Spiler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.686
- Πόντοι
- 6.495
Αυτή τι φόλα είναι; Δώσε ίνφο παραπάνω... Είναι η 50άρα που έλεγες;afroele369@gmail.com
Αυτό ειναι
Αυτή τι φόλα είναι; Δώσε ίνφο παραπάνω... Είναι η 50άρα που έλεγες;afroele369@gmail.com
Αυτό ειναι
Το email από αυτή τη φόλα που έφαγαΑυτή τι φόλα είναι; Δώσε ίνφο παραπάνω... Είναι η 50άρα που έλεγες;
οκ, θενξΤο email από αυτή τη φόλα που έφαγα
Ενώ αρχικά είχα στείλει στο email της αγγελίας,φαίνεται με προώθησε στην θεια
Τα σοσιαλ τους τα σβήσανε? Δεν τους βρίσκω ούτε ινστα ούτε φειςΓεια σε όλλους πέρασμα μεσημέρι 16:00 από golden spa παρούσες 6-7 σχετικά ωραίες και μικρές διάλεξα νανσυ μελαχρινή όχι ψηλή αλλά ωραίες καμπύλες μικρό στητό στήθος! Μασάζ καλό στο μισάωρο με περάσματα καλά και επίμονα σε κάποια σημεία! Στο μισάωρο μ λέει προχωράμε λέω ναι έβγαλε το πάνω και το σουτιέν και κατέβασε αρκετά κάτω το κολάν ωραίο σωματάκι κοντούλα μεν αλλά δυνατό! Ξεκόλλησε με μασάζ μηρούς και σιγά σιγά ποιο κοντά και έτσι έπιασε το χειρογλυκανο! Εντωμεταξύ στη διάρκεια του μασάζ κοίταζε αλλού σαν να ντρεπόταν! Έκανε 10-15 λεπτάκια πολύ καλά ρουφήγματα τα πήρε στο στόμα και έπειτα αφού τα έβγαλε πάνω τον ξανά πήρε και τον ρουφούσε πάλι! Και μ έλεγε είσαι απίστευτα καθαρος! Δηλαδή στο τελευταίο 15 λεπτό μεταμορφώθηκε είχε και πολύ καλό eye contact όταν ρούφαγε! Συνολικά 50 λεπτά 80€ το δωράκι! Αυτά από μένα έτσι να φεύγει η κούραση και το στρες της δουλειάς!
Έχουν αγγελία. Από ότι έχω μάθει το μπουρδέλο τους έχει αναδουλεια!Τα σοσιαλ τους τα σβήσανε? Δεν τους βρίσκω ούτε ινστα ούτε φεις
Στο kanesex που είχαν μια αγγελία την κατεβασανεΈχουν αγγελία. Από ότι έχω μάθει το μπουρδέλο τους έχει αναδουλεια!
Γιατί λες ψέματα φιλαράκι; Εγώ έκλεισα συνεδρία με την συγκεκριμένη και είναι κοντά στα 26 27 πολύ όμορφη και γλυκιά και επιπλέον κάνει σε χώρο που κλείνει εκείνη. Δεν είναι καλά τα ψέματα φίλεΣυνάντηση με την εν λόγω θεία![]()
Έχω ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό να ασχολούμαι με μασάζ μυοχαλαρωτικό και nuru
Εάν ενδιαφέρεται κάποιος για μυοχαλαρωτικό μασάζ η nuru μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Αναλαμβάνω την χαλάρωση που προσφέρει ένα ωραίο και αισθησιακό μασάζ Στείλτε μου στο email για περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές ❤️ Υπενθύμιση: λόγω χρόνου δεν μπορώ να κάνω καθημερινά συνεδρίες...kanesex.com
Όταν απάντησε μετά από 2 μέρες στο email,σχετικά εύκολη συνεννόηση και κλείσαμε για το Rex
Ψηλομυριζομουνα την φολά αλλά με έτρωγε το στραβό μου το κεφάλι
Η μαλακια ήταν ότι δεν την περίμενα κάτω,να την δω και έκλεισα δωμάτιο.
Την στέλνω νούμερο και μετά από λίγο έρχεται μια θεία,κοκκινομαλα,50 χρόνων.
Την λέω δεν ζήτησα καθαρίστρια,με λέει η Αφροδίτη είναι
Την λέω σοβαρά,τι να σε κάνω;Μόνο με κοιτούσε,είχα κοκκινίσει από τα νευρα.
Την δίνω 10 ευρώ και την λέω όπως ήρθες και αποχώρησε.
Δεν περίμενα να δω αυτήν που ήταν στις φωτογραφίες που έχει,αλλά εφριξα.
Επηρεάστηκα 2 σελίδες πίσω που ένας έγραψε για δυνατό σέρβις και καλή εμφάνιση.
Το φταίξιμο δικό μου που ενώ το υποψιαζομουνα έκανα την συνάντηση.
Για σέρβις δεν ξέρω,αλλά από εμφάνιση 0
Μην μπείτε καν στο κόπο να μιλήσετε μαζί της
Δεν αξίζει,που θα πληρώνουμε τις θείες και τις παλιογριες
Σε αυτό συμφωνώ, η κοπέλα είναι μαξ 30, παραπάνω δεν είναι με τίποτα, αλλά άντε να βγάλεις συνεννόηση μαζί της. Το "όταν έχω χώρο" το ακούω βερεσέ, αν θέλει, μια χαρά έρχεται στο χώρο σου, αλλά μάλλον ακόμη θέλει να το παίζει ακόμη. Τεσπα. Καλή τύχη όσοι συνεννοηθείτε μαζί της.Γιατί λες ψέματα φιλαράκι; Εγώ έκλεισα συνεδρία με την συγκεκριμένη και είναι κοντά στα 26 27 πολύ όμορφη και γλυκιά και επιπλέον κάνει σε χώρο που κλείνει εκείνη. Δεν είναι καλά τα ψέματα φίλε
Θα σας πω εγώ γιατί βλέπω εδώ μέσα οι μισοί γράφετε ψέματα κλπ.
Η κοπέλα είναι όμορφη με ωραίο σώμα και ωραίες καμπύλες τρομερό κώλο και ρώγες και ωραίο προσωπάκι. Κάνει ωραίο μασάζ και κάνει και nuru εγώ έκλεισα το συγκεκριμένο και ήταν καύλα η φάση.
Απλά από ότι έχω καταλάβει λόγω ότι λαμβάνει πολλά μηνύματα μάλλον αργεί να απαντήσει. Εμένα μου είπε προσωπικά ότι λόγω χρόνου δεν κλείνει συνέχεια αλλά όταν βρίσκει χρόνο.
Οπότε να έχετε λίγο υπομονή παίδες και μην γράφετε παπαριές και ψέματα.
Οπότε όχι δεν ειναι 50 ούτε θεία φίλε
Μάλλον πηγές σε άλλη η μπερδεύτηκες αυτή είναι 26 27 κάπου εκεί
Δεν λέω ψέματα και δεν έχω κανένα λόγο να πωΓιατί λες ψέματα φιλαράκι; Εγώ έκλεισα συνεδρία με την συγκεκριμένη και είναι κοντά στα 26 27 πολύ όμορφη και γλυκιά και επιπλέον κάνει σε χώρο που κλείνει εκείνη. Δεν είναι καλά τα ψέματα φίλε
Θα σας πω εγώ γιατί βλέπω εδώ μέσα οι μισοί γράφετε ψέματα κλπ.
Η κοπέλα είναι όμορφη με ωραίο σώμα και ωραίες καμπύλες τρομερό κώλο και ρώγες και ωραίο προσωπάκι. Κάνει ωραίο μασάζ και κάνει και nuru εγώ έκλεισα το συγκεκριμένο και ήταν καύλα η φάση.
Απλά από ότι έχω καταλάβει λόγω ότι λαμβάνει πολλά μηνύματα μάλλον αργεί να απαντήσει. Εμένα μου είπε προσωπικά ότι λόγω χρόνου δεν κλείνει συνέχεια αλλά όταν βρίσκει χρόνο.
Οπότε να έχετε λίγο υπομονή παίδες και μην γράφετε παπαριές και ψέματα.
Οπότε όχι δεν ειναι 50 ούτε θεία φίλε
Μάλλον πηγές σε άλλη η μπερδεύτηκες αυτή είναι 26 27 κάπου εκεί
Σας ζητώ συγγνωμηΣυνάντηση με την εν λόγω θεία![]()
Έχω ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό να ασχολούμαι με μασάζ μυοχαλαρωτικό και nuru
Εάν ενδιαφέρεται κάποιος για μυοχαλαρωτικό μασάζ η nuru μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Αναλαμβάνω την χαλάρωση που προσφέρει ένα ωραίο και αισθησιακό μασάζ Στείλτε μου στο email για περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές ❤️ Υπενθύμιση: λόγω χρόνου δεν μπορώ να κάνω καθημερινά συνεδρίες...kanesex.com
Όταν απάντησε μετά από 2 μέρες στο email,σχετικά εύκολη συνεννόηση και κλείσαμε για το Rex
Ψηλομυριζομουνα την φολά αλλά με έτρωγε το στραβό μου το κεφάλι
Η μαλακια ήταν ότι δεν την περίμενα κάτω,να την δω και έκλεισα δωμάτιο.
Την στέλνω νούμερο και μετά από λίγο έρχεται μια θεία,κοκκινομαλα,50 χρόνων.
Την λέω δεν ζήτησα καθαρίστρια,με λέει η Αφροδίτη είναι
Την λέω σοβαρά,τι να σε κάνω;Μόνο με κοιτούσε,είχα κοκκινίσει από τα νευρα.
Την δίνω 10 ευρώ και την λέω όπως ήρθες και αποχώρησε.
Δεν περίμενα να δω αυτήν που ήταν στις φωτογραφίες που έχει,αλλά εφριξα.
Επηρεάστηκα 2 σελίδες πίσω που ένας έγραψε για δυνατό σέρβις και καλή εμφάνιση.
Το φταίξιμο δικό μου που ενώ το υποψιαζομουνα έκανα την συνάντηση.
Για σέρβις δεν ξέρω,αλλά από εμφάνιση 0
Μην μπείτε καν στο κόπο να μιλήσετε μαζί της
Δεν αξίζει,που θα πληρώνουμε τις θείες και τις παλιογριες
Έτσι πες γιατί λέω αποκλείεται επειδή εγώ έκλεισα συνεδρία μαζί της μια χαρά κοπέλα είναι και κάνει κ ωραίο μασάζ nuru. Όλα καλά φίλε λέω και εγώ τι 50 χρόνων λέει είναι 26 27 κάπου εκει.Σας ζητώ συγγνωμη
Μπερδεύτηκα. Αυτήν είναι η αγγελία που με ήρθε η θεια
Είχα στείλει μήνυμα και σε αυτήν που ζητάει sugar daddy και θεώρησα ότι αυτήν με απάντησε.KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Bella Donna
Browse listings and information of seller Bella Donnakanesex.com
Είχα ξεχάσει ότι είχα στείλει και στο email της θείας που με ήρθε τελικα
Μπέρδεψα τα μπούτια μου
Χίλια συγγνωμη
Δοκίμασε να τον πετάξεις έξω , ποτέ δεν ξέρεις .Στο absolute στην ιουστινιανου ρίχνει σίγουρα πετσέτα,γιατί περνώντας από έξω είδα κοπέλα που έχω ξαναδεί σε άλλο μασατζιδικο
Πέρα από το nuru κάνει τίποτα άλλο και τι κόστος ?Έτσι πες γιατί λέω αποκλείεται επειδή εγώ έκλεισα συνεδρία μαζί της μια χαρά κοπέλα είναι και κάνει κ ωραίο μασάζ nuru. Όλα καλά φίλε λέω και εγώ τι 50 χρόνων λέει είναι 26 27 κάπου εκει.
Τελικά που πήγες; Θα έρθω ΟΕ εγώ γι'αυτό ρωτάω να βρω κάτι καλόΚαλησπέρα παιδιά.
Θα έρθω Θεσσαλονίκη για 5 μέρες που με προτείνετε να πάω ??
Τιμή;Δυνατο κορμι δυνατο γαμησι και ανωμαλιαρικο..εχει 6 7 χρονια γυρναει με αγγελιες suggar daddy..θελει υπομονη με την συγκεκριμενη..σε μασατζιδικο δεν την εχω πετυχει.Ακριβως οτι βλεπεις στις φωτο.
Είναιασατζιδικο ι στούντιο;Καλησπέρα καρντασια , όποιος θέλει πληροφορίες για Dames μπορώ να δώσω αρκετές, είναι το μόνο που έχω επισκεφθεί αρκετές φορές, θα ήταν πολύ χρονοβόρο να γράψω πολύ αναλυτικά, σε γενικές γραμμές το πιο δυνατό χαρτί είναι η Βίκυ στο Όλγας.
Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο άλλο μαγαζί ίδιου τύπου , δηλαδή μπριζόλα, χαμηλές τιμές σχετικά όπως το ντειμς και ας έχει μέτρια κορίτσια no problem , για ανατολικά μιλάω, ευχαριστώ! Επειδή από ότι καταλαβαίνω τα περισσότερα είναι καλαμάκι φραπέ