Τα έχουμε πει, τα έχουμε γράψει πολλάκις συναγωνιστή, αλλά στου "κουφού τη πόρτα....". Αντιλαμβάνεσαι, νομίζω...Λοιπόν συναγωνιστές είμαι αρκετά χρόνια στο σπορ και έχω να πω ότι πραγματικά η Θεσσαλονίκη είναι σε ακραία κακία ποιότητα λαδομαγαζων και γενικά υπηρεσιών . Σε σύγκριση με Αθήνα είναι πίσω 100 χρόνια .. τα περισσότερα ιδρύματα είναι το λιγότερο αγενή με ελάχιστες εξαιρέσεις .. εμείς το έχουμε αφήσει να συμβεί αυτό . Κάντε μια σοβαρή διακοπή από το σπορ για κάνα 3μηνο να πεινάσουν οι περισσότεροι και πίστεψε με θα μπορέσετε να δείτε άσπρη μέρα και εδώ . Κακίες κοπέλες που ζητούν ακραία λεφτά χωρίς καμία λογική . Ναι και στην Αθήνα ζητάνε υψηλές τιμές αλλά το επίπεδο των υπηρεσιών είναι ανάλογο . Η εξυπηρέτηση ακραία και αν σε μάθουν τα ιδρύματα σαν πελάτη σε κρατάνε με σωστές κινήσεις (μείωση τιμών ή δώρο συνεδρίες που και που ) Θεσσαλονίκη πάρε μαθήματα γιατί ο κόσμος σας δίνει λεφτά για την καβάλα του και εσείς τον κοροϊδεύετε .. καλύτερα να δώσετε σοβαρές παροχές και υπηρεσίες και να έχετε πιστό πελατολόγιο που θα ξοδεύουν τα λεφτά του σε εσάς και θα το γουστάρουν , παρα να τα κλαίνε μετά .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)
Επίσκεψη προ ολίγων ημερών στο Elegance, όπου συνάντησα τη Μιλένα, τη οποία και επέλεξα. Η Μιλένα, μου ανέφερε ότι είχε και νέες αφίξεις τις οποίες δεν είδα, αλλά επιφυλάχτηκε να μου τις γνωρίσει σε επόμενη συνεύρεση. Η Μιλένα, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι μία κοντούλα αλλά πολύ τσαχπίνα και ζωηρούλα και θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά και η αλήθεια είναι ότι το πετυχαίνει (σε όσα ραντεβού έκανα μαζί της, το διαπίστωσα). Της αρέσει να προκαλεί, της αρέσει να περπατά με τακούνια και να "γαμάει" το μυαλό του άνδρα ακούγοντας τον ήχο, γενικά είναι ένα κορίτσι στα 30 ή εκεί κοντά, όμορφη, επικοινωνιακή, πρόσχαρη, ευγενική, θέλει να μάθει τι σου αρέσει και τι θέλεις να κάνεις...
Με οδήγησε στο δωμάτιο με το στρώμα κρεβατιού στο πάτωμα και ανέμενα την είσοδό της μετά από ένα σύντομο φρεσκάρισμα στο ντους. Ο ήχος από τα τακούνια γίνονταν ολοένα και δυνατότερος όσο πλησίαζε προς το δωμάτιο και ομολογώ ότι αυτή η εικόνα με "φτιάχνει" πολύ και με εξιτάρει, παράλληλα. Η απόλυτη καύλα! Μπαίνοντας, μετά από ε΄να σύντομο καλωσόρισμα, με ρωτάει αν θα κάνουμε μασάζ πρώτα ή σεξ. Ας αρχίσουμε "δυνατά" και βλέπουμε μετά για πιο "χαλαρά", της απάντησα άμεσα.
Μπαίνοντας κατευθείαν στο "ψητό", συνοδεία πολλών προκαταρκτικών (χάδια, γλειψίματα, φιλάκια στο λαιμό, φιλιά στο στόμα, με γλώσσα) και ενώ είχα ήδη γίνει "τούρμπο", χαμηλώνει προς τα κάτω και αρπάζει την ήδη ερεθισμένη πούτσα μου και τη καταπίνει μονομιάς. Μπόλικο σάλιο, πολλά φτυσίματα, η πούτσα είχε γίνει μούσκεμα και πλέον δεν ήθελε καν λιπαντικό για το "κυρίως παιχνίδι"! Ασχολήθηκε πάρα πολύ με το στοματικό, της αρέσει, δεν κουράζεται καθόλου και αν δεν της πεις να πάμε παρακάτω, είναι ικανή να τον έχει στο στόμα της με΄χρι να βραδιάσει...Απόλαυσα τη πίπα της σίγουρα για κανα τέταρτο (υγρή, βαθιά μέχρι λαρύγγι και πέρασμα και από τα "δίδυμα" - δεν τα άφησε παραπονεμένα-). Μετά, αφού η καύλα είχε χτυπήσει "κόκκινο", με καβάλησε από πάνω, όπου έδωσε "ρέστα" το κορίτσι μου! Κοπανήθηκε πάρα πολύ, απίστευτη αντοχή, ωραία αίσθηση το μουνα΄κι της και όπως μου τον είχε υγράνει το πούτσο από τη πίπα, δεν τη πονούσα ιδιαίτερα με τη διείσδυση. Η δεύτερη στα΄ση που ήταν και η τελική, ήταν στο πλάι, όπου μετά από λίγα λεπτά "ξεφόρτωσα" το φορτίο μου στο προφυλακτικό, μέσα της. Έβγαλε το προφυλακτικό, με σκούπισε με τα μωρομάντηλα, μου έδωσε ένα ζεστό φιλί και αποχώρησε. Για μασάζ, δεν προλάβαμε, αφού είχε ήδη συμπληρωθεί ο χρόνος της μίας ώρας.
Στην έξοδο από το δωμάτιο, με συνόδευσε μέχρι τη πόρτα, τη πλήρωσα, μου έδωσε ακόμη ένα φιλί, ένα σοκολατάκι για το δρόμο (το τίμησα δεόντως- από τα αγαπημένα μου) και αποχώρησα. Η Μιλένα, είναι πολύ καλή πρόταση για όσους θέλουν να περάσουν υπέροχα και να συνδυάσουν αισθησιακό και χαλαρωτικό πρόγραμμα...
Με οδήγησε στο δωμάτιο με το στρώμα κρεβατιού στο πάτωμα και ανέμενα την είσοδό της μετά από ένα σύντομο φρεσκάρισμα στο ντους. Ο ήχος από τα τακούνια γίνονταν ολοένα και δυνατότερος όσο πλησίαζε προς το δωμάτιο και ομολογώ ότι αυτή η εικόνα με "φτιάχνει" πολύ και με εξιτάρει, παράλληλα. Η απόλυτη καύλα! Μπαίνοντας, μετά από ε΄να σύντομο καλωσόρισμα, με ρωτάει αν θα κάνουμε μασάζ πρώτα ή σεξ. Ας αρχίσουμε "δυνατά" και βλέπουμε μετά για πιο "χαλαρά", της απάντησα άμεσα.
Μπαίνοντας κατευθείαν στο "ψητό", συνοδεία πολλών προκαταρκτικών (χάδια, γλειψίματα, φιλάκια στο λαιμό, φιλιά στο στόμα, με γλώσσα) και ενώ είχα ήδη γίνει "τούρμπο", χαμηλώνει προς τα κάτω και αρπάζει την ήδη ερεθισμένη πούτσα μου και τη καταπίνει μονομιάς. Μπόλικο σάλιο, πολλά φτυσίματα, η πούτσα είχε γίνει μούσκεμα και πλέον δεν ήθελε καν λιπαντικό για το "κυρίως παιχνίδι"! Ασχολήθηκε πάρα πολύ με το στοματικό, της αρέσει, δεν κουράζεται καθόλου και αν δεν της πεις να πάμε παρακάτω, είναι ικανή να τον έχει στο στόμα της με΄χρι να βραδιάσει...Απόλαυσα τη πίπα της σίγουρα για κανα τέταρτο (υγρή, βαθιά μέχρι λαρύγγι και πέρασμα και από τα "δίδυμα" - δεν τα άφησε παραπονεμένα-). Μετά, αφού η καύλα είχε χτυπήσει "κόκκινο", με καβάλησε από πάνω, όπου έδωσε "ρέστα" το κορίτσι μου! Κοπανήθηκε πάρα πολύ, απίστευτη αντοχή, ωραία αίσθηση το μουνα΄κι της και όπως μου τον είχε υγράνει το πούτσο από τη πίπα, δεν τη πονούσα ιδιαίτερα με τη διείσδυση. Η δεύτερη στα΄ση που ήταν και η τελική, ήταν στο πλάι, όπου μετά από λίγα λεπτά "ξεφόρτωσα" το φορτίο μου στο προφυλακτικό, μέσα της. Έβγαλε το προφυλακτικό, με σκούπισε με τα μωρομάντηλα, μου έδωσε ένα ζεστό φιλί και αποχώρησε. Για μασάζ, δεν προλάβαμε, αφού είχε ήδη συμπληρωθεί ο χρόνος της μίας ώρας.
Στην έξοδο από το δωμάτιο, με συνόδευσε μέχρι τη πόρτα, τη πλήρωσα, μου έδωσε ακόμη ένα φιλί, ένα σοκολατάκι για το δρόμο (το τίμησα δεόντως- από τα αγαπημένα μου) και αποχώρησα. Η Μιλένα, είναι πολύ καλή πρόταση για όσους θέλουν να περάσουν υπέροχα και να συνδυάσουν αισθησιακό και χαλαρωτικό πρόγραμμα...
Πάντως εγώ τις υπηρεσίες που παίζουν στην Θεσνικη στην Αθήνα δεν τις βρίσκω…δεν θέλω μπριζόλα.θελω φραπέ άντε καλαμάκι από όμορφα κοπέλεςΛοιπόν συναγωνιστές είμαι αρκετά χρόνια στο σπορ και έχω να πω ότι πραγματικά η Θεσσαλονίκη είναι σε ακραία κακία ποιότητα λαδομαγαζων και γενικά υπηρεσιών . Σε σύγκριση με Αθήνα είναι πίσω 100 χρόνια .. τα περισσότερα ιδρύματα είναι το λιγότερο αγενή με ελάχιστες εξαιρέσεις .. εμείς το έχουμε αφήσει να συμβεί αυτό . Κάντε μια σοβαρή διακοπή από το σπορ για κάνα 3μηνο να πεινάσουν οι περισσότεροι και πίστεψε με θα μπορέσετε να δείτε άσπρη μέρα και εδώ . Κακίες κοπέλες που ζητούν ακραία λεφτά χωρίς καμία λογική . Ναι και στην Αθήνα ζητάνε υψηλές τιμές αλλά το επίπεδο των υπηρεσιών είναι ανάλογο . Η εξυπηρέτηση ακραία και αν σε μάθουν τα ιδρύματα σαν πελάτη σε κρατάνε με σωστές κινήσεις (μείωση τιμών ή δώρο συνεδρίες που και που ) Θεσσαλονίκη πάρε μαθήματα γιατί ο κόσμος σας δίνει λεφτά για την καβάλα του και εσείς τον κοροϊδεύετε .. καλύτερα να δώσετε σοβαρές παροχές και υπηρεσίες και να έχετε πιστό πελατολόγιο που θα ξοδεύουν τα λεφτά του σε εσάς και θα το γουστάρουν , παρα να τα κλαίνε μετά .
Αν υπάρχει αντίστοιχος χώρος στην Αθήνα παρακαλάω να μου δώσετε πληροφορίες
Για κάποιους που ψάχνουν περισσότερα ναι ή Αθήνα είναι πολύ μπροστά
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 39.437
- Πόντοι
- 37.762
Πλακα μας κανεις?Πάντως εγώ τις υπηρεσίες που παίζουν στην Θεσνικη στην Αθήνα δεν τις βρίσκω…δεν θέλω μπριζόλα.θελω φραπέ άντε καλαμάκι από όμορφα κοπέλες
Αν υπάρχει αντίστοιχος χώρος στην Αθήνα παρακαλάω να μου δώσετε πληροφορίες
Για κάποιους που ψάχνουν περισσότερα ναι ή Αθήνα είναι πολύ μπροστά
Δλδ αν πας στο Νιρβανα πχ,και πεις δεν θελω σεξ,
αλλ μονο πιπα η παιξιμο θα σου αρνηθουν?
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
Έχω εσένα να σκέφτεσαι και για μέναΤο καταλαβα αν σκεφτοσουν δε θα τις εγραφες
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 6.583
- Πόντοι
- 3.936
Tι να κανουμε τυπε καποιοι σκεφτονται πριν γραψουνΈχω εσένα να σκέφτεσαι και για μένα
Το νιρβάνα είναι ξεκάθαρα στούντιο. Χώρος υπηρεσίες κοπέλες καθαρά επαγγελματίες του είδους. Γιαυτο επέλεγα μέδουσα που ήταν κάπως πιο κυριλέ κ στα γούστα μου. Τώρα όμως δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Δες το νήμα της Αθήνα …στο galaxy πηγαίνουν τους αρμέγουν κ δεν βγάζουν ρούχα κ δεν επιλέγεις κοπέλα κ σου λένε κ άμα θες.Πλακα μας κανεις?
Δλδ αν πας στο Νιρβανα πχ,και πεις δεν θελω σεξ,
αλλ μονο πιπα η παιξιμο θα σου αρνηθουν?
Αυτό εννοώ δεν υπάρχουν elegance ή vana εκεί
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.274
Προσωπικά αυτό το σέβομαι. Έχω προσεγγιστεί άπειρες φορές στο παρελθόν από άτομα που ήθελαν να μάθουν ποιος κρύβεται πίσω από διάφορα nicknames εδώ μέσα, για να μην τους ξαναδεχτούν. Δεν έδωσα ποτέ στοιχεία. Αντίθετα, σε κάποιες περιπτώσεις προτίμησα να ενημερώσω διακριτικά τους ανθρώπους που αφορούσε για να προσέχουν. Μια αρνητική κριτική από μόνη της δεν είναι λόγος για να εκθέσεις κάποιον. Όσοι έχουν παρουσία εδώ μέσα χρόνια, έχουν χτίσει μια εικόνα και κρίνονται από αυτή. Άλλο πράγμα είναι όταν προκύπτει πραγματικά επικίνδυνη ή παραβατική συμπεριφορά.Την καλύτερη δουλειά την έχει κάνει η Νικόλ η οποία ήταν η πρώτη που ξεκίνησε την δραστηριότητα της με εφαλτήριο αυτό το site.
Ούτε αγγελία ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτα. Έκλεινε ραντεβού μέσω μηνυμάτων εδώ και ήξερε με ποιο μέλος του site συναντιέτα.
Προσωπικά έχω βγει να προειδοποιήσω δημόσια μόνο για έναν χρήστη, τον γνωστό Νικμεχ, που θεωρείται επικίνδυνος. Πλέον θα έβαζα στην ίδια κατηγορία και τον Τζορμάκα. Κατά τα άλλα, η εχεμύθεια είναι το νούμερο ένα σε αυτή τη δουλειά. Παρακολουθώ αρκετά το τι γράφεται εδώ μέσα και από τον τρόπο γραφής καταλαβαίνεις πολλά: ποιος γράφει πραγματική κριτική, ποιος κάνει προώθηση, ποιος είναι υπερβολικά κολακευτικός και ποιος πιο αντικειμενικός.Το site έχει αξία γιατί υπάρχουν κριτικές και γιατί υπάρχει ανωνυμία. Η καλή δουλειά φαίνεται με τον χρόνο. Το ίδιο και οι λάθος συμπεριφορές.
Και μιλώντας προσωπικά, οι αρνητικές κριτικές που θεώρησα πραγματικές –από άτομα που όντως έχουν περάσει– με έχουν βοηθήσει να βελτιωθώ.
Απλά υπέροχηΠροσωπικά αυτό το σέβομαι. Έχω προσεγγιστεί άπειρες φορές στο παρελθόν από άτομα που ήθελαν να μάθουν ποιος κρύβεται πίσω από διάφορα nicknames εδώ μέσα, για να μην τους ξαναδεχτούν. Δεν έδωσα ποτέ στοιχεία. Αντίθετα, σε κάποιες περιπτώσεις προτίμησα να ενημερώσω διακριτικά τους ανθρώπους που αφορούσε για να προσέχουν. Μια αρνητική κριτική από μόνη της δεν είναι λόγος για να εκθέσεις κάποιον. Όσοι έχουν παρουσία εδώ μέσα χρόνια, έχουν χτίσει μια εικόνα και κρίνονται από αυτή. Άλλο πράγμα είναι όταν προκύπτει πραγματικά επικίνδυνη ή παραβατική συμπεριφορά.
Προσωπικά έχω βγει να προειδοποιήσω δημόσια μόνο για έναν χρήστη, τον γνωστό Νικμεχ, που θεωρείται επικίνδυνος. Πλέον θα έβαζα στην ίδια κατηγορία και τον Τζορμάκα. Κατά τα άλλα, η εχεμύθεια είναι το νούμερο ένα σε αυτή τη δουλειά. Παρακολουθώ αρκετά το τι γράφεται εδώ μέσα και από τον τρόπο γραφής καταλαβαίνεις πολλά: ποιος γράφει πραγματική κριτική, ποιος κάνει προώθηση, ποιος είναι υπερβολικά κολακευτικός και ποιος πιο αντικειμενικός.Το site έχει αξία γιατί υπάρχουν κριτικές και γιατί υπάρχει ανωνυμία. Η καλή δουλειά φαίνεται με τον χρόνο. Το ίδιο και οι λάθος συμπεριφορές.
Και μιλώντας προσωπικά, οι αρνητικές κριτικές που θεώρησα πραγματικές –από άτομα που όντως έχουν περάσει– με έχουν βοηθήσει να βελτιωθώ.
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 554
- Πόντοι
- 81
Το εχω πει ξανα ......φαινομενο εισαι εσυ που ακομα μαs αvτεχειs......Προσωπικά αυτό το σέβομαι. Έχω προσεγγιστεί άπειρες φορές στο παρελθόν από άτομα που ήθελαν να μάθουν ποιος κρύβεται πίσω από διάφορα nicknames εδώ μέσα, για να μην τους ξαναδεχτούν. Δεν έδωσα ποτέ στοιχεία. Αντίθετα, σε κάποιες περιπτώσεις προτίμησα να ενημερώσω διακριτικά τους ανθρώπους που αφορούσε για να προσέχουν. Μια αρνητική κριτική από μόνη της δεν είναι λόγος για να εκθέσεις κάποιον. Όσοι έχουν παρουσία εδώ μέσα χρόνια, έχουν χτίσει μια εικόνα και κρίνονται από αυτή. Άλλο πράγμα είναι όταν προκύπτει πραγματικά επικίνδυνη ή παραβατική συμπεριφορά.
Επίσκεψη προ ολίγων ημερών στο Elegance, όπου συνάντησα τη Μιλένα, τη οποία και επέλεξα. Η Μιλένα, μου ανέφερε ότι είχε και νέες αφίξεις τις οποίες δεν είδα, αλλά επιφυλάχτηκε να μου τις γνωρίσει σε επόμενη συνεύρεση. Η Μιλένα, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι μία κοντούλα αλλά πολύ τσαχπίνα και ζωηρούλα και θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά και η αλήθεια είναι ότι το πετυχαίνει (σε όσα ραντεβού έκανα μαζί της, το διαπίστωσα). Της αρέσει να προκαλεί, της αρέσει να περπατά με τακούνια και να "γαμάει" το μυαλό του άνδρα ακούγοντας τον ήχο, γενικά είναι ένα κορίτσι στα 30 ή εκεί κοντά, όμορφη, επικοινωνιακή, πρόσχαρη, ευγενική, θέλει να μάθει τι σου αρέσει και τι θέλεις να κάνεις...
Πόσο το μαλλί φίλε μου;
Troublemaker_
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.606
- Πόντοι
- 3.446
Νικόλ έγραψα ότι κάνεις την καλύτερη δουλειά για τον εξής λόγο… Αν κάποιος πονηρούλης επειδή ήθελε παραπάνω υπηρεσίες από το τίμημα που κατέβαλε γράψει σκόπιμα μία αρνητική ψεύτικη κριτική εσύ πολύ απλά ξέρεις ποιος είναιΠροσωπικά αυτό το σέβομαι. Έχω προσεγγιστεί άπειρες φορές στο παρελθόν από άτομα που ήθελαν να μάθουν ποιος κρύβεται πίσω από διάφορα nicknames εδώ μέσα, για να μην τους ξαναδεχτούν. Δεν έδωσα ποτέ στοιχεία. Αντίθετα, σε κάποιες περιπτώσεις προτίμησα να ενημερώσω διακριτικά τους ανθρώπους που αφορούσε για να προσέχουν. Μια αρνητική κριτική από μόνη της δεν είναι λόγος για να εκθέσεις κάποιον. Όσοι έχουν παρουσία εδώ μέσα χρόνια, έχουν χτίσει μια εικόνα και κρίνονται από αυτή. Άλλο πράγμα είναι όταν προκύπτει πραγματικά επικίνδυνη ή παραβατική συμπεριφορά.
Instagram μηνυμα στο instagram και θα σε πουν.κάποιος άξιος συνάδελφος να μου στείλει το τηλέφωνο του prestige
dimisxxxxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2026
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Κάποιο τηλ για καλό σεξ ;
Humax
Μέγας
- Εγγρ.