Cecell
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 1.291
- Πόντοι
- 6.125
Ιωαννα αξιολατρευτο αδυνατο πλασματακι αλλα μονο μασαζ. Μαριανα επισης μονο μασαζ.εχεις δει την ιωαννα την παμελα μαριανα βερονικα ?
Ιωαννα αξιολατρευτο αδυνατο πλασματακι αλλα μονο μασαζ. Μαριανα επισης μονο μασαζ.εχεις δει την ιωαννα την παμελα μαριανα βερονικα ?
κανουν καλο μασαζ τουλαχιστον?Ιωαννα αξιολατρευτο αδυνατο πλασματακι αλλα μονο μασαζ. Μαριανα επισης μονο μασαζ.
Καμιάεχεις δει την ιωαννα την παμελα μαριανα βερονικα ?
ΓΜήπως έφαγες πόρτα η κατι σε έτυχε στο κρυσταλ, και τόσο το αντιπαθείς?
Γκαβλιαρογατε πες αλεύρι...ο a.nesti σε γυρεύει!Μπουμ λουλου
Τι είναι αυτή; Ισπανίδα πριγκίπισσα; Καμιά ξαδέρφη του Χουάν Κάρλος;εχεις δει την ιωαννα την παμελα μαριανα βερονικα ?
Ιωαννα στα υποψιν για νεξτ ταιμ. Η δευτερη νορμαλ πραγματα.κανουν καλο μασαζ τουλαχιστον?
Κάνε ενημέρωση και από κανένα πιο νέο ραντεβού και από μαγαζιά που προσφέρουν εκτόνωση.Καλημέρα στα μέλη, νέος εδώ, θέλω να παραθέσω μια εμπειρία μου από το relief με την Βασιλεία που δυστυχώς έχει σταματήσει. Έχει αρκετό καιρό από την συνάντηση δεν είναι πρόσφατη, εύκολη συνεννόηση από το τηλέφωνο και αφιξη στο μαγαζί στο οποίο ήταν μόνο ένας άντρας και η Βασιλεία η οποία όταν έφτασα είχε κόσμο οπότε περίμενα. Ανέβηκα πάνω στο δωμάτιο έκανα μπάνιο και ξάπλωσα γυμνός με μια πετσέτα την οποία μου είπε ότι μπορούσα να την βγάλω. Το μασάζ ήταν αυτό το γνωστό με τα πόδια. Η Βασιλεία ντυμένη κανονικά με ένα κοντό σορτσάκι, το μασάζ σε χαλαρώνει αρκετά αλλά είναι και πάρα πολύ ερωτικό καθώς γίνονται πάρα πολλά περάσματα πολύ κοντά από την ευαίσθητη περιοχή και κατά συνέπεια είναι σχεδόν αδύνατο να μην σου σηκωθεί. Όταν γύρισα από την άλλη είπε ότι θα μου κάνει λίγο μασάζ στην κοιλιά και επειδή μου είχε γίνει κάγκελο άρχισα να της χαϊδεύω λίγο τα μπούτια χωρίς να μου πει τίποτα, προσπάθησα να βάλω χέρι και πιο μέσα αλλά μου είπε έως εκεί. Στο τέλος τον έπαιξα μόνος μου δεν της πρότεινα ούτε μου πρότεινε κάτι άλλο. Συνοπτικά το μασάζ είναι άκρως ερωτικό αλλά μέχρι εκεί. Κόστος 60 ευρώ για μια ώρα. Συγγνώμη αν κούρασα είμαι νέος και είπα να παραθέσω τις εμπειρίες μου έως τώρα για να κάνω και τα ανάλογα posts.
Καλησπερα σε ολους!Περασμα απο βανα σπα προ 5-6 μηνου με μια λινα αν θυμαμαι καλα το ονομα τς 30 χρονων μου ειπε ( φαινοταν 35αρα αλλα οκ ) μαυρο μαλλι κοντουλα ωραιο βυζη και πολυ ωραιο κωλο δεν αφηνε να βαλεις χερι μεσα απο εσωρουχο αλλα ουτε ζητησε εξτρα η το οτιδηποτε μετριο πρωτο μερος αρκετα καλο το δευτερο καθως ανεβηκε και πανο μου και τριφτηκε και λιγο..! Βody free πηγα τερμα απο σποντα και τελυταια στιγμη μια γεματουλα ηταν μονο free μαρια 25-27 χρονων για τα κιλα τς λιγο βυζη αλλα απο εκει και περα τπτ παραπανω χαλια πρωτο μερος μετριο ως προς κακο το δευτερο...! και τελος harmony εγνατια με απλα και λιγα λογια κακο αμα τριψω την πλατη μου στον τοιχο πιο καλο μασαζ κανω δευτερο μερος μετριο προς κακο και το χειροτερο ειναι οτι καποια στιγμη λεει αχ ξεχασα να βγαλω μπλουζα μεγαλο βυζη μεν αλλα στο τελειωαμα τ να το κανω ( μαλακια και δικη μου που δεν τς το ειπα πιο νωρις αλλα οκ) Σορρυ για το σεντονι αλλα λογο υγειας δεν μπορουσα να τα γραψω στην ωρα τους..!
Ντε Λα Τσιμπιλα;Τι είναι αυτή; Ισπανίδα πριγκίπισσα; Καμιά ξαδέρφη του Χουάν Κάρλος;
Καλή η ενημέρωση αλλά όταν μιλάμε για σέντερ φορ που σκοράρει με τα δύο πόδια, πρεσσαρει τους αμυντικούς έχει παίξει στη Μίλαν αλλά λέγεται Βαν Μπάστεν δεν μου λέει κάτι!!!!Καλημέρα στα μέλη, νέος εδώ, θέλω να παραθέσω μια εμπειρία μου από το relief με την Βασιλεία που δυστυχώς έχει σταματήσει. Έχει αρκετό καιρό από την συνάντηση δεν είναι πρόσφατη, εύκολη συνεννόηση από το τηλέφωνο και αφιξη στο μαγαζί στο οποίο ήταν μόνο ένας άντρας και η Βασιλεία η οποία όταν έφτασα είχε κόσμο οπότε περίμενα. Ανέβηκα πάνω στο δωμάτιο έκανα μπάνιο και ξάπλωσα γυμνός με μια πετσέτα την οποία μου είπε ότι μπορούσα να την βγάλω. Το μασάζ ήταν αυτό το γνωστό με τα πόδια. Η Βασιλεία ντυμένη κανονικά με ένα κοντό σορτσάκι, το μασάζ σε χαλαρώνει αρκετά αλλά είναι και πάρα πολύ ερωτικό καθώς γίνονται πάρα πολλά περάσματα πολύ κοντά από την ευαίσθητη περιοχή και κατά συνέπεια είναι σχεδόν αδύνατο να μην σου σηκωθεί. Όταν γύρισα από την άλλη είπε ότι θα μου κάνει λίγο μασάζ στην κοιλιά και επειδή μου είχε γίνει κάγκελο άρχισα να της χαϊδεύω λίγο τα μπούτια χωρίς να μου πει τίποτα, προσπάθησα να βάλω χέρι και πιο μέσα αλλά μου είπε έως εκεί. Στο τέλος τον έπαιξα μόνος μου δεν της πρότεινα ούτε μου πρότεινε κάτι άλλο. Συνοπτικά το μασάζ είναι άκρως ερωτικό αλλά μέχρι εκεί. Κόστος 60 ευρώ για μια ώρα. Συγγνώμη αν κούρασα είμαι νέος και είπα να παραθέσω τις εμπειρίες μου έως τώρα για να κάνω και τα ανάλογα posts.
Σε ποιο μαγαζί φίλε μου από τα νορμάλ συμβαίνει αυτό??ήμουν πελάτης σε διάφορα δεν με έκαναν ποτέ γυμνό.Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Ας προσθέσω κι εγώ τις μπειρίες μου συνοπτικά του τελευταίου διμήνου.
Dames Εγνατίας άσχημες , πονηρές , γενικά κακή εμπειρία εκτός από τη Ζένια η οποία το πολεμάει έχει γεράσει όμως η έρμη.
Harmony , έχω ρίξει Χ στις περισσότερες με εξαίρεση μία σαραντάρα ξένη παλιό σκυλί του πολέμου η οποία ήταν πάνω από 8 σε βαθμολογία και στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος. Δεν θυμάμαι όνομα , το σίγουρο είναι πως όταν ρωτάω και μου αναφέρουν πως δουλεύει η Έλλη δεν πάω σε καμία περίπτωση.
Κατά τα άλλα η Ϊριδα είναι πολύ δυνατή όπως και η κοπέλα με το Nuru στην Αγ. Δημητρίου απλά είναι υπερεκτιμημένες από άποψη κόστους. Όταν όμως θέλουμε κάτι ποιοτικό και όχι απλά να αδειάσουμε τις μπάλες μας πάμε εκεί.
Επειδή λοιπόν πλέον το μασάζ έχει πέσει υπερβολικά σε ποιότητα στην πόλη μας προτιμάω να πηγαίνω σε κανονικά όπου αν γίνεις πελάτης σου επιτρέπουν να είσαι εντελώς γυμνός κάτι το οποίο με φτιάχνει όταν η μασέρ είναι θεόμουνο και μετά σε αφήνουν μόνο σου γνωρίζοντας πως θα τον παίξεις.
Δεμ πρόκειται να το αναφέρω ούτε δημόσια ούτε σε pm και σίγουρα δεν το προτείνουν αυτοί αλλά το ζητάς εσύ προσωπικά από την κοπέλα.Σε ποιο μαγαζί φίλε μου από τα νορμάλ συμβαίνει αυτό??ήμουν πελάτης σε διάφορα δεν με έκαναν ποτέ γυμνό.
Δεμ πρόκειται να το αναφέρω ούτε δημόσια ούτε σε pm και σίγουρα δεν το προτείνουν αυτοί αλλά το ζητάς εσύ προσωπικά από την κοπέλα.
Καλά έγινε..Δεμ πρόκειται να το αναφέρω ούτε δημόσια ούτε σε pm και σίγουρα δεν το προτείνουν αυτοί αλλά το ζητάς εσύ προσωπικά από την κοπέλα.
Με τσάκωσες , είσαι λαγονικό !![]()
Και εγω ειμαι η Ναομι Καμπελ
Στο συγκεκριμένο μαγαζί μόνο μασάζ έχει τίποτα άλλο.Καλημέρα στα μέλη, νέος εδώ, θέλω να παραθέσω μια εμπειρία μου από το relief με την Βασιλεία που δυστυχώς έχει σταματήσει. Έχει αρκετό καιρό από την συνάντηση δεν είναι πρόσφατη, εύκολη συνεννόηση από το τηλέφωνο και αφιξη στο μαγαζί στο οποίο ήταν μόνο ένας άντρας και η Βασιλεία η οποία όταν έφτασα είχε κόσμο οπότε περίμενα. Ανέβηκα πάνω στο δωμάτιο έκανα μπάνιο και ξάπλωσα γυμνός με μια πετσέτα την οποία μου είπε ότι μπορούσα να την βγάλω. Το μασάζ ήταν αυτό το γνωστό με τα πόδια. Η Βασιλεία ντυμένη κανονικά με ένα κοντό σορτσάκι, το μασάζ σε χαλαρώνει αρκετά αλλά είναι και πάρα πολύ ερωτικό καθώς γίνονται πάρα πολλά περάσματα πολύ κοντά από την ευαίσθητη περιοχή και κατά συνέπεια είναι σχεδόν αδύνατο να μην σου σηκωθεί. Όταν γύρισα από την άλλη είπε ότι θα μου κάνει λίγο μασάζ στην κοιλιά και επειδή μου είχε γίνει κάγκελο άρχισα να της χαϊδεύω λίγο τα μπούτια χωρίς να μου πει τίποτα, προσπάθησα να βάλω χέρι και πιο μέσα αλλά μου είπε έως εκεί. Στο τέλος τον έπαιξα μόνος μου δεν της πρότεινα ούτε μου πρότεινε κάτι άλλο. Συνοπτικά το μασάζ είναι άκρως ερωτικό αλλά μέχρι εκεί. Κόστος 60 ευρώ για μια ώρα. Συγγνώμη αν κούρασα είμαι νέος και είπα να παραθέσω τις εμπειρίες μου έως τώρα για να κάνω και τα ανάλογα posts.