λογω ιδρυμα παρ'ολα αυτα μαθαινω ακουω οτι παει ταπα το εργο .....γεματα τα ραντεβου με τηλ επικοινωνια απο νωριs το μεσημερι για ραντεβου το απογευμα ......Δεν ξερω αυτο υποκινει υποψιεs μηπωs sτο εν λογω ιδρυμα ....καποιεs κορασιδεs βελτιωσαν τιs yπηρεσιεs τουs? Αν γνωριζει καποιοs μυστηs αs δωσει γνωση στο νημα .....

manolisskgp

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2026
Like
28
Πόντοι
0
ΜΙΛΕΝΑ 8 στα 10 εδωσα στην κορασιδα πολυ καλη επιλογη για μενα καλο σοσιαλ ωραια κολαρα πολυ καλη πιπα τι αλλο 80 ευρο καταθεση 40-45 λεπτα συνολικα περιπου το timing!
Δάχτυλο δέχεται;

manolisskgp

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2026
Like
28
Πόντοι
0
Πέρασα από κρύσταλ ! Πήρα απλό πρόγραμμα δεν μου πρότειναν κ κάτι άλλο . 35 λεπτά 60€ ! Μόνο χέρι κ λίγο δάχτυλο με άφησε .μπελα

Aπο το Ρελιεφ η νικολ εκανε το καλυτερο μασαζ και οταν πηρε το πρασινο φωs απο την Μαρια χτυπουσε φραπεδακι πολυτελειαs με λαστιχενιο καλαμακι!
Η νικολ που πήγε τώρα ;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506

manolisskgp

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2026
Like
28
Πόντοι
0
Εγώ όταν την είχα πάρει στο προηγούμενο ίδρυμα όχι απλά δεχόταν αλλά καραγούσταρε. Το θέμα είναι να βάλουμε και τίποτε άλλο όχι μόνο δάχτυλο.
Που δούλευε ;

Εγώ όταν την είχα πάρει στο προηγούμενο ίδρυμα όχι απλά δεχόταν αλλά καραγούσταρε. Το θέμα είναι να βάλουμε και τίποτε άλλο όχι μόνο δάχτυλο.
Αυτό το άλλο ξέρει κανείς ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom