Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

billys24

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιαν 2014
Κριτικές
83
Like
1.296
Πόντοι
2.460
Αυτή τι φόλα είναι; Δώσε ίνφο παραπάνω... Είναι η 50άρα που έλεγες;
Το email από αυτή τη φόλα που έφαγα
Ενώ αρχικά είχα στείλει στο email της αγγελίας,φαίνεται με προώθησε στην θεια

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
172
Like
10.034
Πόντοι
16.746
Πέρασμα απο το victoria, πλέον με τις ανατιμήσεις(80€)!:jerking::jerking:

Πάμελα (:gumtits:) είχε το μενού κ Βερόνικα(:pipa1:) που ξαναγύρισε!:grin:
Από ότι κατάλαβα στο 30λεπτο πλέον αρχίζει κ τελειώνει η συνεδρίαση! Αυτά τα ολίγα...:sunglasses:

SOXEM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2023
Κριτικές
5
Like
482
Πόντοι
300
Γεια σε όλλους πέρασμα μεσημέρι 16:00 από golden spa παρούσες 6-7 σχετικά ωραίες και μικρές διάλεξα νανσυ μελαχρινή όχι ψηλή αλλά ωραίες καμπύλες μικρό στητό στήθος! Μασάζ καλό στο μισάωρο με περάσματα καλά και επίμονα σε κάποια σημεία! Στο μισάωρο μ λέει προχωράμε λέω ναι έβγαλε το πάνω και το σουτιέν και κατέβασε αρκετά κάτω το κολάν ωραίο σωματάκι κοντούλα μεν αλλά δυνατό! Ξεκόλλησε με μασάζ μηρούς και σιγά σιγά ποιο κοντά και έτσι έπιασε το χειρογλυκανο! Εντωμεταξύ στη διάρκεια του μασάζ κοίταζε αλλού σαν να ντρεπόταν! Έκανε 10-15 λεπτάκια πολύ καλά ρουφήγματα τα πήρε στο στόμα και έπειτα αφού τα έβγαλε πάνω τον ξανά πήρε και τον ρουφούσε πάλι! Και μ έλεγε είσαι απίστευτα καθαρος! Δηλαδή στο τελευταίο 15 λεπτό μεταμορφώθηκε είχε και πολύ καλό eye contact όταν ρούφαγε! Συνολικά 50 λεπτά 80€ το δωράκι! Αυτά από μένα έτσι να φεύγει η κούραση και το στρες της δουλειάς!
Τα σοσιαλ τους τα σβήσανε? Δεν τους βρίσκω ούτε ινστα ούτε φεις

Dan_g

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2026
Like
22
Πόντοι
0
Συνάντηση με την εν λόγω θεία
Όταν απάντησε μετά από 2 μέρες στο email,σχετικά εύκολη συνεννόηση και κλείσαμε για το Rex
Ψηλομυριζομουνα την φολά αλλά με έτρωγε το στραβό μου το κεφάλι
Η μαλακια ήταν ότι δεν την περίμενα κάτω,να την δω και έκλεισα δωμάτιο.
Την στέλνω νούμερο και μετά από λίγο έρχεται μια θεία,κοκκινομαλα,50 χρόνων.
Την λέω δεν ζήτησα καθαρίστρια,με λέει η Αφροδίτη είναι
Την λέω σοβαρά,τι να σε κάνω;Μόνο με κοιτούσε,είχα κοκκινίσει από τα νευρα.
Την δίνω 10 ευρώ και την λέω όπως ήρθες και αποχώρησε.
Δεν περίμενα να δω αυτήν που ήταν στις φωτογραφίες που έχει,αλλά εφριξα.
Επηρεάστηκα 2 σελίδες πίσω που ένας έγραψε για δυνατό σέρβις και καλή εμφάνιση.
Το φταίξιμο δικό μου που ενώ το υποψιαζομουνα έκανα την συνάντηση.
Για σέρβις δεν ξέρω,αλλά από εμφάνιση 0
Μην μπείτε καν στο κόπο να μιλήσετε μαζί της
Δεν αξίζει,που θα πληρώνουμε τις θείες και τις παλιογριες
Γιατί λες ψέματα φιλαράκι; Εγώ έκλεισα συνεδρία με την συγκεκριμένη και είναι κοντά στα 26 27 πολύ όμορφη και γλυκιά και επιπλέον κάνει σε χώρο που κλείνει εκείνη. Δεν είναι καλά τα ψέματα φίλε
Θα σας πω εγώ γιατί βλέπω εδώ μέσα οι μισοί γράφετε ψέματα κλπ.
Η κοπέλα είναι όμορφη με ωραίο σώμα και ωραίες καμπύλες τρομερό κώλο και ρώγες και ωραίο προσωπάκι. Κάνει ωραίο μασάζ και κάνει και nuru εγώ έκλεισα το συγκεκριμένο και ήταν καύλα η φάση.
Απλά από ότι έχω καταλάβει λόγω ότι λαμβάνει πολλά μηνύματα μάλλον αργεί να απαντήσει. Εμένα μου είπε προσωπικά ότι λόγω χρόνου δεν κλείνει συνέχεια αλλά όταν βρίσκει χρόνο.
Οπότε να έχετε λίγο υπομονή παίδες και μην γράφετε παπαριές και ψέματα.
Οπότε όχι δεν ειναι 50 ούτε θεία φίλε
Μάλλον πηγές σε άλλη η μπερδεύτηκες αυτή είναι 26 27 κάπου εκεί

Spiler

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.686
Πόντοι
6.495
Γιατί λες ψέματα φιλαράκι; Εγώ έκλεισα συνεδρία με την συγκεκριμένη και είναι κοντά στα 26 27 πολύ όμορφη και γλυκιά και επιπλέον κάνει σε χώρο που κλείνει εκείνη. Δεν είναι καλά τα ψέματα φίλε
Η κοπέλα είναι όμορφη με ωραίο σώμα και ωραίες καμπύλες τρομερό κώλο και ρώγες και ωραίο προσωπάκι. Κάνει ωραίο μασάζ και κάνει και nuru εγώ έκλεισα το συγκεκριμένο και ήταν καύλα η φάση.
Απλά από ότι έχω καταλάβει λόγω ότι λαμβάνει πολλά μηνύματα μάλλον αργεί να απαντήσει. Εμένα μου είπε προσωπικά ότι λόγω χρόνου δεν κλείνει συνέχεια αλλά όταν βρίσκει χρόνο.
Σε αυτό συμφωνώ, η κοπέλα είναι μαξ 30, παραπάνω δεν είναι με τίποτα, αλλά άντε να βγάλεις συνεννόηση μαζί της. Το "όταν έχω χώρο" το ακούω βερεσέ, αν θέλει, μια χαρά έρχεται στο χώρο σου, αλλά μάλλον ακόμη θέλει να το παίζει ακόμη. Τεσπα. Καλή τύχη όσοι συνεννοηθείτε μαζί της.

billys24

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιαν 2014
Κριτικές
83
Like
1.296
Πόντοι
2.460
Δεν λέω ψέματα και δεν έχω κανένα λόγο να πω
Και άλλοι είπαν ότι είναι εμφάνισιμη και το πιστεύω
Έστειλα στο email της αγγελίας που έχει αλλά όταν με ήρθε απάντηση ήταν με άλλο email και δεν έδωσα σημασία.
Μιλήσαμε και κλείσαμε ραντεβού και ήρθε μια Αφροδίτη,θεία 50 χρόνων.
Δεν θες να με πιστέψεις,δικαίωμα σου,αλλά ούτε παπαριές λέω,ούτε ψέματα.
Και συμβουλές τύπου<δεν είναι καλά τα ψέματα>δεν τις χρειαζομαι από σένα.Δωστες σε αυτούς που στις ζητούν

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.655
Πόντοι
3.556
Λοιπόν η κοπέλα είναι κάτω των 30 την βλέπω στα σοσιαλ είναι λίγο ότι νανε βάζει αγγελία κατά καιρούς ψάχνει Sugar dady είχαμε μιλήσει με mail μετά στο viber Αλλά πριν την συνάντηση ζητούσε πριν αγάπες κ λουλούδια να Πάμε Για καφέ να γνωριστούμε κ μετά κοκό οπότε δεν ασχολήθηκα άλλο το email της είναι το Mary.......... Αλλά ο φίλος είπε ότι μετά μιλούσε με άλλο mail οπότε μη βγάζετε γρήγορα συμπεράσματά

Υγ. Μη μου ζητήσετε σε πμ το νικ στα σοσιαλ δε πρόκειται να το δώσω

Τελευταία τροποποίηση:

billys24

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιαν 2014
Κριτικές
83
Like
1.296
Πόντοι
2.460
Συνάντηση με την εν λόγω θεία
Όταν απάντησε μετά από 2 μέρες στο email,σχετικά εύκολη συνεννόηση και κλείσαμε για το Rex
Ψηλομυριζομουνα την φολά αλλά με έτρωγε το στραβό μου το κεφάλι
Η μαλακια ήταν ότι δεν την περίμενα κάτω,να την δω και έκλεισα δωμάτιο.
Την στέλνω νούμερο και μετά από λίγο έρχεται μια θεία,κοκκινομαλα,50 χρόνων.
Την λέω δεν ζήτησα καθαρίστρια,με λέει η Αφροδίτη είναι
Την λέω σοβαρά,τι να σε κάνω;Μόνο με κοιτούσε,είχα κοκκινίσει από τα νευρα.
Την δίνω 10 ευρώ και την λέω όπως ήρθες και αποχώρησε.
Δεν περίμενα να δω αυτήν που ήταν στις φωτογραφίες που έχει,αλλά εφριξα.
Επηρεάστηκα 2 σελίδες πίσω που ένας έγραψε για δυνατό σέρβις και καλή εμφάνιση.
Το φταίξιμο δικό μου που ενώ το υποψιαζομουνα έκανα την συνάντηση.
Για σέρβις δεν ξέρω,αλλά από εμφάνιση 0
Μην μπείτε καν στο κόπο να μιλήσετε μαζί της
Δεν αξίζει,που θα πληρώνουμε τις θείες και τις παλιογριες
Σας ζητώ συγγνωμη
Μπερδεύτηκα. Αυτήν είναι η αγγελία που με ήρθε η θεια
Είχα στείλει μήνυμα και σε αυτήν που ζητάει sugar daddy και θεώρησα ότι αυτήν με απάντησε.
Είχα ξεχάσει ότι είχα στείλει και στο email της θείας που με ήρθε τελικα
Μπέρδεψα τα μπούτια μου
Χίλια συγγνωμη

Dan_g

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2026
Like
22
Πόντοι
0
Σας ζητώ συγγνωμη
Μπερδεύτηκα. Αυτήν είναι η αγγελία που με ήρθε η θεια
Είχα στείλει μήνυμα και σε αυτήν που ζητάει sugar daddy και θεώρησα ότι αυτήν με απάντησε.
Είχα ξεχάσει ότι είχα στείλει και στο email της θείας που με ήρθε τελικα
Μπέρδεψα τα μπούτια μου
Χίλια συγγνωμη
Έτσι πες γιατί λέω αποκλείεται επειδή εγώ έκλεισα συνεδρία μαζί της μια χαρά κοπέλα είναι και κάνει κ ωραίο μασάζ nuru. Όλα καλά φίλε λέω και εγώ τι 50 χρόνων λέει είναι 26 27 κάπου εκει.

xtapodias

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2024
Like
96
Πόντοι
0
Στο absolute στην ιουστινιανου ρίχνει σίγουρα πετσέτα,γιατί περνώντας από έξω είδα κοπέλα που έχω ξαναδεί σε άλλο μασατζιδικο

Roccogr_1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2025
Like
616
Πόντοι
81
Στο absolute στην ιουστινιανου ρίχνει σίγουρα πετσέτα,γιατί περνώντας από έξω είδα κοπέλα που έχω ξαναδεί σε άλλο μασατζιδικο
Δοκίμασε να τον πετάξεις έξω , ποτέ δεν ξέρεις .

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.349
Πόντοι
206
Έτσι πες γιατί λέω αποκλείεται επειδή εγώ έκλεισα συνεδρία μαζί της μια χαρά κοπέλα είναι και κάνει κ ωραίο μασάζ nuru. Όλα καλά φίλε λέω και εγώ τι 50 χρόνων λέει είναι 26 27 κάπου εκει.
Πέρα από το nuru κάνει τίποτα άλλο και τι κόστος ?

Johnblackmamouth

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
117
Πόντοι
1
Συναγωνιστές παίζει κάτι καλό Θεσσαλονίκη. Έρχομαι για ένα σεμινάριο αρχές τού Μάρτη. Ασ στείλει κάποιος καμία Καλή περίπτωση μασάζ μούρου Πίππα σεξ .θα ήθελα την καλύτερη επιλογή

Johnblackmamouth

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
117
Πόντοι
1
Δυνατο κορμι δυνατο γαμησι και ανωμαλιαρικο..εχει 6 7 χρονια γυρναει με αγγελιες suggar daddy..θελει υπομονη με την συγκεκριμενη..σε μασατζιδικο δεν την εχω πετυχει.Ακριβως οτι βλεπεις στις φωτο.
Τιμή;

Johnblackmamouth

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
117
Πόντοι
1
Καλησπέρα καρντασια , όποιος θέλει πληροφορίες για Dames μπορώ να δώσω αρκετές, είναι το μόνο που έχω επισκεφθεί αρκετές φορές, θα ήταν πολύ χρονοβόρο να γράψω πολύ αναλυτικά, σε γενικές γραμμές το πιο δυνατό χαρτί είναι η Βίκυ στο Όλγας.

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο άλλο μαγαζί ίδιου τύπου , δηλαδή μπριζόλα, χαμηλές τιμές σχετικά όπως το ντειμς και ας έχει μέτρια κορίτσια no problem , για ανατολικά μιλάω, ευχαριστώ! Επειδή από ότι καταλαβαίνω τα περισσότερα είναι καλαμάκι φραπέ
Είναιασατζιδικο ι στούντιο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom